Disney+ saa toukokuussa The Valet -romanttisen komedian ensi-illan

Ajankohtaista Disney+

HELSINKI, SUOMI (4. toukokuuta 2022) – Disney+ julkaisi tänään Key Art -kuvia ja trailerin Original-elokuvalle The Valet. Romanttinen komedia julkaistaan Disney+ -palvelussa 20. toukokuuta. Rooleissa nähdään Eugenio Derbez (CODA), Samara Weaving (Nine Perfect Strangers), Max Greenfield (New Girl) ja Betsy Brandt (Breaking Bad).

Maailmankuulussa elokuvatähdessä ”The Valet” Olivia (Samara Weaving) kohtaa PR-katastrofin, kun paparazzi ottaa kuvan hänestä naimisissa olevan rakastajansa Vincentin (Max Greenfield) kanssa. Ahkera palvelija Antonio (Eugenio Derbez) esiintyy vahingossa samassa kuvassa ja on värvätty esiintymään Olivian uutena poikaystävänä peitteenä. Tämä juoni Olivian kanssa työntää Antonion valokeilaan ja odottamattomaan kaaokseen. Tässä kalassa vesiromanttisesta komediasta kaksi maailmaa ja kulttuuria törmäävät, kun sekä Olivia että Antonio alkavat nähdä itsensä selvemmin kuin koskaan ennen. Richard Wongin ohjaama ja Rob Greenbergin ja Bob Fisherin käsikirjoittama ”The Valet” on ranskalaisen hittielokuvan englanninkielinen uusintaversio.

Uskomattomiin näyttelijöihin kuuluvat myös Carmen Salinas Lozano, Amaury Nolasco, Marisol Nichols, Diany Rodriguez, Tiana Okoye, John Pirrucello, Ravi Patel, Noemí González ja Lunay.

”Valetin” on ohjannut Richard Wong (”Dear…”, ”Come as You Are”) ja tuottanut Ben Odell ja Eugenio Derbez (3Pas Studios).

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa