Arvostelussa Netflixin ja Jessica Alban elokuva Trigger Warning

Ajankohtaista Arvostelu Elokuvat Netflix

Netflixin Trigger Warning kertoo amerikkalaisesta naissotilaasta Parkerista (Jessica Alba), joka on osa erikoisyksikköä ja toimii tehtävissä ympäri maailman. Hänen isänsäkin oli sotilas, mutta sittemmin eläköitynyt ja jäänyt rakentelemaan kotia pienen amerikkalaisen kaupungin laitamille, kaivoksen lähelle, jonne hänen isänsä Harry (Alejandro De Hoyos) on rakentanut mm. baarin ja todellisen mancasen ja nimennyt kaiken Parkerin isoäidin Marian nimen mukaisesti, aivan kuten Parker nuorena tyttönä isälleen vastasi.

Parker on siis isänsä tyttö, joka saa tietää juuri tehtävänsä päätettyään, että hänen isänsä on kuollut, ja hänen on palattava hoitamaan hautajaiset. Lähtiessään ajatuksena on Parkerilla hoitaa asiat nopeasti, myydä tila ja palata töihin, mutta…

Paluu kotiin

Kotikaupungissa häntä odottaakin vanha kouluihastus ja poikaystävä ennen armeijaa, nykyinen sheriffi Jesse (Mark Webber), ja vanha ystävä Mike (Gabriel Basso) ja vähitellen Parkerille käy selväksi, että hänen isänsä kuolema ei ollutkaan onnettomuus tai itsemurha kuten Jesse vihjaili, vaan joku oli aiheuttanut sortuman, jonka alle hänen isänsä oli jäänyt.

Parkerin hahmo on hieman kaksijakoinen. Toisaalta hän on tämä kylmäverinen ammattisotilas, jonka veitsenkäsittelytaidot ovat aivan huipussaan, toisaalta taas hän on isänsä tyttö, joka helposti jää altavastaajaksi kouluttamattomia miehiä vastaan…

Jessen isä on alueen senaattori Ezekiel (Anthony Michael Hall) ja Jessen veli Elvis (Jake Weary) ovat selkeästi paikallisia pamppuja, ja sanakäänteistä selviää, että myös rasisteja. Parker on puoliksi meksikolainen, ja se näkyy myös Elviksen ja Ezekielin käytöksessä, vaikkakin Parker seurusteli aikoinaan Jessen kanssa. Pian käykin selväksi, mikä rooli Ezekielillä ja Elviksellä saattoi olla Parkerin isän kuolemassa, ja mitä tekee Elvis amerikkalaisten kotimaan terroristien kanssa???

Elokuvan ohjasi Moury Surya ja käsikirjoituksen hoitivat John Brancato, Josh Olson ja Halley Wegryn Gross.

Tulos

Vaikka elokuvan lähtö antaa odottaa elokuvalta jotain, tulee katsojalle pian ongelmia yhdistellä eri palasia, mitä katsojalle heitetään. Tuntuu, että elokuva koostuu yksittäisistä osista, joiden tarkoituksena on ollut vain luoda Jessica Alballe helppo rooli ja elokuva markkinoille nopeasti. Se näkyy myös IMDb tietokannan katsojien arvosteluissa, joissa tämä elokuva on saanut 4,5/10 arvostelun noin 11000 arvostelijalta.

Elokuva Trigger Warning on arkiviihdettä, joka ei tarjota varsinaisesti jännitystä, eikä romantiikkaa. Se tarjoaa Jessica Alban jonkinlaisena ammattisotilaana kostamassa isänsä kuolemaa, mutta tapa, jolla tarina on kirjoitettu ja jolla se tuotetaan katsojalla on todellista tusinatyötä. Elokuva on mitäänsanomaton ja helposti unohdettavissa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa