Disney +:n ranskalainen Oussekine original-sarja

Ajankohtaista Disney+

Disney+ julkaisi tänään Key Art -kuvan ja uuden trailerin ranskalaiselle Oussekine Original-sarjalle, joka alkaa Disney+ -palvelussa keskiviikkona 11. huhtikuuta. Minisarjan kaikki neljä jaksoa tulevat heti katsottavaksi.

Antoine Chevrollierin luoma ja ohjaama ”Oussekine” on ensimmäinen draamasarja, jossa tarkastellaan Pariisin traagisia tapahtumia Vuonna 1986, jotka johtivat Malik Oussekinen (Sayyid El Alami) kuolemaan ja dramaattisiin seurauksiin hänen perheelleen: hänen äitinsä Aïcha (Hiam Abbas), hänen veljensä Ben Amar (Malek Lamraoui) ja Mohamed (Tewfik Jallab), sisarusten sijaisisä heidän isänsä Miloudin (Slimane Dazi) kuoleman jälkeen; hänen sisarensa Fatna (Naidra Ayadi) ja Sarah (Mouna Soualem), jotka uhraavat kaiken oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kad Merad on maitre George Kiejman, perheen asianajaja, Olivier Gourmet on yleisen turvallisuuden ministeri Robert Pandraud ja Laurent Stocker Comédie Française Kiejmanin kumppanista Maitre Dartevellesta. Thierry Godard, Gilles Cohen, Mathieu Demy, Matthieu Lucci, Richard Sammut, Louis Berthélémy, Vincent Colombe ja Bastien Bouillon täydentävät näyttelijät.

Antoine Chevrollier kokosi merkittävän tiimin sekä näytöllä että sen ulkopuolella, mukaan lukien kirjailijat Faïza Guène, Cédric Ido ja Julien Lilti (”Hippocrate”, ”Germinal”), veljekset Sacha ja Evgueni Gualperine (”Kumoaminen”,Jumalan armon armon kautta”,Faute d’amour”) musiikkiin ja äänisuunnitteluun.  Colombe Raby (”Äiti”, ”It’s Only the End of the World”) ja Pascaline Chavanne (”8 femmes”, Eté 85″) vastaavat sarjan ja pukujen aikakauden historiallisen todellisuuden luomisesta.

Itinéraire Productionsin tuottaman 4 x 52 minuutin rajoitetun sarjan on luonut, käsikirjoittanut ja ohjannut Antoine Chevrollier (”Paroni Noir”, ”The Bureau”) ja käsikirjoittanut Faïza Guène, Julien Lilti ja Cédric Ido.   

Vankka lapsilukko varmistaa, että Disney+ pysyy sopivana katselukokemuksena kaikille perheenjäsenille. Tilaajat voivat asettaa aikuisille suunnatun sisällön käyttöoikeusrajoituksia ja luoda PIN-koodilla suojattuja profiileja jo olemassa olevien Kids-profiilien rinnalle, jotta vanhemmat ja huoltajat saavat mielenrauhaa.

Vastaa