Arvostelussa Viaplayn uusi ruotsalainen TV-sarja Rantahotelli – Strandhotellet

Ajankohtaista Arvostelu Sarjat Viaplay

Hotellin omistaja Werner Gyllenmark juhlii 60-vuotissyntymäpäiväänsä. Kaikki on kutsuttu. Juhlat päättyvät äkillisesti onnettomuuden jälkeen – näin alkaa Viaplayn uusi ruotsalainen tv-sarja Rantahotelli. Se kertoo kahden suvun välisistä suhteista, sekä näiden sukujen omistamista kahdesta hotellista Ruotsissa, meren rannalla.

Dekkarikuningatar Camilla Läckberg jatkaa Onnenlahti-sarjasta tutulla tiellä uudessa ruotsalaisessa saippuaoopperassa. Camilla Läckberg on yksi Pohjoismaiden menestyneimmistä dekkarikirjailijoista: hänen teoksiaan on käännetty 37 kielelle. Rantahotelli-sarjassa seurataan kahta kilpailevaa perhettä, Griipiä ja Gyllenmarkia, Saltsjövikin rannikkokaupungissa. Werner Gyllenmarkin 60-vuotisjuhlat päättyvät traagisesti, kun hänen arkkivihollisensa Egil Griip menehtyy kesken juhlien. Läckbergin alleviivaamat feministiset arvot ja teemat näkyvät myös Rantahotellissa: sen naishahmot ovat itsenäisiä toimijoita, jotka eivät jää kulisseihin seuraamaan tapahtumia vierestä.

Sarjan pääosissa nuorena hotellinjohtajana Sebastiania Filip Wolfe Sjunnesson, Werner Gyllenmarkina Samuel Fröler, Julie Grippinä Sofia Karemyr, Lojsana Ellen Lion Siöö ja Mariannena Irina Eidsvold Tøien, Akselina Rojan Telo ja Vendelana Jenny Ulving. Ohjaajina Tereza Andersson, Frida Hallgren, Peter Lindmark sekä Andreas Lindergård.

Jo avausjaksot antavat syyn odottaa, että tässä jaksossa tulee tapahtumaan paljon. Toisaalla meillä naispariskunta, joka haluaa saada lapsen, ja heillä on jo mieskin valmiina toimittamaan asioita. Toisaalla meillä on nuori, uusi hotellinjohtaja, joka on luonut uudelleen yhteyden nuoruuden rakastettuun, mutta onko tällä rakkaudella oikeasti tulevaisuutta?

Tätä kirjoitettaessa sarjan kolmas jakso on juuri tullut ulos ja siinä missä me jatkamme sarjan katselua, suosittelemme sitä myös muille kevyen tv-viihteen ystäville. Sitä kaikkea, mitä tämä sarja tulee vielä tuomaan mukanaan emme tiedä, mutta luotettavaa ruotsalaisviihdettä tämä kuitenkin tarjoilee. Ensimmäinen kausi sisältää kahdeksan jaksoa.

Samuel Fröler

Hotellinjohtaja Werner on tuttu monille vanhasta kunnon saaristolaislääkärisarjasta 90-luvun lopulta. Samuel Fröler on ruotsalainen näyttelijä, joka on esiintynyt elokuvissa, televisiossa ja teatterissa. Hän on syntynyt vuonna 1953 ja aloitti näyttelijänuransa teatterissa 1980-luvulla. Fröler on esiintynyt useissa menestyneissä elokuvissa, kuten ”Fanny ja Alexander” (1982), ”Laulu tulipunaisesta kukasta” (1989) ja ”Tusenbröder” (2002). Hän on myös saanut useita palkintoja uransa aikana, mukaan lukien Ruotsin teatterinäyttelijöiden liiton kultainen ansiomerkki vuonna 2013.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Koe kaupunki uudella tavalla – vuokraa sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta vuokraus on nopeasti kasvava trendi kaupungeissa ympäri maailman. Se tarjoaa helpon ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa, ilman tarvetta omistaa omaa ajoneuvoa. Sähköpotkulaudat ovat myös erittäin käteviä lyhyiden matkojen tekemiseen ja niitä voi helposti vuokrata monilta eri yrityksiltä. Vuokraamalla sähköpotkulaudan voit kokea kaupungin uudella tavalla, välttää ruuhkia ja nauttia liikkumisesta vaivattomasti.

Maamme laulu – kansallishymni joka yhdistää suomalaisia

Maamme laulu on Suomen kansallislaulu ja yksi maamme merkittävimmistä kulttuuriperinnöistä. Sen sanoitukset ovat syvällisiä ja kauniita, ja ne kertovat Suomen luonnosta ja historiasta. Maamme laulu yhdistää suomalaisia eri puolilta maata ja on tärkeä symboli kansallisen yhtenäisyyden kannalta. Sitä lauletaan juhlapäivinä, koulujen tilaisuuksissa ja monissa muissa tilanteissa, joissa halutaan juhlistaa suomalaisuutta. Maamme laulu on osa Suomen historiaa ja kulttuuria, ja se jatkaa elämäänsä tärkeänä osana suomalaista identiteettiä.

Pikku Finlandia

Pikku Finlandia edustaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden mukaista rakentamista, sillä se on rakennettu siirrettävistä ja uudelleen käytettävistä puumoduuleista. ”Puu on vastuullinen rakennusmateriaali se sitoo hiiltä koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Oletko jo kuullut GoMore-palvelusta?

GoMore on tanskalainen yritys, joka tarjoaa autonvuokraus- ja kimppakyytipalveluja Pohjoismaissa ja Euroopassa. Palvelun avulla käyttäjät voivat vuokrata autoja ja tarjota tai etsiä kimppakyytejä eri kaupunkien välillä. GoMore on suosittu vaihtoehto erityisesti matkailijoiden keskuudessa, sillä se tarjoaa edullisia ja käteviä kulkuyhteyksiä eri kohteiden välillä. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja se on kasvanut huomattavasti viime vuosina, sillä yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita kestävistä ja ympäristöystävällisistä liikkumisvaihtoehdoista.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa