Comcast ja ViacomCBS ovat saaneet täyden viranomaishyväksynnän SkyShowtime-suoratoistopalvelulle

Ajankohtaista Suoratoisto

Uusi suoratoistopalvelu SkyShowtime julkaistaan Suomessa ja valituilla Euroopan markkinoilla vuoden 2022 aikana.

Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA) ja ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC, VIACA) ovat saaneet yhteisyritykselleen ja uudelle suoratoistopalvelu SkyShowtimelle täyden viranomaishyväksynnän. Suoratoistopalvelu aloittaa toimintansa myöhemmin tänä vuonna yli 20 Euroopan maassa tavoittaen yli 90 miljoonaa kotitaloutta.

”Olemme iloisia siitä, että SkyShowtime on saanut täyden viranomaishyväksynnän ja innoissamme, että voimme tuoda markkinoille uuden, ainutlaatuisen ja houkuttelevan suoratoistopalvelun, joka tarjoaa kattavan valikoiman maailmanluokan sisältöä miljoonille katsojille ympäri Eurooppaa”, kommentoi SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan.

Sarhan nimitettiin SkyShowtimen toimitusjohtajaksi aikaisemmin tänä vuonna. Sarhanilla on laajaa kokemusta sekä Comcastin että ViacomCBS:n parista, ja hän vietti myös yli vuosikymmenen tilaustelevisiopalvelu EPIX:in palveluksessa. EPIX:in EVP:nä ja General Managerina hän varmisti kansallisen ja monikanavaisen jakelun sekä vastasi EPIX:in suoran kuluttajapalvelun lanseerauksesta, mikä johti yrityksen ennätysmäiseen liikevaihdon kasvuun ja kasvatti tilaajamäärän yli kaksinkertaiseksi. 

SkyShowtime tulee Suomen lisäksi saataville vuoden 2022 aikana Alankomaissa, Albaniassa, Andorrassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Bulgariassa, Espanjassa, Kosovossa, Kroatiassa, Montenegrossa, Norjassa, Pohjois-Makedoniassa, Portugalissa, Puolassa, Romaniassa, Ruotsissa, Serbiassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Tanskassa, Tsekissä ja Unkarissa.

SkyShowtime -palvelun valtava tarjonta sisältää yli 10 000 tuntia viihdettä ja kattaa kaikki tyylilajit ja yleisöt, kuten käsikirjoitetun draaman, lapset ja perheet, tunnetut franchise-nimikkeet, ensi-iltaelokuvat, paikalliset tuotannot, dokumentit ja paljon muuta.

Lisätietoja SkyShowtimen tarjonnasta, mukaan lukien kuukausitilauksen hinta, julkistetaan myöhemmin.

SkyShowtime

SkyShowtime on uusi tilattava suoratoistopalvelu, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Comcast Corporation ja ViacomCBS lanseeraavat yhteistyössä uuden SkyShowtime-suoratoistopalvelun, joka tuo yhteen vuosikymmenten kokemuksen suorasta kuluttajamyynnistä ja paljon maailmanluokan viihdettä, elokuvia ja alkuperäissarjoja NBCUniversalin, Skyn ja ViacomCBS:n brändeiltä. Näihin kuuluvat NBCUniversal, Universal Pictures, Sky Studios, Peacock, Paramount+, SHOWTIME®, Paramount Pictures ja Nickelodeon.

SkyShowtime tulee saataville yli 20 Euroopan maahan tavoittaen yli 90 miljoonaa kotitaloutta. Palvelu julkaistaan seuraavissa Euroopan maissa: Alankomaat, Albania, Andorra, Bosnia-Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Kosovo, Kroatia, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Romania, Ruotsi, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tsekki ja Unkari.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa