HymyŠ! Kausi 1, jakso 2. Hymy Lahtinen (Elsa Saisio) Urpo Lahtisen (Aku Hirviniemi) kyydissŠ uudessa Mercedes-Benz Waxenberger -autossa.

C Moren kotimainen ihmissuhdedraama Hymyä! kuvaa aikakautta, jolloin suomalaiset kokivat suuren maailman meiningin lukemalla mehukkaimmat tarinat lehdistä

Ajankohtaista Cmore

Uusi C More -alkuperäissarja Hymyä! on kotimainen, tositapahtumien inspiroima ihmissuhdedraama mediakeisari Urpo Lahtisesta, hänen lähi- ja ystäväpiiristään sekä liikekumppaneistaan Hymy-lehden kulta-aikana, villillä ja vauhdikkaalla 70-luvulla.

Kahdeksanosaisen sarjan on käsikirjoittanut Outi Keskevaari ja tuottanut Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy. Hymyä! nähdään C More -suoratoistopalvelussa torstaista 17. maaliskuuta 2022 alkaen.

Hymyä! on tositapahtumien inspiroima, vauhdikas ja värikäs, koskettava kertomus suomalaisesta lehtimiehestä Urpo Lahtisesta. Sarja kertoo Urpon ja hänen ystäväpiirinsä valloituksista bisneksessä ja elämässä 1970-luvulla, jolloin Hymy-lehti eli kulta-aikaansa ja lehden sivut täyttyivät toinen toistaan ihmeellisimmistä tarinoista. Ajasta, jolloin seuraelämä oli vapaata ja estotonta. Sarjassa nähdään Urpo Lahtisen lähimpiä ystäviä, kuten toimittaja Veikko Ennala, Miss Suomi Ursula Rainio ja julkkiskampaaja Monsieur Mosse. Mukana vilahtelee myös lukuisia muita aikansa superjulkkiksia, kuten liike-elämän vaikuttajat Jörn Donner, Armi Ratia ja Lenita Airisto sekä naisia hurmannut Kreivi Lindgren ja kansaa villinnyt mestarihypnotisoija Olliver Hawk.

Sarja sijoittuu ajankohtaan, jossa Urpon siviilielämä mullistuu perheen hajotessa. Urpo muuttaa erilleen elämänsä suuresta rakkaudesta Hymy Lahtisesta ja yrittää moninaisten kriisiensä kautta päästä sinuiksi uuden elämäntilanteensa kanssa. 

Sarjassa on joukko tunnettuja, julkisuudestakin tuttuja näyttelijöitä. Urpo Lahtista esittää Aku Hirviniemi ja Hymyn roolissa nähdään Elsa Saisio. Urpoon ja Hymy-lehteen läheisesti liittyvissä Mossen ja toimittaja Veikko Ennalan rooleissa näyttelevät Janne Kataja ja Ilari Johansson. Lehden toimituksen rooleja tähdittävät mm. Satu Silvo, Markku Pajala, Heikki Kinnunen ja Kalle Lamberg.

”Urpo Lahtisen ja hänen lähipiirinsä elämä oli samaan aikaan hyvin epäsuomalaista ja hyvin suomalaista. Rahaa tulvi ovista ja ikkunoista ja vastaavasti paloi hurjia määriä. ihmissuhteet olivat välillä kuin saippuasarjasta. Toisaalta menestyksen juuret olivat syvällä suomalaisessa maaperässä ja tavallisen kansan uskomattomissa tarinoissa, joita Hymy-lehdessä uskallettiin ja osattiin kertoa. Sarjan päähenkilöt elävät siis muutenkin erikoislaatuista elämää, mutta Hymyä! sijoittuu vuosiin, jolloin heidän elämänsä oli vielä normaaliakin suuremmassa myllerryksessä. Urpo ja Hymy yrittävät opetella elämään ilman toisiaan, Monsieur Mossen himo kristallikruunujen loisteeseen ja aidon samppanjan ääreen vie hänet taloudellisiin vaikeuksiin ja Veikko Ennala nyt vain ei tunne elävänsä, ellei hänellä ole koko ajan jonkun sortin kriisi päällä. Jos tästä porukasta ei synny kunnon draamaa niin ei mistään”, toteaa tv-sarjan käsikirjoittaja Outi Keskevaari.

“1970-luvulla ei tunnettu sosiaalista mediaa, joten aivan kaikki uutisista julkkisjuoruihin, glamouriin ja uskomattomiin tositarinoihin oli ammennettava vain paperilehdistä. Hymyä-sarjan keskiössä onkin Urpo ja Hymy Lahtisen tuolloin kukoistanut lehti-imperium ja heidän välisensä suuri, mutta myös repivä rakkaus. Sarja on koukuttava ja nostalginen matka tuolle kiehtovalle vuosikymmenelle Lahtisten ja lähipiirin tarinaan loistavilla näyttelijöillämme kuorrutettuna. Olen hyvin kiitollinen, että sain toteuttaa sarjan juuri tämän lahjakkaan ryhmän kanssa”, sanoo sarjan tuottaja Pia Winter Tuotantoyhtiö Hihhihhii:stä.

“Hymyä! jatkaa C Moren laadukkaiden sarjojen kevättä. Sarjassa katsojaa puhuttelee erityisesti vahva ihmissuhdepainotus, huumoria unohtamatta. Lisäksi Hymyä! toteuttaa upeasti 70-luvun alun visuaalisuuden ja hengen. Mielenkiintoista on, että monet sarjan teemoista ovat erittäin ajankohtaisia juuri nyt”, pohtii MTV & C Moren draamapäällikkö Jani Hartikainen.

C More -alkuperäissarja Hymyä! C More -suoratoistopalvelussa 17. maaliskuuta alkaen. Sarjaa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kolme jaksoa, jonka jälkeen jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä kahdeksan. 

Hymyä! jaksot:


1. Se on mitä on

HymyŠ! Kausi 1, jakso 1. Urpo Lahtinen (Aku Hirviniemi) ja Hymy Lahtinen (Elsa Saisio)

Lehtikeisari Urpo Lahtinen palaa matkaltaan tyhjään kotiin. Toimituksen pasmat sekoittaa kadonnut missi. Monsieur Mosse tulee kaapista ja Veikko Ennala tapaa mestarihypnotisoija Olliver Hawkin.


2. Waxenberg

HymyŠ! Kausi 1, jakso 2. Hymy Lahtinen (Elsa Saisio) Urpo Lahtisen (Aku Hirviniemi) kyydissŠ uudessa Mercedes-Benz Waxenberger -autossa.

Urpon autoharrastus hajottaa firman omaisuutta ja Hymyn hermoja. Nakuna poseerannut Mosse kannustaa Hymyä hurmoksen tielle ja jatkaa juorupalstan syväkurkkuna. Veikko kärsii henkisestä impotenssista.


3. Henkien tanssia

HymyŠ!; Kausi 1, jakso 3. Mosse (Janne Kataja) ja Ursula Rainio (Pihla Maalismaa) tekevŠt sovinnon.

Monsieur Mosse toimii amorina Miss Suomi Ursula Rainion ja Urpon kohtaamiselle, joka saa Ursulan etsimään kadonnutta äitiään. Hymy huolestuu naisen motiiveista. Veikko auttaa tuttua vankilakundia.


4. Kristian elää

HymyŠ! Kausi 1, jakso 4. Mosse (Janne Kataja) Hymy-lehden nudisti-illassa juhlimassa.

Nudistit valtaavat toimituksen ja yksi heistä aiheuttaa Mosselle järkytyksen. Ursulan ja Urpon suhde vakavoituu. Hymy sukeltaa treffailun maailmaan. Erkki ja Iiris lavastavat laulajan itsemurhaa.


5. Se mitä tapahtui Tahkolla

Miss Pullukka punoo toimittaja Veikko Ennalan kanssa kostonhimoisen juonen, joka antaa pervoille kyytiä. Tahkovuoren juhlissa koetaan onnenhetkiä, kiusauksia ja katkera suhdekarikko.


6. Pronssinen Urpo

Hymy ja Monsieur Mosse tempautuvat kumpikin tahoillaan huumaaviin suhteisiin. Toimituksessa kisataan uusien tuolien innoittamana. Masentuneen Urpon suuri haave toteutuu vihdoin.7. Juttukeikka

Urpo ja Veikko kohtaavat kansan syvät rivit. Monsieur Mosse paljastaa sisäisen gangsterinsa. Hymy kohtaa Kreivi Lindgrenin, joka pistää kaiken peliin. Veikko saa järkyttäviä uutisia.8. Viimeinen valssi

Urpon uusi talo Villa Urpo valmistuu talkooväen humalaisesta avusta huolimatta. Mossella on kana kynittävänä Lenita Airiston kanssa. Hymy ja Urpo selvittävät suhteensa tilan lopullisesti.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta:

Junat Kartalla
Asuntomarkkinat
Kiinteistöhuolto
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Kasinot suomi
Suositut koirarodut

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa