Arvostelussa SkyShowTimen Tulsa King: Sylvester Stallone TV-sarjassa

Ajankohtaista Arvostelu SkyShowTime Suoratoisto

New Yorkin mafian capo eli kapteeni Dwight “The General” Manfredi (Sylvester Stallone), on istunut kertomatta poliisille mitään vankilassa 25 vuotta – nyt hän pääsee vapauteen. Vaikka Dwight on pesunkestävä gansteri, jolla on kovat nyrkit ja lyhyt pinna, ei hän ole mikään tappaja, ja itseasiassa hän istui neljännesvuosisadan pomonsa puolesta. Mutta mitä pomo teki hänen päästyään ulos: ”ajat ovat muuttuneet, täällä ei ole mitään sinulle” – ja New Yorkin katujen sijasta Dwight löysi itsensä Tulsasta. Tämä Tulsa King on yksi SkyShowTimen omista sarjauutuuksista.

Sylvester Stallone on itse haastattelussa kertonut aina halunneensa saada näytellä mafiapomoa, ja nyt se totetuu Tulsa King-sarjassa. Stallone esittää siis 75-vuotiasta mafiosoa, ja hän itse on 76-vuotias…

Tulsa on kaupunkina aivan erilainen kuin New York. Tuntuu, ettei kaupungissa ole lainkaan rikollisuutta, ei ainakaan mafian kaltaista, mutta Dwight on tullut ottamaan kaupungin haltuunsa, lähettääkseen myös rahaa takaisin ”perheelle”, ajatuksena päästä vielä takaisin New Yorkiin. Pian kuitenkin vanha capo saa huomata, että ajatuksiin tulee myös pieni siemen siitä, että vanha ”perhe” ei olikaan niin valmis ottamaan häntä takaisin omalle vanhalle paikalleen.

Tulsa on Dwightin kaltaiselle 75-vuotiaalle tappelusankarille neitseellinen alue, ja varsin nopeasti hänellä onkin taskut täynnä dollareita, oma kuski eli Tyson, uusi auto ja tapa ansaita rahaa kutern Bodhin marihuanakauppa- ja aika alkaa valmistautua voimankoitokseen.

Jos tykkäät Sylvester Stallonen tyylistä ja hieman huumoria sisältävästä gansterisarjasta, suosittelemme Tulsa Kingiä – se on viihteellistä katseltavaa, joka etenee hyvää vauhtia eteenpäin avaten samalla tarinaa uusiin suuntiin. Miten Dwightin ja tämän tyttären suhde saadaan koratuksi – tyttären, jota mies ei ole nähnyt 18 vuoteen, ja onko Dwightilla vielä mahdollisuus oikeaan onneen, vai onko tämä vain lopun alkua?

Pääosissa nähdään mm. Andrea Savage Stacy Bealena, Dana Delaney Margaretina, Martin Starr Bodhina, Jay Will Tysonina, Domenick Lobardozzi mafian Charles ”Chickie” Invernizzinä, Tatiana Zaardino Tina Manfredinä…

Sarjan ensimmäinen kausi sisältää 10 jaksoa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa