Disney+ -palveluun tulossa sisältölisäyksiä

Disney Disney+
  • Ainekset leffamaratoniin: Tänä kesänä Disney+ -palveluun tulee Robert De Niron ikonisimpia elokuvia, kuten Heat – ajojahti, Koomikkojen kuningas (King of Comedy), Suuri gangsterisota (Once Upon a Time in America) sekä Väärä totuus (Guilty By Suspicion).
  • Kuumia tunteita elokuussa: Palveluun tulee katsottavaksi romanttisia draamoja, kuten Love and Other Drugs sekä A Good Woman. Oli sää ulkona millainen tahansa, tästä kesästä ei lämpöä puutu.
  • Pixarin uusin hittielokuva Lightyear tulee Disney+ -palveluun: elokuuta alkaen tilaajat voivat nauttia Buzz Lightyearin viimeisimmistä seikkailuista, neljästä Toy Story -elokuvasta sekä rakastetusta Forky Asks A Question -lyhytelokuvien sarjasta.

Uutta Disney+ -palvelussa elokuussa

She-Hulk: Attorney at Law

Marvel Studiosin She-Hulk: Attorney at Law -sarjassa Jennifer Walters (Tatiana Maslany) – yli-inhimillisiin lakitapauksiin erikoistunut asianajaja – navigoi monimutkaista elämäänsä kolmikymppisenä sinkkuna, joka sattuu lisäksi olemaan vihreä, kaksimetrinen ja supervoimakas hulk. Katsottavissa 17. elokuuta alkaen.

Andor

Andor-sarjassa nähdään Star Wars –galaksi uudesta näkökulmasta, tapahtumien keskittyessä Cassian Andoriin sekä siihen, miten hän löytää mahdollisuuden vaikuttaa. Sarja kertoo tarinan kasvavasta kapinasta imperiumia vastaan sekä taisteluun sotkeutuvista ihmisistä ja planeetoista. Cassian löytää vaarojen ja petoksen täyttämänä aikakautena polun, joka tekee hänestä lopulta kapinallissankarin. Katsottavissa 31. elokuuta alkaen.

Lightyear

Disneyn ja Pixarin elokuva Lightyear on tieteistoimintaseikkailu, joka kertoo, mistä Buzz Lightyear (äänenä Chris Evans) – lelun esikuvana toiminut sankari – on kotoisin. Lightyear seuraa legendaarista avaruusrangeria intergalaktisessa seikkailussa yhdessä kunnianhimoisten apulaistensa Izzyn, Mon ja Darbyn sekä robottikumppaninsa Soxin kanssa. Kun tämä kirjava joukkio kohtaa tähän asti suurimman haasteensa, heidän on opittava toimimaan yhteistyössä selvitäkseen pahasta Zurgista ja tämän kuuliaisesta robottiarmeijasta, joka seuraa aina kintereillä. Katsottavissa 3. elokuuta alkaen.

Prey [16+]

Predator-tarinoiden uusin tulokas Prey on toimintatrilleri, joka sijoittuu 300 vuoden takaiseen comanche-yhteisöön. Se on tarina nuoresta, hurjasta ja taitavasta naissoturi Narusta, joka on kasvanut legendaarisimpien Suurilla tasangoilla kulkevien metsästäjien varjossa. Kun vaara uhkaa Narun leiriä, hän lähtee suojelemaan kanssaihmisiään. Lopulta hän kohtaa vihollisensa, joka osoittautuu pitkälle kehittyneeksi ja edistyneellä tekniikalla varustetuksi muukalaissaalistajaksi. Seurauksena on julma ja kammottava yhteenotto kahden vastustajan välillä. Katsottavissa 5. elokuuta alkaen.

I Am Groot

Galaksi ei ole turvassa tältä ilkikuriselta taaperolta! Näe Groot-vauva omassa sarjassaan, jossa hän kasvaa, kokee huippuhetkiä — ja hankkiutuu hankaluuksiin. Katsottavissa 10. elokuuta alkaen.

LEGO Star Wars Summer Vacation

Finn on järjestänyt ystävilleen galaktisella tähtiristeilijällä Halcyonilla yllätysloman! Suunnitelma menee kuitenkin pian pieleen Finnin joutuessa eroon ryhmästä. Ollessaan yksin Halcyonilla Finn kohtaa kolme voimahaamua: Obi-Wan Kenobin, Anakin Skywalkerin ja prinsessa Leian. Kukin heistä jakaa oman odottamattoman tarinansa pieleen menneistä lomista. Katsottavissa 5. elokuuta alkaen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa