Disney+

Disney+ tarjoaa pääsiäispyhiksi viihdettä koko perheelle

Disney Disney+
  • Pääsiäinen lähestyy! Disney+ tarjoaa pääsiäispyhiksi viihdettä koko perheelle mukaan lukien Disneyn ja Pixarin uusin kokopitkä elokuva Punainen, Ice Age: Jyrsis-tarinoita, Ice Age: Buck Wildin seikkailut ja Luonnoskirja.. Ja älä unohda, että kaikki Disney+ -palvelussa olevat sisällöt voi ladata katsottavaksi offline-tilaan. Täydellinen ratkaisu vaikkapa kesämökille tai pitkälle autoreissulle.
  • Juhlista Maan päivää: Kansainvälisenä Maan päivänä 22. huhtikuuta Disney+ -palvelussa on katsottavissa aarreaitta uutta ja olemassa olevaa sisältöä, joka siivittää katsojat henkeäsalpaavalle maailmanympärimatkalle luontoon.
  • Suosikkidraamasarjasi Disney+ -palvelussa: Huhtikuussa palveluun lisätään myös loistavia draamasarjoja, kuten The Dropout, The Ignorant Angels sekä reality-draamasarja The Kardashians.

THE KARDASHIANS [16+]
ORIGINAL-SARJA

Kaikkien tuntema Kardashianin perhe saapuu Disney+ -palveluun upouudella sarjalla, joka tarjoaa katsojille ainutlaatuisen pääsyn heidän elämäänsä. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall ja Kylie päästävät kamerat takaisin koteihinsa paljastamaan uutisotsikoiden taustalla olevan totuuden. Sarja kertoo muun muassa tarinoita miljardiyrityksen johtamisen paineista, ihastuttavista leikkihetkistä lasten kanssa ja riemastuttavista koulukyytireissuista – The Kardashians kertoo tarinoita perheestä, rakkaudesta ja elämästä huomion keskipisteessä. 14. huhtikuuta alkaen / Uusi jakso joka viikko.

THE DROPOUT
KAUSI 1 – STAR ORIGINAL -SARJA

Raha. Romantiikka. Tragedia. Petos. Päätuottaja Elizabeth Meriwetherin minisarja The Dropout on tarina Elizabeth Holmesista (Amanda Seyfried) ja Theranos-yrityksestä. Sarja kertoo uskomattoman tarinan kunnianhimosta ja kuuluisuudesta, joka menee pahasti mönkään. Kuinka maailman nuorin naismiljardööri menetti kaiken silmänräpäyksessä? 20. huhtikuuta alkaen / Kaikki jaksot katsottavissa.

DOLLFACE S2 [16+]
KAUSI 2 – ORIGINAL-SARJA

Dollfacen 2. kausi seuraa Julesin (Kat Dennings) ja hänen tyttökavereidensa elämää – pandemian ja sydänsurujen jälkeen – sekä heidän yhteistä matkaansa kolmikymppisinä. Ystävykset ovat jälleen yhdessä (Brenda Song, Shay Mitchell ja Esther Povitsky), mutta Julesin on tasapainoiltava, jotta ystäväjoukko pysyy kasassa samalla, kun kukin lähtee kohti oman elämänsä seuraavaa kappaletta ja syventämään suhdetta itseensä. 27. huhtikuuta alkaen / Kaikki jaksot katsottavissa.

SEX APPEAL [16+]
ORIGINAL-ELOKUVA

Avery Hansen-White ei tee asioita, joissa hän ei ole erinomainen – joten, kun hänen kaukopoikaystävänsä vihjailee haluavansa viedä heidän suhteensa seuraavalla tasolle, Avery ryhtyy hallitsemaan seksuaalisuuttaan ja käyttää tässä koekaniinina vanhinta ystäväänsä Larsonia.  Tässä hauskassa teinikomediassa Averyn kokeilut johtavat hänet oivaltamaan, että seksissä ja rakkaudessa on kyse muustakin kuin mekaanisista toimenpiteistä. Parisuhteet vaativat sekä päätä että sydäntä. 8. huhtikuuta alkaen.

SINGLE DRUNK FEMALE [16+]
ORIGINAL-SARJA

Newyorkilaisen mediayhtiön julkinen romahdus pakottaa 20-vuotiaan alkoholisti Samantha Finkin tarttumaan ainoaan mahdollisuuteen selviytyä ja välttää vankilatuomio: hänen on muutettava takaisin lapsuudenkotiinsa asumaan määräilevän äitinsä Carolin kanssa. Samantha käynnistää elämänsä uudelleen Suur-Bostonissa ja aloittaa työn paikallisessa ruokakaupassa kaikkien niiden asioiden ympäröimänä, jotka alun perin ajoivat hänet juomaan. Samantha kohtaa vanhan elämänsä jäänteitä, mukaan lukien yhteentörmäyksiä täydellisen entisen parhaan ystävänsä kanssa, joka seurustelee nyt Samanthan exän kanssa. Hän lähtee matkalle karistaakseen pahimman minänsä, jotta hän voi löytää parhaan minänsä – ainakin tavallaan. 6. huhtikuuta alkaen / Kaikki jaksot katsottavissa.

ICE AGE: JYRSIS TARINOITA
KAUSI 1

Kuusi seikkailua, joissa Jyrsis, sapelihampainen orava, kokee isyyden haasteita. 13. huhtikuuta alkaen.

JÄÄKARHUT
Kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Katherine Keener toimii kertojana Disneynature-elokuvastudion Jääkarhut -dokumenttielokuvassa, joka on tarina uudesta karhuäidistä, jonka omat nuoruuden muistot valmistavat häntä navigoimaan äitiyteen entistä haastavammassa maailmassa. Dokumenttielokuvan on ohjannut Alastair Fothergill ja Jeff Wilson, ja tuottajina ovat toimineet Fothergill, Wilson ja Roy Conli. 22. huhtikuuta alkaen.

LUONNOSKIRJA
Luonnoskirja vie katsojat lahjakkaiden Disney-taiteilijoiden ja -animaattoreiden piirtopöydille sekä arkeen. Kukin jakso keskittyy yhteen taiteilijaan, joka opettaa katsojaa piirtämään yhden tunnetun Walt Disney Animation Studios -piirroshahmon. Piirto-opetuksen ohella katsojat pääsevät kuulemaan taiteilijoiden ainutlaatuisia kokemuksista ja tarinoita siitä, kuinka he päätyivät Disneylle ja juuri valitsemansa piirroshahmon pariin. 27. huhtikuuta alkaen

SOY LUNA
KAUSI 3
Luna tapaa jälleen isoisänsä ja löytää puuttuvan linkin menneisyyteensä. Hän tietää nyt olevansa Sol Benson – ja samalla perheen omaisuuden uusi perillinen. Sharon palaa upouudella ilmeellä ja uudella nimellä. Hän saa Reyn liittolaisekseen ja alkaa suunnitella kostoa. Luna etsii jatkuvasti tietoa vanhemmistaan ja uusi, Bensonin perheeseen liittyvä mysteeri paljastuu perhekartanossa. 27. huhtikuuta alkaen.

MIKSI MINÄ HYPIN 
Miksi minä hypinperustuu autistisen ja puhekyvyttömän japanilaispojan Naoki Higashidan bestseller-kirjaan. Elokuva punoo yhteen Naokin ja muiden puhekyvyttömien autististen ihmisten tarinoita eri puolilta maailmaa. Se upottaa katsojat ainutlaatuisiin aistimaailmoihin, jotka ovat täynnä intensiivisiä tunteita, rikkautta ja kauneutta sekä joskus varjopuolia ja kauhun hetkiä. 1. huhtikuuta alkaen.
  
EXPLORER: THE LAST TEPUI
(Disney+ NatGeo Original, osa Maan päivä -sisältökokoelmaa)
Eliittikiipeilytiimi yrittää kavuta jyrkälle kalliolle viedäkseen tunnetun eläintutkijan Tepui-vuoren huipulle etsimään ennestään tuntemattomia lajeja. 22. huhtikuuta alkaen.
 
SARJAT

6. huhtikuuta
Cloak & Dagger, kaudet 1-2
Hitlerin viimeinen taistelu, kausi 3
Yliluonnollinen invaasio, kausi 1
Single Drunk Female, kausi 1
Star vs. pahuuden voimat, kaudet 3-4
Kaiken Keskellä, kaudet 1-3
 Terapia Alternativa, kausi 1

13. huhtikuuta
Black-ish, kausi 8
Good Trouble, kaudet 1-3
Ice Age: Jyrsis-tarinoita 
The Ignorant Angels, kausi 1
PIK-KU – Pikkuruinen kuljetuspalvelu, kausi 1
Spidey and His Amazing Friends, kausi 1, Jaksot 13-17 + 19

14. huhtikuuta
The Kardashians, uusi jakso torstaisin

20. huhtikuuta
Club Mickey Mouse, kausi 4
Coop ja Cami kysyvät maailmalta, kausi 1
The Dropout, kausi 1
Gavin & Stacey, kaudet 1-3
Järjestelmänmurtajat , kausi 1
Leijonien valtakunta, kausi 1
Zeke ja Luther, kausi 3

21. huhtikuuta
Captive Audience, kausi 1

27. huhtikuuta
Dollface, kausi 2
Fancy Nancy Clancy, kausi 3
Intian kadonneet maailmat, kausi 1
Narco Wars, kausi 2
Luonnoskirja, kausi 1
Soy Luna, kausi 3

ELOKUVAT JA SPESIAALIT

1. huhtikuuta
Kissing Jessica Stein
Mr. & Mrs. Smith
Miksi minä hypin
Tim Richmond: To the Limit
Maailman huonoin sää

8. huhtikuuta
Billy The Kidin legenda 
Operaatio: Luvaton 
Väärä valinta 
Hidden Figures – varjoon jääneet 
Sex Appeal

15. huhtikuuta
1917: vallankumousten vuosi 
Yhdysvallat ja maailmansota 1917–1918 
Confetti
The Guardian: Meripelastaja
Tie paratiisiin

20. huhtikuuta
Gavin & Stacey: A Special Christmas 
Gavin and Stacey: Christmas 2008

22. huhtikuuta
Disneynature: Näin luotiin Jääkarhut 
Paluu unelmien maatilalle 
Billy Bathgate
CBGB
Tiikerien laskeminen 
Explorer: The Last Tepui
Vihreäsilmäinen leopardi 
Nixon
Jääkarhut

29. huhtikuuta
Crush
Kovaa peliä
Räjäytä tajuntasi! 
Pillit pussiin ja puskiin 
Amerikan apajat 
Kohteena Pluto

Lähde: Disney


Muuta luettavaa muualta:

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2-malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa