Hasta El Cielo la Serie Hasta El Cielo la Serie

Arvostelussa NetFlixin espanjalainen minisarja Kohti taivaita

Ajankohtaista Arvostelu Luettavaa Netflix Sarjat

NetFlixillä on tarjolla laaja valikoima espanjalaisia sarjoja ja tällä kertaa haaviimme jäi Kohti taivaita-sarja. Hasta El Cielo perustuu tositapahtumiin ja kertoo seitsemällä jaksollaan madridilaisesta rikollisperheestä, sen tyttärestä Solesta (Asia Ortega) ja isästä Rogeliosta (Luis Tosar). Sarja alkaa tilanteesta, missä perheen tytär on menettänyt miehensä Angelin, ja samalla on menehtynyt Angelin rakastajatar Estrella. Kaikki tähän liittyvät tarinan osat ovat vuoden 2019 samannimisestä elokuvasta, jolle tämä minisarja on siis jatkoa.

Sarjassa liikutaan niin espanjalaisen rikollisperheen kuvioissa kuin myös kolumbialaisten huumemyyjien sekä afrikkalaisten ja kiinalaisten seurassa isojen kauppojen parissa. Alussa kuitenkin Angelin leski Sole on rikollisryhmänsä kanssa tekemässä kaikenlaisia pienempiä rötöksiä kuten ryöstöjä ja autovarkauksia. Sole haluaa kuitenkin päästä isänsä varjoista omin avuin tekemään omia hommiaan, mutta hänellä on myös poika Angelin kanssa, jonka yksinhuoltaja hän nyt on. Sole kuvittelee pystyvänsä varmistamaan poikansa tulevaisuuden ryhtymällä itse vetämään omaa porukkaansa, mutta nopeasti hän saa huomata, että aivan kaikki hänen miehensä eivät oikein halua kuunnella naispomoa.

Sole ja hänen tavoitteensa

Sole luottaa paljon myös asianajajaansa Mercedekseen (Patricia Vico), jolla kuitenkin on salaisuuksia, jotka paljastuvat sarjan edetessä – mikä merkitys niillä on Solen ja tämän isän liiketoimintaan? Entä Mercedeksen tytär, ja tämän ystävyys Estrellan serkkuun Rosaan?

Poliisi jatkaa samalla luonnollisesti koko rikollisperheen jahtaamista ja pikkurikolliset ovat tasaisesti vankilassa ja sieltä ulkona, mutta poliisi myös saa yhden omistaan sisälle rikollisperheeseen kun Fernan (Álvaro Rico) lähestyy Solea. Fernanilla on kuitenkin omat tavoitteensa, kuinka hyvin hän sitten pystyy ohittamaan omat kasvavat tunteensa Solea kohtaan ja jatkamaan työtään, on yksi sarjan sivujuonista. Fernanin pomona häärää jo pidempään perhettä jahdannut etsivä Duque (Fernando Cayo).

Kohti taivaita sarjassa on hyviä elementtejä, mutta se ei vain saa niistä elementeistä oikein kiinni. Näyttelijät tekevät työnsä, mutta sarjassa on aivan liikaa seksikohtauksia, joilla ei käytännössä ole paljonkaan tekemistä itse juonen etenemisen kanssa, pikemminkin ne kuluttavat aikaa, joka olisi voitu käyttää paljon paremminkin.

Matkan varrella käydään myös Pariisissa. Eikä matka ole vain lomamatka, vaan tavoitteena on tehdä keikka kiinalaisille…

Kohti taivaita on paikoitellen ihan hauskaa ja viihdyttävää katseltavaa, mutta ei koskaan tavoita niitä mahdollisuuksia, mikä tällaisella perusjuonella olisi voitu tavoittaa. Siksi sarja on perusviihdettä, jota voi katsella jos tykkää Espanjasta ja espanjankielestä.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Sortter laina – Nopea ja vaivaton rahoitus

Sortter Laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen onnistuu helposti Sortterin kautta, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainaehdot ovat joustavat ja kilpailukykyiset, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa