C Moren kesäkuun kärkitärpit C Moren kesäkuun kärkitärpit

C Moren kesäkuun kärkitärpit

Ajankohtaista C More

Kesäkuussa C Moren uusi alkuperäissarja Sininen enkeli vie katsojat värikkäälle ja vauhdikkaalle 80-luvulle rahan ja himon pyörteisiin. Luvassa on myös runsas määrä BritBoxin laatusarjoja sekä muita sarjauutuuksia ja huippuleffoja. Urheilukalenterissa on edessä Nation Leaguen startti ja tuhti kattaus yleisurheilua.

SARJOJA: mm. Uusi C More -alkuperäissarja Sininen enkeli, uusi spin-off The Real Housewives of Dubai, BritBoxin uutuussarja Signora Volpe, Walter Presents -kokonaisuuteen kuuluvat rikossarjat Angel of Death ja Killer by the Lake sekä suositun tanskalaisen rikossarjan Murha Helsingörissä uusi kausi.

ELOKUVIA: mm. Charlie Hunnamin ja Mel Gibsonin tähdittämä Last Looks, romanttisen elokuvasarjan kolmas osa After We Fell, Bruce Willisin toimintarymistely Deadlock, romanttinen komedia The Hating Game, Sicario-elokuvat, urheiludraama Borg/McEnroe sekä koko suosittu Twilight-saaga.

URHEILUA: mm.: 100 ottelua Nations Leaguen maajoukkuejalkapalloa, viisi Timanttiliigan osakilpailua ja päälle tuhti paketti Continental Tourin yleisurheilua, MM-rallit Italiassa ja Keniassa.

Tutustu koko kattaukseen täältä.

Lähde: C More

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa