(L-R): Jack Harlow as Jeremy and Sinqua Walls as Kamal in 20th Century Studios’ WHITE MEN CAN’T JUMP. Photo by Parrish Lewis. © 2023 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Disney+ -palvelun toukokuun 2023 uutiset

Ajankohtaista Disney+ Elokuvat Luettavaa Sarjat

Toukokuussa Disney+ -palvelussa julkaistaan uskomattomia Originals-uutuuksia. Kiehtovaan tositarinaan perustuva A Small Light seuraa Miep Giesiä – naista, joka piilotti Anne Frankin perheen natseilta toisen maailmansodan aikana. Etsitkö seuraavaa aikuistumistarinaa? Tuoreiden Oscar-voittajien tähdittämä American Born Chinese sekoittaa toimintaa, komediaa ja draamaa keskenään ja ammentaa samalla kiinalaisesta mytologiasta. Lisäksi pääsemme taas pian seuraamaan Kardashian-perheen uusimpia edesottamuksia, kun The Kardashians palaa kolmannen kauden jaksoin, ja todistamaan Muppetien paluuta upouudessa sarjassa: The Muppets Mayhem! 

Toukokuu ja Star Wars

Toukokuun neljäntenä päivänä voit kokea uudelleen unohtumattomia hetkiä Skywalker-saagasta sekä useista Disney+ Originals -sarjoista, kuten Andor, Obi-Wan Kenobi ja maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut The Mandalorian. Eikä siinä vielä kaikki! Haluat taatusti nähdä uudet lyhytelokuvat yhdeksältä suitsutetulta animaatiostudiolta Emmy-ehdokkuuden saaneen Star Wars: Visions -sarjan toisella kaudella. Lisäksi perheen pienimmät padawanit pääsevät viihtymään upouuden Star Wars: Pikkujedien seikkailut -animaatiosarjan parissa.

THE KARDASHIANS S3 – Original-sarja 

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall ja Kylie kutsuvat katsojat jälleen mukaan elämiinsä, joissa kohdataan äitiyden, yhteishuoltajuuden ja omien imperiumien rakentamisen haasteita. Henkilösuhteita testataan ja jännitteet nousevat ajoittain, mutta he pysyvät silti vahvana perheenä myrskyjen keskellä. Alkaa 25. toukokuuta. Uudet jaksot lisätään torstaisin.

ED SHEERAN: THE SUM OF IT ALL – Disney+ Original -dokumenttisarja

Maailmankuulu supertähti Ed Sheeran valottaa ensimmäistä kertaa yksityiselämäänsä näin avoimesti ja äärimmäisen rehellisesti, kohdaten samalla musiikkiaan inspiroivia yleismaailmallisia teemoja. Neliosainen dokumenttisarja seuraa Ediä sen jälkeen, kun hän saa elämäänsä mullistavia uutisia, ja paljastaa sekä vastoinkäymiset että onnistumiset hänen elämänsä haastavimmassa vaiheessa. Katsojat pääsevät kurkistamaan ikonisten hittien taakse ja kokemaan sekä ennennäkemätöntä arkistomateriaalia Edin ystävistä ja perheestä että eeppisiä stadionesityksiä – jotka kaikki ovat osa hänen maailmaansa. Koko sarja katsottavissa 3. toukokuuta alkaen.

AMERICAN BORN CHINESE – Disney+ Original -sarja 

Gene Luen Yangin sarjakuvaromaaniin perustuva American Born Chinese kertoo tavanomaisesta amerikkalaisteinistä, jonka elämä muuttuu pysyvästi hänen ystävystyessään mytologisen jumalan pojan kanssa. Tämä on tarina nuoren miehen taistelusta oman identiteettinsä puolesta, ja se kerrotaan perhesuhteiden, komedian ja Kung-Fun-täyteisten toimintakohtausten kautta. Kaikki jaksot katsottavissa 24. toukokuuta.

A SMALL LIGHT – Original-minisarja

Jan Gies, played by Joe Cole, and Miep Gies, played by Bel Powley, walk along the canal as seen in A SMALL LIGHT. (Credit: National Geographic for Disney/Dusan Martincek)

Tositarinaan perustuvassa minisarjassa seurataan Miep Giesiä, jolta Otto Frank pyysi apua perheensä piilottamisessa natseilta toisen maailmansodan aikana. Miep oli nuori, huoleton ja jääräpäinen, vaikka tuohon aikaan vahvat mielipiteet saattoivat koitua kuolemaksi. Huolellisesti kerrottu A Small Light pyyhkii pölyt historiankirjoista ja tekee Miepin tarinasta oleellisemman kuin koskaan. Sarja pakottaa katsojan kysymään itseltään, mitä hän olisi Miepin tilanteessa tehnyt tai olisiko hänellä tänä päivänä rohkeutta nousta vastustamaan vihaa. Toiset katsoivat vierestä, Miep kävi toimeen. Sarjan kaksin enimmäistä jaksoa lisätään palveluun 2. toukokuuta

WHITE MEN CAN’T JUMP – 20th Century -elokuva 

(L-R): Jack Harlow as Jeremy and Sinqua Walls as Kamal in 20th Century Studios’ WHITE MEN CAN’T JUMP. Photo by Parrish Lewis. © 2023 20th Century Studios. All Rights Reserved.

20th Century Studiosin uusi komedia White Men Can’t Jump päivittää vuoden 1992 klassikkoelokuvan, joka juhlisti Los Angelesin katukoripallokulttuuria. Multiplatinaa myynyt rap-supertähti Jack Harlow on Jeremy – entinen koripallotähti, jonka ura päättyi loukkaantumisiin. Elokuvadebyyttinsä tekevän Harlow’n rinnalla nähdään Sinqua Wallsin esittämä Kamal – lupaava pelaaja, joka pilasi itse tulevaisuutensa urheilun parissa. Vaikka he ovat näennäisesti toistensa vastakohtia ja kamppailevat hauraiden parisuhteiden, taloudellisten paineiden ja vakavien sisäisten konfliktien kanssa, kaksikko yhdistää voimansa ja yrittää toteuttaa unelmansa vielä kerran.  19. toukokuuta vain Disney+ -palvelussa

TULOSSA MYÖS DISNEY+ -PALVELUUN TOUKOKUUSSA  

Killing Eve S4 
Katsottavissa 3. toukokuuta alkaen 

Pohjoisen valtatien pelastajat S7 
Katsottavissa 3. toukokuuta alkaen 

Justified S1-6 
Katsottavissa 10. toukokuuta alkaen 

Lambert vs. Lambert: Over his dead body 
Katsottavissa 10. toukokuuta alkaen 

The Muppets Mayhem S1 
Katsottavissa 10. toukokuuta alkaen 

Abbott Elementary S2 (Uudet jaksot) 
Katsottavissa 17. toukokuuta alkaen 

Eurooppa ylhäältä päin S4 
Katsottavissa 17. toukokuuta alkaen 

Tiku ja Taku: Puistoelämää S2 E1-6 
Katsottavissa 24. toukokuuta alkaen 

Single Drunk Female S2 
Katsottavissa 31. toukokuuta alkaen 

Lisätietoa Disney+ -palvelusta

Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic -ohjelmakirjastojen elokuvat ja sarjat, sekä Simpsonit ja monet muut huippusisällöt. Valituilla markkinoilla Disney+ sisältää myös Star-sisältövalikoiman. Disney+ on The Walt Disney Companyn direct-to-consumer-lippulaivatuote ja osa Disney Media & Entertainment Distribution -toimialuetta. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman Originals-tuotantoja yksinoikeudella – mukaan lukien elokuvia, dokumentteja, live action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelu tarjoaa ennennäkemättömän pääsyn Disneyn huimaan elokuva- ja televisioviihteen kirjastoon sekä uusimpiin The Walt Disney Studios -julkaisuihin. Lisätietoa osoitteessa DisneyPlus.com sekä Disney+ -sovelluksessa, joka on saatavana useimmille mobiili- ja TV-laitteille.


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Lainavertailu – Löydä paras laina tarpeisiisi!

Lainavertailu auttaa löytämään edullisimman lainavaihtoehdon yksinkertaisesti ja nopeasti. Vertaillessasi eri lainantarjoajia huomioi lainan kokonaiskustannukset, korko, laina-aika ja mahdolliset lisäkulut. Sivustot tarjoavat kätevän tavan vertailla eri lainoja ja valita sopivin vaihtoehto henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Muista myös tarkistaa luottotietosi ja varmistaa takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista. Tehokas lainavertailu auttaa säästämään rahaa ja välttämään turhia riskejä lainanottoon liittyen.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa