Arvostelussa NetFlixin Viking Valhalla

Arvostelu Netflix

Viking Valhalla tuli jatkamaan legendaarisen Vikings -sarjan jalanjäljillä, mutta miten uutuus on toiminut?

Ensimmäinen kausi toi eteen täyden annoksen toimintaa, ja paljon viittauksia uskollisiin asioihin, viikinkien perimään ja nousussa olevaan kristinuskoon. Sarjan ensimmäinen kausi lupasi paljon, mutta mielestäni se ei kuitenkaan lunastanut lupauksiaan täysimääräisesti.

Vaikka Viking Valhalla on viihdyttävä viikinkisarja, ei siitä ole Vikings-sarjan manttelinperijäksi eikä edes kilpailijaksi viidennen kauden aloittaneen Last Kingdomin kanssa. Viking Valhalla pyrkii kertomaan paljon kertomatta mitään ja sen tarinat ja samalla hahmot jäävät hieman vajavaisiksi. Olisiko sittenkin niin, että käsikirjoituksessa ja kenties tuotannossa ollaan menty vauhdin, sotimisen ja viihteen pääväylien kautta niin kovaa vauhtia, ettei henkilöiden kehittymisellä ole merkitystä.

Viking Vanhalla on siis hyvää viikinkiviihdettä, mutta kenties vasta seuraava kausi näiden ensimmäisten kahdeksan jakson jälkeen ehtii rauhoittua ja syventyä itse kerrontaan ja tarinaan. Olemme siis hieman pettyneitä Viking Valhallan ensimmäiseen kauteen, mutta annamme mahdollisuuden toiselle kaudelle.

Nimittäin sarjan tuottajan kanssa keskustellut Entertainment Weekly on kertonut Jebb Sturartin suunnitelleen jo sarjan toisen ja kolmannenkin kauden. Deadline on omilla sivuillaan kertonut, että NetFlix olisi tilannut 24 jaksoa sarjaa, eli kokonaiset neljä kautta. Näitä odotellessa…….

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa