C More -alkuperäissarjassa Omerta 6/12 terroristit hyökkäävät Presidentinlinnaan ja uhkaavat koko Euroopan turvallisuutta

C More -alkuperäissarjassa Omerta 6/12 terroristit hyökkäävät Presidentinlinnaan ja uhkaavat koko Euroopan turvallisuutta

Ajankohtaista C More Cmore

C Moren alkuperäisuutuus Omerta 6/12 on neliosainen sarja Aku Louhimiehen ohjaamasta toimintaelokuvasta, jonka pääosassa on Jasper Pääkkönen. Ilkka Remeksen menestyskirjaan pohjautuva sarja nähdään C More -suoratoistopalvelussa 4. elokuuta alkaen.

Kotimainen C Moren alkuperäisuutuus Omerta 6/12 on visuaalisesti näyttävä kansainvälisen tason toimintasarja. Neliosaisessa sarjassa Suomen itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto keskeytyy, kun terroristijoukko hyökkää Presidentinlinnaan ja ottaa juhlavieraat sekä valtionjohdon panttivangeiksi. Suojelupoliisin agentti Max Tanner määrätään neuvottelemaan panttivankien hengestä ja selvittämään, kuka on iskun takana. Isku ei kosketa vain suomalaisia, vaan pelissä on koko Euroopan turvallisuus.

Sarjan pääosaa näyttelee Jasper Pääkkönen (BlacKkKlansman, Viikingit). Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Nanna Blondell (Black Widow), Sverrir Gudnason (Borg vs. McEnroe), Cathy Belton (Philomena), Nika Savolainen (Jälkeläiset, Huone 301), Robert Enckell (Pysäyttäkää Nyqvist, Made in Finland) ja Pertti Sveholm (Sininen enkeli, Kämppikset). Omerta 6/12 ohjauksesta vastaa Aku Louhimies ja käsikirjoituksesta Jari Olavi Rantala. Sarjan on C Morelle tuottanut Cinematic.

”Omertaa kuvattaessa emme arvanneet, kuinka ajankohtaiseksi elokuvan teemat nousevat. Yksilöt pelinappuloina, poliittiset jännitteet ja Euroopan turvallisuus ovat sarjan keskiössä. Hyvin lähellä todellisuutta, jossa elämme. Olemme koko ajan vaikuttamisen kohteina. Nyt on vain pidettävä pää kylmänä”, sanoo Omerta 6/12 -sarjan ja -elokuvan ohjannut Aku Louhimies.

Omerta 6/12 perustuu Ilkka Remeksen menestyskirjaan 6/12. Sarja nähdään C More -suoratoistopalvelussa 4. elokuuta alkaen. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa.

JAKSOT:

Jakso 1. Viikonloppumurto
Cyber-rikoksista epäillyn oligarkin kotiin tehty isku menee pahasti pieleen ja jättää särön Tannerin ja Sylvian välille. Yllättävä ehdotus saa Vasan valmistelemaan salaista operaatiota. 

Jakso 2. Herra presidentti
Kesken itsenäisyyspäivän juhlallisuuksien Presidentinlinnaan hyökätään ja joukko arvovieraita jää panttivangeiksi. Presidentti on pelastettava. Neuvottelijaksi määrätään Tanner.

Jakso 3. Valtion virkamiehet
Pakosuuunnitelma kääntyy päälaelleen Valko-Venäjällä ja iskun todelliset syyt alkavat paljastua Sylvialle ja Morelille. Tanner aloittaa epätoivoisen pelastusoperaation yksin. 

Jakso 4. Tweet this
Tanner auttaa Sylvian ja Morelin pakoon, mutta joutuu itse maksamaan kovan hinnan. Mitä heille tapahtuu keikan jälkeen?

Lähde: C More

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa