Amazon Prime Video -suoratoistopalvelut edullisella hinnalla ja suositulla viihdesisällöllä

Ajankohtaista AmazonPrime

Amazon Prime Video lanseerattiin Yhdysvalloissa vuonna 2006 ja siitä lähtien palvelu on kasvattanut viihdepalveluaan ja levinnyt ympäri maailmaa yli 240 maahan. Suomessa suoratoistopalvelu lanseerattiin vuonna 2016 ja viime vuosien aikana palveluun on tullut paljon elokuvia ja sarjoja, joita ei ole muualla nähtävissä.

Prime Video on edullinen asiakkailleen 5,99€ -kuukausimaksulla. Lisäksi ensimmäiset seitsemn päivää palvelua voi kokeilla maksutta. Prime Videon etu on sen erottuvassa ja uniikissa sisällössä. Viihdepalvelu tarjoaa asiakkailleen monia elokuvia ja sarjoja, jotka ovat nähtävissä vain Amazon Primella.

Suosittujen Amazon Original -sarjojen joukossa on muun muassa Emmy-voittaja The Marvelous Mrs. Maisel, Fleabag sekä Suomessakin mainetta niittänyt supersankarisarja The Boys, josta ilmestyi sarjan fanien onneksi toinen tuotantokausi 4. syyskuuta. Amazon Originaleihin kuuluu myös tunnettuihin tarinoihin ja sarjoihin perustuvia sarjoja, kuten Tom Clancyn Jack Ryan sekä Star Trek: Picard. Amazon Original -tittelin alla on myös elokuvia; esimerkiksi kiehtovaa The Aeronauts –elokuvaa tähdittää Ihmeotukset-elokuvista tuttu Eddie Redmayne ja The Upside -elokuvassa on mukana Bryan Cranston ja Nicole Kidman.

Prime Video -palvelussa on katsottavissa myös nostalgisia vanhoja sarjoja ja elokuvia sekä muita katsojasuosikkeja, kuten The Nanny, Pulmuset, Downtown Abbey ja The Office, The Fight Club, Terminaattori ja Gladiaattori.

TV-ohjelmia ja elokuvia voi suoratoistaa, ladata ja katsella milloin ja missä tahansa Prime Video -sovelluksen avulla televisioissa, mobiililaitteissa, pelikonsoleissa tai verkossa osoitteessa primevideo.com.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa