Arvostelussa Viaplayn Hightown kausi 2: taistelu huumeita vastaan kiihtyy

Ajankohtaista Arvostelu Elisa Viihde Elisa Viihde Viaplay Viaplay

Jos katselit Hightown sarjan ensimmäisen kauden, olet varmasti jatkanut myös kakkoskaudelle. Ensimmäinen kausi päättyi surullisiin tunnelmiin, mutta Jackien tarina jatkuu myös toisella kaudella. Ensimmäisen kauden viina- ja huumesekoilut ovat ainakin hetkeksi takanpäin ja arkea sävyttää viinahöyryistä vapaa työnteko ja uudet tehtävät huumeyksikössä uuden parinsa Leslien Babcockin (Tonya Glanz) kanssa.

Hightown sarja kertoo kansallisen merikalastuspalvelun agentti Jackie Quinosesista (Monica Raymund), ja siitä kuinka hänen elämänsä muuttuu hänen löydettyään erään yöretkensä jälkeen naisen ruumiin ajautuneena meren rantaan. Hightown sarjaa on tehty kaksi kautta yhteensä 18 jaksoa.

Toinen kausi tuo nähtäville myös etsivä Ray Abruzzon (James Badge Dale) ongelmat seksin suhteen, sekä hänen halunsa Reneetä (Riley Voelkel) kohtaan, jolla tuntuukin olevan uusi ongelma edessään, nimenomaan sekä oman miehensä vapautumisen kautta, että Rayn suhteen. Frankie Cuevas Jr (Amaury Nolasco) osti Reneen entisen työpaikan ja teki serkustaan Jorgesta (Luis Guzman) paikan pomon ja Reneen varapomon. Samalla näiden uudistusten mukana alueelle tulee uutta huumetta, Great White logolla, joka on huomattavasti vaarallisempaa ja tappavampaa kuin perushuumeet. Toisella kaudella kuvaan astuu uutena hahmona (näkyi jo ensimmäisellä kaudella) Cuevasin perheelle huumeita New Yorkista toimittava Charmaine (Imani Lewis), joka on kaikille hieman ”villi kortti”.

Tällä toisella kaudella Ray yrittää löytää paikkaansa yhteiskunnassa, ja poliisit estää huumekuolemat Capellä, mutta kuinka hyvin he onnistuvat siinä? Ja miten Leslien ja Jackie välit etenevät? Jackie haluaa näyttää, että hänestä on oikeaksi etsiväksi, eikä vain kalapoliisiksi, ja hän saakin hyviä osumia Leslien kanssa heti toisen kauden alkuun. Miten etenee myös Ositon (Atkins Estimond) oltavat vankilassa, ja hänen sekä etsiväkersantti Alan Saintillen (Dohn Norwood) välit, kun Osito on jo antanut heille yhden vinkin ruumiista, joka löytyykin – kylläkin päättömänä…

Toisella kaudella nähdään myös Junior McCarthyn lesken Donnan (Ana Nogueira) päätyminen töihiun Cuevaksen omistamaan strippiravintolaan tietämättä siitä, että juuri Cuevas on omalla tavallaan syyllinen Juniorin kuolemaan johtaneisiin tapahtumiin ensimmäisellä kaudella.

Bileet jatkuvat Capella myös toisella kaudella, mutta osaako Jackie jättää huumeet rauhaan, sillä elämä ei aina etene siten kun sen haluttaisiin etenevän.

Alan, Jackie ja Ray on toistensa verkossa, ja kaikki liittyy kaikkeen- mutta pääseekö Ray palaamaan poliisiksi, vai johtaako hänen oman addiktionsa hänet vielä vaikeampiin ongelmiin. Syy miksi hän ei saa poliisintyötään takaisin heti toisen kauden alussa, paljastaa myös syyn, miksi ensimäisellä kaudella autovarkausyksikön pomo ollut halukas yhteistyöhön Rayn yksikön kanssa missään nimessä.

Jos tykkäsit kaudesta yksi – suosittelemme myös kautta kaksi!


Muuta luettavaa muualta:

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.

Monen suomalaisen taloudesta tai yrityksen toimistosta löytyy Moccamaster, mutta nykyään löytyy myös kahvikapseleita monesta taloudesta. Kapselikahveja on monta eri makua, joten löydät varmasti mieluisan kahvin itsellesi. Myös kapselikahvit -verkkosivusto on jo tehty kapselikahveista kiinnostuneille.

Älykodit löytyy jo useasta ihmisen kodista

Älykoti tarjoaa ihmisille kotiin uusinta uutta tekniikkaa, jotka helpottavat arkeamme, auttavat säästämään energiaa ja lisäämään kodin turvallisuutta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa