Disney uutisia: Kurkistus ikonisten erikoisefektien kulisseihin

Ajankohtaista Disney Disney+ Suoratoisto

Tässä tulee Disney+ -sisältökoonti kuluvalle viikolle ( 27.-29. heinäkuuta). Eritoten sarjapuolella nähtiin keskiviikkona isoja tapauksia, kun Light & Magic -dokumenttisarja ja Andrew Garfieldin tähdittämä Under the Banner of Heaven saapuivat palveluun. Lisäksi uutuuksiin lukeutuvat esimerkiksi High School Musical: The Musical: The Seriesin 3. kauden startti sekä Terry Gilliamin kiitelty tummanpuhuva komediaelokuva Brazil – tämän hetken tuolla puolen.

Under the Banner of Heaven

Under the Banner of Heaven on Original-minisarja, joka on saanut inspiraationsa Jon Krakauerin true crime -rikoskirjasta. Sarja seuraa tapahtumia, jotka johtivat Brenda Wright Laffertyn ja hänen vauvansa murhaan Salt Lake Valleyssä, Utahissa vuonna 1984. Kun etsivä Jeb Pyre (Andrew Garfield) tutkii Laffertyn perheen tapausta, hän saa selville kätkettyjä totuuksia LDS-uskonnon alkuperästä sekä peräänantamattoman uskon väkivaltaisista seurauksista. Pyre on harras mormoni, ja se mitä tutkinnassa paljastuu, saa hänet kyseenalaistamaan oman uskonsa.

High School Musical: The Musical: The Series – kausi 3 

Wildcats-ryhmä suuntaa yöleirille Camp Shallow Lakelle Kaliforniaan, jossa he ovat valmiita viettämään unohtumattoman kesän täynnä romantiikkaa, ulkoilmaelämää ja iltoja ilman ulkonaliikkumiskieltoja. Asiat kuitenkin kuumenevat ja jäähtyvät nopeasti, kun he ryhtyvät toteuttamaan isojen panosten musikaalituotantoa Frozen-elokuvasta. Pystyykö Wildcats näyttämään, että heillä on kesän viilein esitys – jättämättä ketään kylmäksi?

LIGHT & MAGIC

Kun George Lucas ryhtyi tekemään Star Warsia, hän ei vielä aavistanut, että hän päätyisi mullistamaan koko alan. Tässä kuusiosaisessa sarjassa kartoitetaan Industrial Light & Magicin kehitystä – yrityksen, joka vastasi Star Warsin, E.T:n, Terminator 2:n, Jurassic Parkin ja monen muun elokuvan ikonisista erikoistehosteista. Tämä on tarina luovien nerojen tiimistä, joka loi rakastamiemme elokuvien taianomaisuuden.

KAIKKI TÄMÄN VIIKON LISÄYKSET

Sarjalisäykset 27. heinäkuuta

American Dad, kausi 18 
Muinainen Kiina ylhäältä päin, kausi 1 
High School Musical: The Musical: The Series, kausi 3
LIGHT & MAGIC, kausi 1 
Miraculous Ladybug ja Cat Noir seikkailut, kausi 4 
O da Joana, kausi 1
Sydney & Max, kausi 3 
Disasters Engineered, kausi 2 
Under the Banner of Heaven, kausi 1 | Still-kuvia

Elokuva- ja spesiaalilisäykset 29. heinäkuuta

Brazil – tämän hetken tuolla puolen 
Love and Other Drugs 
Not Okay 
Päivä Marsissa 
Rules Don’t Apply 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa