Arvostelussa Disney+ ja Willow- tvsarja

Ajankohtaista Arvostelu Disney Sarjat

Jos olet vanhempi television kuluttaja ja katselija, olet saattanut nähdä vuosia sitten Willlow elokuvan. Kyseessä on Lucasfilmin ensimmäinen tuotanto 7 vuoteen, joka ei ole Star Wars -aiheinen

Elokuva ”Willow” on fantasiaseikkailu, joka julkaistiin vuonna 1988. Se kertoo tarinan pienestä hobittiapulaisesta nimeltä Willow Ufgood (Warwick Davis), joka löytää vauvan ja alkaa suojella sitä pahalta noidalta, joka haluaa vauvan voimien vuoksi. Matkan varrella Willow kohtaa erilaisia merkkihenkilöitä ja seikkailuja, ja hänen on ylitettävä useita esteitä pelastaakseen vauvan ja maailman tasapainon. Elokuva perustuu George Lucasin tarinaan ja on täynnä värikkäitä hahmoja, uskomattomia seikkailuja ja mahtavia taikuuden näyttämiä.

Nyt Disney+ on tuonut katseltavaksi Willow sarjan, missä katselijat viedään jälleen Willown mukana erilaisiin haasteisiin ja seikkailuihin, joissa myös taika on mukana. Kuten sarjassa sanotaan: kaikella on taspainonsa maailmassa, jos jotain vähenee jossain, jotain lisääntyy toisaalla. Sarja on luotu uusille sukupolville ja se jatkaa tarinaa hobittiapulaisesta Willow Ufgoodista, joka suojelee vauvaa pahalta noidalta. Sarja tarjoaa uuden ja päivitetyn näkökulman tarinaan, ja se sisältää uusia hahmoja, tarinoita ja seikkailuja, jotka tarjoavat mahdollisuuden uuden fantasiamaailman löytämiseen. Tämä sarja tarjoaa mahdollisuuden uppoutua uskomattomaan maailmaan ja antaa katsojille mahdollisuuden nähdä Willowin tarinan uudesta näkökulmasta.

Tällä kertaa Willown matkassa ovat myös prinsessa Kit Tanthalos (Ruby Cruz), ritari Jade (Erin Kellyman), Elora Danan (Ellie Bamber), Boorman (Amer Chadha-Patel), prinsessan luvattu prinssi Graydon (Tony Revolon) unohtamatta luonnollisestikaan itse kuningatar Sorshaa (Joanne Whalley). Sarjassa nähdään myös muuten suomalainen Joonas Suotamo, jota et varmastikaan tunne, nimittäin hän on sarjan Scourge- hirviö.

Tämänkertainen Willow seikkailu on tämäkin tarkoitettu varhaisteineille eikä niinkään aikuiskatsojille. Luonnollisesti osa aikuisista katsojista katsoo sarjan muistaen tuon alkuperäisen Willowin, mutta itselle aikuisena tämä ei kolahtanut – ehkä kuitenkin nuoremmille katsojille tämä on hyvä fantasiaseikkailu, jossa on tarpeeksi jännitystä, seikkailua ja rakkautta, ja sitä kaivattua magiaa.

Sarja käsittää kahdeksan osaa ja vie meidät Willown porukan mukana etsimään tarunomaista pelastusta maailmalle, pimeyden noustessa… kuka nousee voittajaksi, ja miten Willown näkemät unet taistelun lopusta toteutuvat seikkailun päätteeksi.

Ei siis aikuisille kenties ihan katseltavaksi, mutta nuoremmille katsojille voisimme sopivan hyväksi fantasia-sarjaksi katsella.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Samsung XCover 5 – älypuhelin joka kestää haasteet

Samsung XCover 5 on älypuhelin, joka on suunniteltu kestämään haasteita. Laite on suojattu pölyn- ja vedenkestävällä kotelolla, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ihmisille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä ja alttiina sääolosuhteille.

Tutustu Samsung Galaxy S21 Ultraan – huippuluokan älypuhelin

Samsung Galaxy S21 Ultra on yksi markkinoiden kehittyneimmistä älypuhelimista. Se tarjoaa huippuluokan teknologian, kuten 5G-yhteyden, tehokkaan suorittimen ja erinomaisen kameran. Lisäksi sen suuri ja tarkka näyttö tekee siitä erinomaisen valinnan videoiden katseluun ja pelaamiseen. Kaiken kaikkiaan Samsung Galaxy S21 Ultra on erinomainen valinta vaativille käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen kokemuksen älypuhelimeltaan.

Koe kaupunki uudella tavalla – vuokraa sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta vuokraus on nopeasti kasvava trendi kaupungeissa ympäri maailman. Se tarjoaa helpon ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa, ilman tarvetta omistaa omaa ajoneuvoa. Sähköpotkulaudat ovat myös erittäin käteviä lyhyiden matkojen tekemiseen ja niitä voi helposti vuokrata monilta eri yrityksiltä. Vuokraamalla sähköpotkulaudan voit kokea kaupungin uudella tavalla, välttää ruuhkia ja nauttia liikkumisesta vaivattomasti.

Maamme laulu – kansallishymni joka yhdistää suomalaisia

Maamme laulu on Suomen kansallislaulu ja yksi maamme merkittävimmistä kulttuuriperinnöistä. Sen sanoitukset ovat syvällisiä ja kauniita, ja ne kertovat Suomen luonnosta ja historiasta. Maamme laulu yhdistää suomalaisia eri puolilta maata ja on tärkeä symboli kansallisen yhtenäisyyden kannalta. Sitä lauletaan juhlapäivinä, koulujen tilaisuuksissa ja monissa muissa tilanteissa, joissa halutaan juhlistaa suomalaisuutta. Maamme laulu on osa Suomen historiaa ja kulttuuria, ja se jatkaa elämäänsä tärkeänä osana suomalaista identiteettiä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa