C Moren dokumenttisarja seuraa Tapparan ja Ilveksen matkaa kohti uuden areenan avausta – ensimmäinen jakso 8.11.

Ajankohtaista Cmore

Tampereen Liiga-seurat, ja samalla koko Suomi-kiekko, siirtyvät uudelle aikakaudelle joulukuussa avattavan Tampereen monitoimiareenan myötä. C Moren neliosainen dokumenttisarja sukeltaa Tapparan ja Ilveksen arkeen matkalla kohti uuden areenan avausotteluita, ja myös Euroopan moderneimpiin lukeutuvan Tampereen Kannen areenan rakennusvaiheiden loppusuoralle. Sarja käynnistyy C Moressa 8.11. ja nähdään marraskuun lopulla myös MTV3-kanavalla.

Dokumenttisarja Kiekkokaupungin uusi aika seuraa lähituntumalla Tampereen Liiga-seurojen syksyn tapahtumia aina uuden areenan avautumisen kynnykselle. Samalla kuvataan tamperelaisen kiekkokulttuurin ja -historian merkkihetkiä sekä jätetään Liiga-kiekon osalta jäähyväiset Suomen ensimmäiselle jäähallille, Hakametsälle.

Santtu Kinnunen #72, Tappara Patrik Virta #11, Tappara Anton Levtchi #76, Tappara

”Tampereen huippumoderni areena aloittaa uuden aikakauden koko suomalaisessa jääurheilussa. Se toimii paitsi Ilveksen ja Tapparan kotiareenana, myös päänäyttämönä miesten MM-kotikisoille jo ensi keväänä”, kuvaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero.

”Dokumenttisarjan keskiössä syksyn tapahtumia valottavat pelaajat ja valmentajat. Samalla nostetaan esiin Tampereen väkevää kiekkokulttuuria ja toisaalta muistellaan Hakametsän merkitystä suomalaisen jääkiekkohistorian eri vuosikymmeninä. Dokumenttisarja avaa upealla tavalla kahden Liigan suurseuran arkea hyvine ja huonoine hetkineen sisältä käsin”, Autero jatkaa.

Sarjan tapahtumat alkavat joukkueiden kokoontuessa omatoimisen kesäharjoittelujakson jälkeen jälleen yhteen. Ensimmäisessä jaksossa seurataankin tamperelaisjoukkueiden alkukauden vaiheita kohti kauden ensimmäistä paikallispeliä.

Neliosaisen sarjan avausjakso julkaistaan C Moressa 8.11., ja uusi puolituntinen jakso on katsottavissa aina maanantaisin. MTV3-kanavalla sarja nähdään kahtena tunnin mittaisena jaksona marraskuun 22. ja 29. päivä, klo 22.35 alkaen Hockey Night – Tien päällä -sarjan tilalla. Dokumenttisarjan C Morelle tuottaa Matheus Oy.

Uuden areenan avausottelut C Moressa

Ensimmäiset ottelut uudella areenalla käydään joulukuun alussa, jolloin pelataan kaksi peräkkäistä paikallispeliä. Perjantaina 3.12. kotijoukkueena on Tappara ja lauantaina 4.12. Ilves. Lauantain ottelua seurataan myös C Moren näyttävän Hockey Night -ottelustudion voimin. Studiota hallitsee Tuomas Nyholm yhdessä asiantuntijoiden Karri Kiven ja Pekka Saravon kanssa. Selostamosta kaukalon tapahtumia tulkitsevat Jani Alkio ja Lasse Kukkonen. Lisäksi juhlaviin avajaistunnelmiin johdattaa tapahtumatoimittaja Alina Voronkova. Ottelulähetys alkaa 4.12. klo 15.30 C Moressa ja MTV3-kanavalla.

Liiga-kiekon osalta jäähyväiset Hakametsälle sanotaan 27. marraskuuta, jolloin Tappara isännöi HPK:ta. C More seuraa myös tätä ottelua studion kera paikan päältä. Suomen legendaarisimman kiekkopyhätön tapahtumia nähdään C Moressa kuitenkin myös jatkossa, KOOVEEn pelatessa Hakametsässä Mestistä.

Kiekkokaupungin uusi aika -sarjan lähetykset 
C More
Neljä puolen tunnin jaksoa
8.11. jakso 1
15.11. jakso 2
22.11. jakso 3
29.11. jakso 4

MTV3
Kaksi tunnin jaksoa
22.11. klo 22.35 jakso 1 
29.11. klo 22.35 jakso 2


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Arvontahullut innostuvat mahdollisuudesta voittaa

Arvontahullut ovat ihmisiä, jotka rakastavat osallistua kaikenlaisiin arvontoihin ja kilpailuihin. Heidän mielestään on jännittävää ja hauskaa odottaa, että onnenpyörä pysähtyy heidän kohdalleen tai että heidän numeronsa arvotaan voittajaksi. Arvontahullut tietävät, että voittaminen on vain tuurista kiinni, mutta he eivät anna sen lannistaa itseään. He ovat valmiita kokeilemaan onneaan uudelleen ja uudelleen, sillä he tietävät, että seuraava voitto saattaa olla aivan nurkan takana.

Clas Ohlson Tampere – Löydä kaikki tarvitsemasi kätevästi yhdestä paikasta

Clas Ohlson Tampere on monipuolinen kauppa, josta löydät kaiken tarvitsemasi kodin ja vapaa-ajan tarvikkeisiin. Kauppa sijaitsee kätevästi Tampereen keskustassa, joten se on helppo löytää ja siellä on aina mukava asioida. Clas Ohlsonilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten työkaluja, kodinelektroniikkaa, askartelutarvikkeita ja paljon muuta. Lisäksi kaupasta löytyy myös hyödyllisiä palveluita, kuten avaimen tekoa ja patterin vaihtoa. Clas Ohlson Tampere on todellinen löytöpaikka kaikille, jotka tarvitsevat käteviä ja laadukkaita tuotteita arkeensa.

Kotieläimet tuovat iloa ja rauhaa arkeen

Kotieläimet ovat ihania kumppaneita, jotka tuovat paljon iloa ja rauhaa arkeen. Ne ovat uskollisia ja rakastavia, ja niiden seurassa on aina mukavaa olla. Kotieläimiä voi olla monenlaisia, kuten koiria, kissoja, kaneja tai vaikka kanoja. Jokaisella eläimellä on oma persoonallisuutensa ja tarinansa, ja niiden kanssa vietetty aika on aina arvokasta. Kotieläimiä hoitaessa oppii myös vastuullisuutta ja huolehtimista toisesta olennosta. Niiden läsnäolo rauhoittaa mieltä ja auttaa unohtamaan arjen stressit. Kotieläimet ovat todellinen aarre, joka ansaitsee rakkautta ja kunnioitusta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa