Bachelor Suomi 2022

Ajankohtaista MTV

Kohta ollaan finaalissa Bachelor Suomessa ja ensimmäinen kausi kahdella poikamiehellä on ohi. Millainen kausi on sitten ollut seurata, ja mitä uudenlainen formaatti on tuonut tullessaan – positiivisessa ja kenties negatiivisessa mielessä, ainakin yhdestä asiasta voidaan olla yhtä mieltä: suomalainen Bachelor häviää draamassa amerikkalaiselle esikuvalleen 6-0.

Tuliko naisilla mitään kilpailua miehistä?

Jos ”tavallisessa” elämässä laitettaisiin ryhmä naisia samaan tilaan ”kilpailemaan” samasta miehestä, ei jälki olisi niin kaunista kuin mitä Bachelor sarjassa tällä kaudella on ollut. Se, että sarjassa on nyt ollut mukana kaksikin poikamiestä ei ole tuonut sarjaan käytännössä mitään uutta ja kausi on ollut suorastaan tylsää katseltavaa poikamiesten viedessä naisia yksin tai ryhmässä treffeille ympäri Rodoksen kaupunkia ja saarta. Jos mitään muuta, niin sarja toimii Kreikan ja Rodoksen mainossarjana, mutta muuten viihdyttävyys arvo on melko olematon – entä sitten ruususeremonian jälkeen lisäjaksot? Jos olemme aiempina vuosina tottuneet tällaisiin jälkikeskusteluihin esimerkiksi TIS-sarjassa eli Temptation Island Suomessa, on niissä sentään ollut katseltavaa – mutta tässä Bachelor Suomi 2022 sarjassa vain hymyillään ja kerrotaan yhteen ääneen kuinka kivaa oli villalla viettää aikaa (!!!)

Bachelor sarjaa on nähty vuodesta 2002 alkaen jo yli 20 maassa ja Suomen tämän kauden ”jännittävä rakkaussarja” oli melkoinen pohjanoteeraus. Aluksi jopa juontaja Mikko Parikka tuntui olevan roolissaan hukassa, mutta onneksi sai kiinni tehtävästään loppua päin mentäessä, mutta varsinaiset poikamiehet vastaavasti tuntuivat hieman liian kilteitä tällaiseen viihdeohjelmaan.

Mainosteksteissä sarjasta kirjoiteltiin mm. näin toisen poikamiehen tullessa mukaan: Tuomaksen saapuminen ohjelmaan luo myös bachelorien välille kilpailuasetelman. Poikamiehet kilpailevat naisten huomiosta samalla, kun naiset kilpailevat keskenään paikasta poikamiesten sydämessä.

Mutta mitään todellista kilpailuahan sarjassa ei nähty…… sen sijaan enemmän nähtiin naisten tekemisiä Villassa kuin sitä, mitä poikamiehet oikeasti hakivat naisissa.

Vain minä, hän ja kuvausryhmä….

Viimeiset valinnat

Tämän vuoden poikamiehet Timo Harvey ja Tuomas Lahti ovat kuitenkin jo edenneet loppusuoralle ja on aika antaa se viimeinen ruusu. Timon vaihtoehtoina ovat Henna ja Sonja. Tuomas puolestaan valitsee Hannan ja Sarin väliltä. 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa