Florida Man. (L to R) Abbey Lee as Delly West, Edgar Ramírez as Mike Valentine in episode 102 of Florida Man. Cr. Jackson Lee Davis/Netflix © 2023

Arvostelussa Netflixin Florida Man

Ajankohtaista Arvostelu Netflix

Kovilla näyttelijöillä kuten Anthony LaPaglia siivitetty NetFlixin TV-minisarja Florida Man on perusjenkkiviihdettä arkeen. Mukana ovat myös Edgar Ramirez, Abbey Lee Kershaw, Otmara Marrero, Lex Scott Davis sekä Emory Cohen.

Amerikkalaiseen tapaan sarjassa on väkivaltaa ja aseita, mutta muuten Florida Man ei oikein tunnu löytävän sitä omaa paikkaansa. Sarjassa on toiseelta draaman aineksia, toisaalta action-sarjaa, ja toisaalta komediaa, joten konseptin luonut Donald Todd on tainnut yrittää mahduttaa hieman liikaa tavaraa pieneen sarjaan.

Poliisista rikolliseksi

Sarja kertoo entisestä poliisista Mike Valentinesta (Edgar Ramirez), joka on nykyään töissä gansterille nimeltä Moss Yankov (Emory Cohen), ja saa tältä työtehtävän lähteä Floridaan – ja vielä samaan paikkaan missä hänen oma isänsä Sonny Valentine asuu. Miken isä (LaPaglia) on entinen poliisipäällikkö, jolla on kuitenkin ollut enemmän tuloja salakuljetuksesta yms kuin varsinaisesti poliisina olemisesta, ja nykyinenkin poliisipäällikkö tämän tietää.

Mutta henkilö, kenen perässä Mike lähtee Floridaan on Mossin tyttöystävä Delly West (Abbey Lee Kershaw), ja itseasiassa myös Miken – joten soppa on sopivasti valmiina keitettäväksi. Kun vielä samalla lisätään pohjalle, että Moss on perinyt oman pomon paikkansa isältään, eikä ole välttämättä aivan yhtä kovaksi keitetty kuin mitä hänen isänsä oli – tästä kuviosta on joitain koomisia piirteitä ja kohtauksia sarjassa.

Kun vielä soppaan lisätään Miken sisko, ex-vaimo Iris (Lex Scot Adams) eli poliisi Philadelphiasta, kadonnut kulta-aarre yms niin ollaan sellaisessa roolien ja tarinoiden sopassa, jolle pitäisi olla paljon enemmän aikaa kuin seitsemän jaksoa tv-sarjaa. Niin, ja otetaan vielä huomioon,että Mike itse on AA-kerhossa käyvä entinen peliaddikti….

Florida Man tarjoilee monta mahdollisuutta, käyttää niistä muutaman, ja tuloksena on vajaat seitsemän tuntia amerikkalaista perusviihdettä- katseltavaa, mutta oikeastaan tarjota mitään – parempia sarjoja löytyy tusinoittain.

Florida Man toimii siis viihteenä, mutta siltä ei pidä odottaa mitään kovinkaan erikoista. Amerikkalaisilla on oma terminsä tällaisille sarjoille: crime dramedy.

Ps. Florida Man meemi

Florida Man on tunnettu meemi, joka sai alkunsa sosiaalisessa mediassa ja on levinnyt laajalti internetissä. Meemi koostuu uutisotsikoista, jotka alkavat sanoilla ”Florida Man” ja sisältävät jonkin erikoisen, usein rikollisen teon. Nämä otsikot kertovat tositarinoita Floridan asukkaista, jotka ovat tehneet erikoisia tai hullunkurisia tekoja.

Vaikka meemi ei suoranaisesti liity tv-sarjaan, se luo taustan ja kontekstin, joka voi herättää katsojien mielenkiinnon ja uteliaisuuden. ”Florida Man” -meemi on tullut synonyymiksi epätavallisille ja kummallisille tapahtumille Floridassa, ja tv-sarja Florida Man hyödyntää tätä mainetta luodakseen kiinnostavan tarinan. Sarjan nimi ja teemat ovat suoraan innoittamia meemistä, mikä voi houkutella katsojia tutustumaan sarjaan.


Muuta pientä luettavaa:

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa