Annina Rajahuhta täydentää C Moren Liiga-tiimin Annina Rajahuhta täydentää C Moren Liiga-tiimin

Annina Rajahuhta täydentää C Moren Liiga-tiimin

Ajankohtaista C More Cmore

C Moren viime viikolla julkaistu kiekkotiimi saa vielä yhden vahvistuksen, kun kaksinkertainen olympiamitalisti ja kiekkoasiantuntija Annina Rajahuhta tähdittää alkavan Liiga-kauden lähetyksiä. Myös jo viime kauden lähetyksistä tuttu Alina Voronkova Hurri jatkaa tapahtumatoimittajan roolissaan.

C Moren tuorein kiekkoasiantuntija Annina Rajahuhta on pelaajavuosiensa aikana kerännyt palkintokaappiinsa muun muassa MM-hopean, MM-pronssin sekä kaksi olympiapronssia. Suomen mestaruuksia pitkälle uralle mahtui kahdeksan. Sittemmin Rajahuhta on siirtynyt tv-työn pariin. Viimeisimpänä naisten MM-kisoissa asiantuntijana toiminut Rajahuhta hyppää C Morella uuden kiekkosarjan pariin. 

”Viime kevään Liiga-hypeä oli hienoa seurata television välityksellä, ja nyt odotan innolla pääseväni ruudun toiselle puolelle sitä välittämään. Toivottavasti kiekkohuuma jatkuu heti syksyllä siitä, mihin keväällä jäätiin. Mahtavaa päästä suomalaisille merkittävän ja vahvoja tunteita herättävän tuotteen pariin”, Rajahuhta kertoo.  

C Moren Liiga-lähetysten tämän kauden uusia kiekkopersoonia ovat Rajahuhdan lisäksi Jukka JalonenJanne Pesonen ja Tero Lehterä. Myös sanavalmiit asiantuntijat Niklas BäckströmPekka SaravoAri Vallin ja Siim Liivik jatkavat ryhmässä viime kaudelta. Studioita juontavat Suvi Puukangas ja Teemu Niikko. Alina Voronkova Hurri jatkaa niin ikään tutussa roolissaan tapahtumatoimittajana ja on vaihtuvien vieraidensa kanssa mukana käytävien kuhinassa pääosin torstaisin, studion ollessa paikan päällä hallissa.

Otteluiden tunnelmoinnista vastaa viime kausilta tuttu monipuolinen selostajakaarti. Pääselostajina jatkavat Jani AlkioAntero MertarantaMika Saukkonen ja Sebastian Waheeb. Selostustiimiä tähdittävät myös Toni SaukkolaOlli EronenJuho KokkoAleksis ÄrjeJulius SorjonenTuomo Reponen sekä Teppo Laaksonen.

”Uusien asiantuntijavahvistusten myötä tiimimme on alkavalla kaudella täynnä mahtavia ja ennen kaikkea keskenään erilaisia persoonia. Jokaisella on oma taustansa ja näkökulmansa, mikä takaa kotikatsomoihin monipuoliset ja vaihtelevat lähetykset läpi kauden. Kaikkia yhdistää valtavan lajiosaamisen lisäksi palava intohimo lätkää kohtaan”, C Moren jääkiekkosarjojen vastaava tuottaja Kalle Takala sanoo.

Liigan runkosarja alkaa 13. syyskuuta. C More lähettää kaikki ottelut sekä oheisohjelmat, jotka ovat katsottavissa Telia Liigapassilla, C Moresta sekä Telia TV:stä. 

Lähde: C More


Muuta luettavaa muualta:

Kahvia vai teetä?

Kumpaa sinä juot – kahvia vai teetä? Vai puuttuuko sinulta molemmat arjestasi? Ja vielä, jos olet kahvinjuoja, niin teetkö itse kahvin alusta loppuun pidemmän kaavan kautta, vai käytätkö suomalaisille tutuinta kahvinvalmistustapaa eli suodatinkahvia, vai oletko peräti pikakahvin ystävä? Pikakahvi on kahvi, joka on ollut markkinoilla muutaman vuosikymmenen, ja nykyiset kahvikapselit ovat yksi sen ilmentymä. Kapselikahvit ovat myös markkinoille tullessaan tuoneet tarjolle entistä enemmän kahvilaatuja, ja samalla kahvimakuja yhdistelemällä kahviin mm. suklaata ja erilaisia aromeja.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa