Arvostelussa MTV Katsomon Harry Wild

Ajankohtaista Arvostelu MTV

Mitä tekee kirjallisuuden professori jäätyään eläkkeelle? Tästä kertoo MTV Katsomon uusi sarja Harriet ”Harry” Wild (Jane Seymour). Eihän tämä hieman ehkä rääväsuinen englannin opettaja mitään aivan tavallista eläkepäivilleen mieti, tai kyllä hänen piti aloittaa kirjan kirjoittaminen, mutta se ei aivan lähtenyt liikkeelle, joten…

MTV Katsomon uutuus on listattu draamaksi, mutta me laittaisimme tämän kyllä enemmän draamakomedian puolelle, ja Jane Seymour on sen verran kokenut näyttelijä, että hän hoitaa oman osansa mallikkaasti.

Eläkkeelle jääminen on monelle vaikeata, ja niin professori Harry Wild huomaakin eräänä iltana lukevansa etsivä poikansa Charlie Wildin (Kevin J.Ryan) murhajutun papereita ja samalla professori löytää yhtäläisyyksiä satoja vuosia sitten kirjoitettuun näytelmään – tästä alkaakin aivan uusi aikakausi Harrylle, vaikkei hänen etsivä poikansa häntä uskokaan. Onneksi hän löytää erikoisten sattumien kautta itselleen mentoroitavan ja apulainen Fergus Reidin (Rohan Nedd).

Sarjan tapahtumat löytävät paikkansa Irlannissa, Dublinissa ja maalaavat meille kuvan erikoisesta Harry Wildistä, jolle kirjallisuus on kaikki kaikessa, mutta jolle myös maistuu punaviini ja miehet… sarja tarjoaa leppoista katseltavaa brittisarjojen vankalla ammattaidolla ja ilman amerikalaisittain tuttua ammuntaa ja takaa-ajojaksoja.

Suosittelemme kaikille brittisarjojen ystäville tutustumaan. Sarjoja on ensimmäiselle kaudelle tarjolla kahdeksan.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 5 / 5. Arvosteluja: 1

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa