BBC ja ITV tuovat brittiläisen suoratoistopalvelun Pohjoismaihin laajalla valikoimalla alkuperäisohjelmia Crime (c) Buccaneer Media and Off Grid Film and TV Pictured: Dougray Scott as RAY LENNOX and Joanna Vanderham as AMANDA DRUMMOND Photographer: Jed Knight Note to editors: Usage Rights: FOR BRITBOX RELATED EDITORIAL USE ONLY. IF YOU USE REPRODUCE THIS IMAGE, YOU MUST SPECIFICALLY MENTION THE PROGRAMME IN EDITORIAL COPY AND NOT REPRODUCE SIMPLY TO PROMOTE BRITBOX AS A PLATFORM. THIS IS DUE TO AGREED USAGE RIGHTS BY COPYRIGHT OWNERS. This image is under copyright and can only be reproduced for editorial purposes in your print or online publication. This image cannot be syndicated to any other third party. BritBox Press Picture Publicity enquiries to iwona.karbowska@itv.com

BBC ja ITV tuovat brittiläisen suoratoistopalvelun Pohjoismaihin laajalla valikoimalla alkuperäisohjelmia

Ajankohtaista BritBox Suoratoisto

BritBox International julkaistaan 28. huhtikuuta Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Palvelussa on tarjolla tuhansia tunteja brittiläisiä ohjelmia, mukaan lukien kriitikoiden ylistämät BritBox Originals -sisällöt, eksklusiiviset uudet sarjat ja laaja valikoima TV-klassikoita. Draamaa, rikoksia, komediaa, tositapahtumiin perustuvaa viihdettä ja lifestyle-ohjelmia – BritBox tuo parhaat brittiohjelmat yhteen paikkaan.

BritBox, jolla on nopeasti kasvava maailmanlaajuinen tilaajamäärä ja joka on lanseerattu aiemmin onnistuneesti Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa, laajenee nyt pohjoismaisella debyytillään kansainvälisesti kahdeksaan maahan. 

– Tuoreiden Originals-sisältöjen lisääminen laajaan genrevalikoimaamme ja laatuklassikoihimme on yhdistelmä, jonka ansiosta ylitimme juuri 2,5 miljoonan tilaajan rajapyykin maailmalla. Emme malta BritBox-tiimin kanssa odottaa, että miljoonat uudet fanit Pohjoismaissa saavat nähdä Britannian suurimmat vakiintuneet nimet ja kirkkaimmat läpimurtotähdet, sanoo Reemah Sakaan, BritBox Internationalin toimitusjohtaja.

Torstaista 28. huhtikuuta lähtien tilaajat voivat katsella suurinta brittiläisten ohjelmien valikoimaa ja tuhansia tunteja katselua on tarjolla heti julkaisusta lähtien. Myös joukko juuri tilattuja BritBox Originals -ohjelmia saapuu suoratoistopalveluun vuoden kuluessa, mukaan lukien true crime -draamat Stonehouse (pääosissa Matthew Macfadyen ja Keeley Hawes) ja The Thief, His Wife, and the Canoe (pääroolissa Eddie Marsan), hilpeä murhamysteeri Sister Boniface Mysteries (pääosissa Lorna Watson ja Jerry Iwu) sekä aikakausidraama The Confessions of Frannie Langton (pääosissa Karla-Simone Spence ja Jodhi May). BritBox Nordic julkaisee myös joka kuukausi eksklusiivisia uusia ohjelmia odotetusta Idris Elba’s Fight Schoolista kriitikoiden ylistämään Anneen, jonka pääosassa on palkittu Maxine Peake.

Uudet ja eksklusiiviset ohjelmat BritBoxissa huhtikuussa

Trainspotting-kirjailija Irvine Welshin bestseller-romaanin pohjalta tehty mukaansatempaava BritBox Originals -sarja Crime on Welshin ensimmäinen TV-sovitus. Kriitikot ovat kehuneet sarjaa loistavasti kirjoitetuksi ja jopa lumoavaksi. Sarjaa tähdittää Dougray Scott (Mission: Impossible 2, Batwoman) etsivä Ray Lennoxin roolissa, jonka tehtävänä on löytää kadonnut koulutyttö samalla, kun hän kamppailee omien riippuvuuksiensa kanssa. Inhorealistinen ja kieroutunut kuusiosainen sarja on kuvattu Skotlannissa ja sen muissa rooleissa nähdään muun muassa Joanna Vanderham (Warrior, Legends of Tomorrow) ja Ken Stott (Plunkett & Macleane, Charlie Wilson’s War).

Greg Davies (The Inbetweeners, Cuckoo) näyttelee itse kirjoittamassaan mustan huumorin värittämässä The Cleaner -sarjassa keski-ikäistä miestä, joka siivoaa kammottavien murhien ja ennenaikaisten kuolemien jälkiä. Sarja perustuu saksalaiseen Der Tatortreiniger -sarjaan. Sarjassa nähdään myös joukko brittiläisiä lahjakkuuksia: esimerkiksi BAFTA-palkittu näyttelijä Helena Bonham Carter (The Crown, Kuninkaan puhe) tekee sarjassa unohtumattoman cameon.

Brittilehdistön kiehtovaksi ja loistavien anekdoottien täyttämäksi kuvailema pitkä dokumenttielokuva Hollywood Bulldogs: The Rise and Falls of the Great British Stuntman nostaa valokeilaan stunt-miehet, jotka hyppivät, potkivat ja räjäyttivät tiensä 1970- ja 80-luvun Hollywoodin menestyselokuviin Bondista Batmaniin ja Star Warsista Supermaniin.

Draaman ja komedian lisäksi lifestyle-sisältöjen ystäville on tarjolla Masterchef UK:n kaudet 17 ja 18 yksinoikeudella BritBoxista, kun taas rikossarjojen katsojien ei kannata jättää välistä mukaansatempaavan poliisisarjan Line of Dutyn kuudetta tuotantokautta. Kuudennen kauden lisäksi myös kaikki sarjan viisi aiempaa kautta ovat bingetettävissä BritBoxissa. Palkittu sarja keräsi yli 15 miljoonaa katsojaa kuudennen kauden finaalillaan, mikä teki Line of Dutysta Iso-Britannian tähän mennessä katsotuimman draamasarjan 2000-luvulla

Tiedämme, että pohjoismaalaiset katsojat ovat suuria britti-TV:n faneja ja olemme varmoja, että he koukuttuvat BritBoxin sisältöön. Rekisteröityminen palveluun on helppoa ja seitsemän päivän ilmaisen kokeilujakson aikana pääsee saman tien katselemaan kaikkia suosikkeja, kuten Peaky Blinders -gangsteriklaania, Vera Stanhope tutkii -sarjaa, The Officea, sekä muita klassikoita kuten Todella upeeta (Absolutely Fabulous), Musta kyy (Blackadder) ja Epäilyksen polttopiste (Prime Suspect). Tuomme palveluun myös laajan valikoiman ikonisia aikakausidraamoja, joista Britannia on kuuluisa, mukaan lukien Andrew Daviesin Ylpeys ja ennakkoluulo (Pride and Prejudice) sekä Mennyt maailma (Brideshead Revisited), joka on juuri remasteroitu HD-laatuiseksi, kertoo Neale Dennett, Britboxin New Markets Launch Director. 

BritBox on saatavilla suoratoistona torstaista 28. huhtikuuta alkaen internetin kautta osoitteessa BritBox.com, Android- ja Apple-puhelimilla/tableteilla, Fire TV:ssä, Apple TV:ssä, Android TV:ssä, Samsung Smart TV:ssä ja LG Smart TV:ssä. Palvelu tulee olemaan C Moren tilaajien saatavilla Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa*, sekä TV 2 Play -palvelussa Norjassa. 

Hinta (seitsemän päivän ilmaisen kokeilun jälkeen):

  • Suomi – 7,99 euroa kuukaudessa, 59,99 euroa vuodessa
  • Ruotsi – 89 SEK kuukaudessa, 695 SEK vuodessa
  • Norja – 89 NOK kuukaudessa, 699 NOK vuodessa
  • Tanska – 79 DKK kuukaudessa, 599 DKK vuodessa

Lähteet: BritBox  / ePressi


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa