Disney +:n ranskalainen Oussekine original-sarja

Ajankohtaista Disney+

Disney+ julkaisi tänään Key Art -kuvan ja uuden trailerin ranskalaiselle Oussekine Original-sarjalle, joka alkaa Disney+ -palvelussa keskiviikkona 11. huhtikuuta. Minisarjan kaikki neljä jaksoa tulevat heti katsottavaksi.

Antoine Chevrollierin luoma ja ohjaama ”Oussekine” on ensimmäinen draamasarja, jossa tarkastellaan Pariisin traagisia tapahtumia Vuonna 1986, jotka johtivat Malik Oussekinen (Sayyid El Alami) kuolemaan ja dramaattisiin seurauksiin hänen perheelleen: hänen äitinsä Aïcha (Hiam Abbas), hänen veljensä Ben Amar (Malek Lamraoui) ja Mohamed (Tewfik Jallab), sisarusten sijaisisä heidän isänsä Miloudin (Slimane Dazi) kuoleman jälkeen; hänen sisarensa Fatna (Naidra Ayadi) ja Sarah (Mouna Soualem), jotka uhraavat kaiken oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kad Merad on maitre George Kiejman, perheen asianajaja, Olivier Gourmet on yleisen turvallisuuden ministeri Robert Pandraud ja Laurent Stocker Comédie Française Kiejmanin kumppanista Maitre Dartevellesta. Thierry Godard, Gilles Cohen, Mathieu Demy, Matthieu Lucci, Richard Sammut, Louis Berthélémy, Vincent Colombe ja Bastien Bouillon täydentävät näyttelijät.

Antoine Chevrollier kokosi merkittävän tiimin sekä näytöllä että sen ulkopuolella, mukaan lukien kirjailijat Faïza Guène, Cédric Ido ja Julien Lilti (”Hippocrate”, ”Germinal”), veljekset Sacha ja Evgueni Gualperine (”Kumoaminen”,Jumalan armon armon kautta”,Faute d’amour”) musiikkiin ja äänisuunnitteluun.  Colombe Raby (”Äiti”, ”It’s Only the End of the World”) ja Pascaline Chavanne (”8 femmes”, Eté 85″) vastaavat sarjan ja pukujen aikakauden historiallisen todellisuuden luomisesta.

Itinéraire Productionsin tuottaman 4 x 52 minuutin rajoitetun sarjan on luonut, käsikirjoittanut ja ohjannut Antoine Chevrollier (”Paroni Noir”, ”The Bureau”) ja käsikirjoittanut Faïza Guène, Julien Lilti ja Cédric Ido.   

Vankka lapsilukko varmistaa, että Disney+ pysyy sopivana katselukokemuksena kaikille perheenjäsenille. Tilaajat voivat asettaa aikuisille suunnatun sisällön käyttöoikeusrajoituksia ja luoda PIN-koodilla suojattuja profiileja jo olemassa olevien Kids-profiilien rinnalle, jotta vanhemmat ja huoltajat saavat mielenrauhaa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa