Alkuperäiskomediasarja Funny Woman katsottavissa vain SkyShowtimella 10. helmikuuta alkaen

Ajankohtaista Luettavaa Sarjat SkyShowTime

Gemma Artertonin tähdittämä, Nick Hornbyn menestysromaaniin Funny Girl perustuva Funny Woman saapuu SkyShowtimeen 10. helmikuuta. Lanseerauspäivänä saatavilla on ensimmäiset kolme jaksoa, minkä jälkeen jaksoja julkaistaan viikoittain

Funny Woman, jossa nähdään Gemma Arterton, Tom Bateman, Arsher Ali, David Threlfall, Rupert Everett, Clare-Hope Ashitey, Alexa Davies, Alistair Petrie, Matthew Beard ja Leo Bill, on katsottavissa SkyShowtimella 10. helmikuuta alkaen.

Svengaava 1960-luku on täydessä vauhdissa, ja Barbara Parker (Gemma Arterton) on juuri kruunattu Miss Blackpooliksi – mutta hän haluaa elämältä enemmän kuin vain rantakaupungin kauneuskuningattaren tittelin. Hän haluaa olla joku. Lontoon kirkkaat valot kutsuvat, ja määrätietoinen sankarimme lähtee selvittämään, kuka tuo joku on.

Lontoo ei kuitenkaan ole aivan niin svengaava kuin se, josta hän on lukenut ja jonka hän on nähnyt televisiossa. Takaiskujen jälkeen Barbara löytää itsensä vieraasta ympäristöstä: television komediasarjan koekuvauksista. Barbaran mutkaton pohjoisenglantilainen huumorintaju osoittautuu sarjan kaipaamaksi lisämausteeksi. Hän saa roolin ja liittyy mukaan uraauurtavaan tilannekomediasarjaan, jonka vaikutus tuntuu brittiläisessä komediassa vuosikymmenten ajan. Naisena olo miesvaltaisessa ympäristössä asettaa omat haasteensa, mutta kun Barbara löytää omat komediset lahjansa, hän muuttaa ihmisten suhtautumista hauskoihin naisiin ja löytää samalla uuden suunnan itselleen.

Sarjan on käsikirjoittanut moninkertaisesti palkittu Morwenna Banks ja ohjannut BAFTA-ehdokas Oliver Parker.

SkyShowtime kokoaa yhteen parhaan viihteen maailman suurimmilta studioilta ja parhailta tarinankertojilta. Palvelussa on tuhansia tunteja laatuviihdettä koko perheelle, mukaan lukien laaja valikoima maailman odotetuimpia sarjoja ja elokuvia. 

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.
SkyShowtime on saatavilla Suomessa myös Ruudun kautta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa