Disney+ -palvelu tuo iloa 16 lastensairaalaan Pohjoismaissa Disney+ -palvelu tuo iloa 16 lastensairaalaan Pohjoismaissa

DISNEY+ ALOITTAA TÄNÄÄN AHVENANMAALLA

Ajankohtaista Disney+ Elokuvat Sarjat Suoratoisto

Suoratoistopalvelu Disney+ aloittaa tänään Ahvenanmaalla. Palvelun kuukausitilauksen hinta on 8,99 euroa ja vuositilauksen hinta 89,90 euroa. 

Disney+ avaa katsojille ovet valtavaan tarjontaan elokuvia, sarjoja ja alkuperäissisältöjä yksinoikeudella muun muassa Disneyltä, Pixarilta, Marvelilta, Star Warsilta ja National Geographicilta.

Tilaajat pääsevät katsomaan esimerkiksi Star Wars: Obi-Wan Kenobin sekä molemmat The Mandalorianin kaudet. Lisäksi Disney+ -palvelu on koti Skywalker-saagalle, mukaan lukien kaikki yhdeksän Star Wars -episodia.

Supersankareiden ystävät saavat nauttia Marvel Studios -elokuvista, kuten Oscar®-ehdokas Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings, Eternals, Avengers: Endgame ja Captain Marvel, sekä Marvel Studios -sarjoista, kuten Moon Knight, Loki ja WandaVision.

Katsottavissa on upeita sarjoja ja elokuvia Disneyltä ja Pixarilta, mukaan lukien koko Toy Story -sarja sekä Oscar®-palkitut Soul – sielun syövereissä ja Luca. Mukana on myös Walt Disney Animation Studiosin Oscar®-palkittu Encanto, joka kertoo tarinan poikkeuksellisesta Madrigalin perheestä, ja suositut Frozen – huurteinen seikkailu sekä Frozen II. Disney-faneille katsottavaa tarjoavat muun muassa Oscar®-voittaja Cruella, jossa legendaarista Cruella de Viliä esittää Emma Stone, sekä Disneyn elokuva Jungle Cruise

National Geographic -dokumenteista katsottavana ovat muun muassa The Rescue ja Free Solo, jotka ovat ohjanneet ja tuottaneet Oscar®-palkitut E. Chai Vasarhelyi ja Jimmy Chi. Mukana ovat myös suositut National Geographic -sarjat Maailma Jeff Goldblumin silmin ja Gordon Ramsayn makuseikkailut.

Tilaajat voivat katsoa suositun Original-komediasarjan Only Murders in the Building, minisarjan Pam and Tommy, The Kardashians- ja Queens -sarjat sekä Kenneth Branagaghin ohjaaman ja pääosanäyttelemän mysteeritrillerin Kuolema Niilillä. Mukana ovat myös tutut The Simpsons, Greyn Anatomia, 9-1-1 ja Black-ish.

Palvelun tilaajat saavat pääsyn valtavaan Disneyn valikoimaan, jossa on mukana rakastettuja klassikkoja, kuten Tuhkimo, Kaksin karkuteillä – hiuksia nostattava seikkailu, Prinsessa ja sammakko sekä Pieni Merenneito, ja niiden lisäksi myös tuoreita hittielokuvia, kuten Raya ja viimeinen lohikäärme. Katsottavissa on myös satoja Disney Channel -sarjoja, lyhytelokuvia ja erikoisjaksoja, kuten Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir sekä Finias ja Ferb.

Tilaajille on tarjolla sisältöjä korkealla laadulla sekä mahdollisuus suoratoistaa samanaikaisesti jopa neljällä laitteella ja ladata sisältöjä rajattomasti jopa kymmenelle laitteelle. IMAX Enhanced -kuvasuhde on saatavilla valituille nimikkeille, ja käyttäjät voivat määrittää jopa seitsemän eri katseluprofiilia, esimerkiksi lapsille oman profiilin, jossa on saatavilla ikään sopivaa sisältöä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa