DISNEY+ JULKAISI TRAILERIN HOW I MET YOUR FATHER -SARJALLE

Ajankohtaista Disney

Helsinki, Suomi (2. maaliskuuta 2022) – Disney+ julkaisi trailerin ja key art -kuvan How I Met Your Father Original-sarjalle. Tuleva komediasarja saa ensi-iltansa yksinoikeudella Disney+ -palvelun Star-valikoimassa keskiviikkona 11. toukokuuta, jolloin kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Lähitulevaisuudessa Sophie (Hilary Duff) kertoo pojalleen tarinan siitä, miten hän tapasi isänsä: tarinan, joka katapultoi meidät takaisin vuoteen 2021, jolloin Sophie ja hänen tiivis ystäväryhmänsä ovat keskellä selvittääkseen, keitä he ovat, mitä he haluavat elämästä ja kuinka rakastua treffisovellusten ja rajattomien vaihtoehtojen aikakaudella.

Kuinka tapasin isäsi” on kirjoittanut Isaac Aptaker ja Elizabeth Berger. Kymmenen jakson sarjan päätuottajia ovat Aptaker, Berger, Carter Bays, Craig Thomas, Pam Fryman ja Adam Londy. Duff toimii tuottajana. ”How I Met Your Father” on 20th Televisionin tuottama.

Sarjan pääosissa nähdään Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma sekä toistuvat tähdet Kim Cattrall, Daniel Augustin, Ashley Reyes ja Josh Peck.

Vankka lapsilukko varmistaa, että Disney+ on edelleen sopiva katselukokemus kaikille perheenjäsenille. Tilaajat voivat asettaa käyttöoikeusrajoituksia kypsälle sisällölle ja luoda PIN-suojattuja profiileja jo olemassa olevien kid-profiilien rinnalla, jotta vanhemmat ja huoltajat saavat mielenrauhan.

Vastaa