Bachelor Suomi 2023

Anton Aaltonen ja Sami Toiviainen etsivät Sitä Oikeaa MTV:llä tiistaina 7.2. alkavassa Bachelor Suomi -ohjelmassa

Ajankohtaista MTV

Deittailuohjelma Bachelor Suomi saapuu MTV:lle tiistaina 7.2. klo 21 kahden Bachelorin kanssa. Juontaja Mikko Parikka luotsaa myös Bachelor: Ruusun jälkeen -keskusteluohjelmaa, jossa puheenvuoro on naisilla.

MTV:n Bachelor Suomi vie meidät ti 7.2. klo 21 alkaen jälleen rakkauden matkalle. Ohjelmassa seuraamme kahta hurmaavaa poikamiestä, jotka tapaavat toinen toistaan upeampia naisia. Odotettavissa on ihastumista, intohimoa, rakastumisen huumaa ja vastustamatonta iloa yhteisestä kokemuksesta, jotka tarjoavat katsojalle pakoa arjen harmaudesta.

Kaunis Kreetan saari tarjoaa puitteet romantiikalle ja äärimmäiselle seikkailulle rakkauden etsimisessä. Bachelorit ovat komeita, tunneälykkäitä, urheilullisia ja huumorintajuisia herrasmiehiä, joihin on helppo rakastua. Kaksi tarinaa ja kaksi mahdollisuutta!

Bachelorit taistelevat rinta rinnan naisten huomiosta, kiinnostuksesta ja lopulta sydämestä, tutkien samalla tositarkoituksella omia tuntemuksiaan – voiko näin rakastua? Naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja heillä on valta valita, kumpi miehistä kiinnostaa enemmän. Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta, tai vain heitä enemmän kiinnostavalta Bachelorilta.

Kauden aikana yllätykselliset käänteet tuulettavat formaattia jälleen. Tiedossa on vierailuja Suomesta, jotka sekä tuovat tähtipölyä naisten villalle että haastavat Bacheloreja tämän kokemuksen keskellä pohtimaan valintaansa eri näkökulmista. Saamme nähdä runsaasti hetkeen tarttumista, paljon hauskaa tekemistä ja vähemmän kaavamaista pönötystä. 

Naisten villa tulee olemaan yksi merkittävistä tapahtumapaikoista, joissa koetaan suuria tunteita, pettymyksiä, mustasukkaisuutta, kilpailua ja unohtumattomia yhteisöllisiä hetkiä.

Bachelor ei ole vain televisiosarja. Se on maailmanlaajuinen ilmiö, joka saa uskomaan rakkauteen.

Lähde: MTV


Muuta luettavaa

Google Pay -mobiilimaksaminen on helppoa ja nopea tapa maksaa

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Apple Pay -mobiilimaksaminen on toinen tapa maksaa ostoksia kätevästi

Apple Pay maksaminen keskittyy vahvasti 20–30-vuotiaisiin, kun taas Google Pay -maksajien profiili on huomattavasti laajempi, aktiivikäyttäjäryhmän ollessa 20–45-vuotiaat.

Kuka on Eetu “Eedspeaks” Pesonen?

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan Eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa