C Moren uudessa alkuperäissarjassa Kansan vihollinen toimittaja vaarantaa henkensä etsiessään totuutta C Moren uudessa alkuperäissarjassa Kansan vihollinen toimittaja vaarantaa henkensä etsiessään totuutta

C Moren uudessa alkuperäissarjassa Kansan vihollinen toimittaja vaarantaa henkensä etsiessään totuutta

Ajankohtaista C More Suoratoisto

C More -alkuperäisuutuus Kansan vihollinen on kotimainen kahdeksanosainen rikosdraama, jossa toimittaja Katja Salonen alkaa penkoa tunnetun jalkapallotähden hämäriä liiketoimia. Katja ei tiedä sohaisseensa ampiaispesään ja pistäneensä alulle tapahtumien vyöryn, joka johtaa murhaan. Etsiessään totuutta Katja vaarantaa paitsi maineensa, myös henkensä. Sarjassa näyttelevät Kreeta Salminen, Tobias Zilliacus, Antti Luusuaniemi, Johannes Holopainen, Anna Böhm, Kai Vaine, Mikko Nousiainen, Milka Ahlroth, Lari Halme, Hennariikka Laaksola ja Tomi Salmela. Kansan vihollinen alkaa C Moressa 19. toukokuuta.

C Moren uusi alkuperäissarja Kansan vihollinen on kahdeksanosainen rikosdraama, jossa toimittaja Katja Salosesta (Kreeta Salminen) tulee yhdessä yössä pikkukaupungin vihatuin ihminen. Jalkapallotähti, jonka liiketoimista Katja on kirjoittanut kriittisen paljastusjutun, löytyy kuolleena omasta uima-altaastaan. Ihmisten silmissä kaupungin johtavan lehden uusi toimittaja on pahantahtoinen haaskalintu, joka keksii salaliittoteorioita omasta päästään – kansan vihollinen. Katja ei kuitenkaan aio antaa periksi. Urheilusankarin elämään ja kuolemaan kutoutuu valheita, huijauksia ja rikoksia, joihin näyttää liittyvän kaupungin taloudellinen kerma. Katja joutuu huomaamaan, että ihmiset, joiden salaisuuksia hän penkoo, ovat valmiita tekemään mitä tahansa saadakseen hänet lopettamaan. 

Sarjan pääosassa nähdään ensimmäisen pääroolinsa draamasarjassa tekevä Kreeta Salminen (Kaikki synnit, Karppi). Sarjan muissa rooleissa näyttelevät Tobias Zilliacus (Rauhantekijä, Björnstad), Antti Luusuaniemi (Luottomies, Syke), Johannes Holopainen (Kaikki synnit), Anna Böhm (Karkurit), Kai Vaine (Bullets), Mikko Nousiainen (Rauhantekijä, Ex-onnelliset), Milka Ahlroth (Pahan väri, Hotel Swan Helsinki), Lari Halme (Hymyä!), Hennariikka Laaksola (Rantabaari) ja Tomi Salmela (Aallonmurtaja, Salatut elämät). Sarjan on C Morelle tuottanut Fire Monkey Productions Oy. Konseptin ovat luoneet Roope Lehtinen (Mädät omenat, White Wall) ja Timo Varpio (Roba, Ratamo), joka vastaa käsikirjoituksesta yhdessä Laura Suhosen (Koukussa) kanssa. Sarjan on ohjannut Mikko Kuparinen (Aallonmurtaja 2 ja 3, Huone 301). 

”Vaikka sarjan asemapaikkana on toimitus eikä poliisiasema, tarinassa toimittaja etenee työssään kuten salapoliisi johtolangasta toiseen. Sarja kertoo totuudenjälkeisestä ajasta, jossa ihmiset kyseenalaistavat faktoja, nettihuijaukset yleistyvät ja salaliittoteoriat keräävät kannatusta. Toimittajat joutuvat työssään maalitauluksi ja rankan sometrollauksen kohteeksi. Tutkivaa journalismia pyritään kuvaamaan realistisesti, mutta mukaansatempaavan jännityssarjan kautta”, kuvailee toinen konseptin kehittäjistä, vastaava tuottaja Roope Lehtinen Fire Monkeylta.

“Kansan vihollinen on teemoiltaan juuri nyt hyvin ajankohtainen. On erittäin hienoa, että sarja perustuu alkuperäiseen ja kunnianhimoiseen ideaan ja käsikirjoitukseen. Ohjaaja Mikko Kuparinen onnistuu taitavien näyttelijöiden kanssa tavoittamaan sarjan monisyisen sisällön. Kansan vihollinen on erinomainen lisä C Moren vahvaan sarjatarjontaan”, hehkuttaa C Moren sisällöistä vastaava MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen.

Kansan vihollinen julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 19. toukokuuta alkaen. Sarjaa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, sitten jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä kahdeksan.

#kansanvihollinen #cmoresuomi

Lähde: C More


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa