acolyte disney acolyte disney

Disney+ ja kesäkuun uutuudet

Ajankohtaista Disney Disney+ Elokuvat Luettavaa Sarjat Suoratoisto

Kesä on viimein täällä! Lämpimien kelien kunniaksi Disney+ tuo mukanaan joukon kuumia uusia julkaisuja.  

Loistoa, muotia, romantiikkaa ja kilpailua – kaikkia näitä nähdään palvelussa tässä kuussa, kun katsottavaksi saapuu Becoming Karl Lagerfeld. Bestseller-elämänkertaan Kaiser Karl pohjautuva Original-sarja lähettää katsojansa takaisin 1970-luvun Pariisiin ja kertoo kuuluisan muotisuunnittelijan noususta.  

Odotettu Star Wars -sarja The Acolyte tulee sekin katsottavaksi kesäkuussa. Liity mukaan tutkimaan shokeeraavaa rikosaaltoa, joka asettaa arvostetun jedimestarin vastakkain hänen menneisyydestään ponnistavan vaarallisen soturin kanssa.  

Pride-kuukauden koittaessa Disney+ lisää LGBTQ+ -valikoimaansa National Geographicin Pride from Above -dokumentin. Uusin lisäys liittyy aiempien julkaisujen joukkoon, joihin lukeutuvat esimerkiksi All of Us Strangers, Love, Simon, Bohemian Rhapsody, ja monet muut.

Kaikki tämä ja paljon muuta hintaan 10,99 € kuukaudessa 

BECOMING KARL LAGERFELD – Original-sarja  

Vuonna 1972 38-vuotias Karl Lagerfeld on kansalle lähes tuntematon valmisvaatteiden suunnittelija. Kun hän kohtaa nuoren Jacques de Bascherin, kunnianhimoisen ja viettelevän keikarin, kaikki muuttuu. Vihdoinkin Karl on valmis kilpailemaan ystäväänsä, haute couture -nero Yves Saint Laurentia ja tämän mahtavaa liikekumppania, Pierre Bergéä vastaan. Glamouria, egojen taistelua, ylenpalttisia juhlia ja tuhoa kylvävää intohimoa. Näin Karl Lagerfeldistä tuli legenda. Kaikki jaksot katsottavissa 7. kesäkuuta.

STAR WARS: THE ACOLYTE – Original-sarja 

The Acolyte tutkii salaisuuksien galaksia ja pimeän puolen voimia, eikä kaikki ole miltä näyttää.  Kaksi jaksoa katsottavissa 5. kesäkuuta.

UNDER THE BRIDGE – Original-sarja 

Ylistetyn kirjailijan, Rebecca Godfreyn, kirjaan perustuva minisarja käsittelee vuoden 1997 tositarinaa 14-vuotiaasta Reena Virkistä (Vritika Gupta), joka lähti juhlimaan ystäviensä kanssa eikä koskaan palannut kotiin. Godfreyn (Riley Keough) ja paikallisen poliisin (Lily Gladstone) silmien kautta sarja vie meidät murhasta syytettyjen nuorten tyttöjen salaiseen maailmaan – johtaen hätkähdyttäviin totuuksiin epätodennäköisestä tappajasta. Kaikki jaksot katsottavissa 12. kesäkuuta

DIANE VON FURSTENBERG: WOMAN IN CHARGE – Original-elokuva 

Tarina ikonisesta edelläkävijästä, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti nimikirjaimillaan DVF. Holokaustista selviytyneen lapsi, avioliiton myötä prinsessa ja muotimerkin perustaja. Mukana haastatteluja muun muassa Oprah Winfreyn, Marc Jacobsin ja Hillary Rodham Clintonin kanssa. Ensi-ilta 25. kesäkuuta

D.I.Y. DUCK – Original-lyhytelokuva 

Ankka on täällä taas! Aku Ankka ottaa paikkansa parrasvaloissa tässä uudessa lyhytelokuvassa, jonka on ohjannut arvostettu animaattori Mark Henn. Kipinät lentävät kun Aku lähtee vaihtamaan hehkulamppua, kohdaten esteen ja ongelman toisensa jälkeen. Jokainen yritys rajoittaa vahinkoja ainoastaan kasvattaa turhautumista ja hulvatonta kaaosta. Katsottavissa 9. kesäkuuta

JUHLISTA PRIDE-KUUKAUTTA DISNEY+ -PALVELUSSA

National Geographic’s Pride from Above – Katsottavissa 21. kesäkuuta alkaen
Culprits – Heti katsottavissa
All of Us Strangers – Heti katsottavissa
Love, Simon – Heti katsottavissa
FX’s Pose – Heti katsottavissa
Bohemian Rhapsody – Heti katsottavissa

TULOSSA MYÖS KESÄKUUSSA

FX’s The Veil – Katsottavissa 29. toukokuuta alkaen
The First Omen – Katsottavissa 30. toukokuuta alkaen
FX’s Clipped – Katsottavissa 4. kesäkuuta alkaen
Queenie S1 – Katsottavissa 7. kesäkuuta alkaen
National Geographic’s Genius: MLK/X S1 – Katsottavissa 12. kesäkuuta alkaen
Spidey ja hänen mahtavat ystävänsä S3 E1-6 – Katsottavissa 12. kesäkuuta alkaen
Criminal Minds S17 – Katsottavissa 14. kesäkuuta alkaen
Cult Massacre: One Day in Jonestown S1 – Katsottavissa 17. kesäkuuta alkaen
We Were the Lucky Ones – Katsottavissa 19. kesäkuuta alkaen
Miraculous World: Pariisi, Shadybugin ja Claw Noirin tarinat – Katsottavissa 21. kesäkuuta alkaen
National Geographic’s Albert Lin ja kadonneet kaupungit S1 – Katsottavissa 26. kesäkuuta alkaen
Lucrecia: A Murder in Madrid S1 – Katsottavissa 27. kesäkuuta alkaen

Lisätietoa Disney+ -palvelusta

Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic -ohjelmakirjastojen elokuvat ja sarjat, sekä Simpsonit ja monet muut huippusisällöt. Valituilla markkinoilla Disney+ sisältää myös Star-sisältövalikoiman. Disney+ on Disneyn direct-to-consumer-lippulaivatuote, ja se tarjoaa laajan valikoiman Originals-tuotantoja yksinoikeudella – mukaan lukien elokuvia, dokumentteja, live-action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelun kautta avautuu ennennäkemätön pääsy Disneyn huimaan elokuva- ja televisioviihteen kirjastoon sekä uusimpiin The Walt Disney Studios -julkaisuihin. Lisätietoa ja ohjeet palvelun tilaamiseen osoitteessa disneyplus.com sekä Disney+ -sovelluksessa, joka on saatavana useimmille mobiili- ja tv-laitteille.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa