Elisa Viihde Elisa Viihde

Elisa Viihde julkistaa kotimaisen alkuperäissarja Planet Eldoradon

Ajankohtaista Elisa Viihde Sarjat Suoratoisto

1990-luvun lama-ajan nuoren arki pikkukaupungissa on harmaata, kunnes kotiin tulee tietokone ja nettiyhteys. Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja ’Planet Eldorado’ seuraa, miten internetin tuleminen muuttaa yläasteikäisen Mikaelin ja tämän ystävien elämän. Kahdeksanosainen komediadraama nähdään yksinoikeudella Elisa Viihteen suoratoistopalvelussa vuonna 2024.

Tänä vuonna seitsemän kotimaista alkuperäissarjaa julkaisevan Elisa Viihteen uutuuden, Planet Eldoradon, kuvaukset on aloitettu pääkaupunkiseudulla. Sarjaa kuvataan muun muassa Vuosaaressa ja Sipoossa, ja kuvaukset ovat käynnissä aina heinäkuun 2022 loppuun. Planet Eldoradon alkuperäisidean ovat kehittäneet veljekset Janne ja Markus Aaltonen, joiden omiin nuoruuskokemuksiin sarja pohjautuu. Draamakomedian ovat käsikirjoittaneet Markus Aaltonen ja Lauri Randla, ja sen ohjaa Lauri Randla (Näkemiin Neuvostoliitto). Pääosaa esittää tuore näyttelijälupaus, 22-vuotias Toni Nikka, joka nähdään ensimmäisessä pääroolissaan. Elisa Viihde alkuperäissarjan tuottaa Elisalle Warner Bros. International Television Production Finlandin Seija-Liisa Eskola ja Outi Limnell. Vastaavana tuottajan toimii Sari Lempiäinen Elisalta.

Tietoa sarjasta:
Yhdeksäsluokkalainen Mikael ystävineen kokee eteläsuomalaisessa pikkukaupungissa teini-iän tuskat internetin aikakaudella. Planet Eldorado on nostalginen, 1990-luvun lopulle sijoittuva komediadraama ajasta, jolloin internetin saapuminen koteihin auttoi maata nousemaan lama-ajan ankeudesta ja muutti monien elämän.

Lähde: Elisa

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa