Elisa Viihde julkistaa uuden alkuperäissarjan: Jälkeläiset syntyy suomalais-tanskalaisena yhteistyönä

Ajankohtaista Suoratoisto

Elisa Viihteen uuden alkuperäissarjan, Jälkeläisten (Next of Kin), kuvaukset alkoivat tällä viikolla pääkaupunkiseudulla. Kyseessä on kahdeksanosainen uutuussarja, jonka tekijöissä on niin suomalaisia kuin tanskalaisia. Jälkeläiset-sarja tulee katsottavaksi syksyllä lanseerattavaan Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun ensi vuonna.

Jälkeläiset on lähitulevaisuuden Helsinkiin sijoittuva draamasarja, joka vie katsojat ihmisyyden peruskysymysten äärelle: keitä me olemme, ja miten perimä linkittää meidät toisiimme? Sarjassa Liv (Nika Savolainen) ryhtyy selvittämään biopankista varastetun DNA-näytteensä kohtaloa ja päätyy lopulta ajojahdin kohteeksi.

‒ Suomalaiset katsovat yhä enemmän viihdettä suoratoistopalveluista, ja haluamme tuoda kotimaiseen sarjatarjontaan jatkuvasti jotain uutta. Elisa Viihde Aition ja Viaplayn yhdistämisen myötä kotimaiset, pohjoismaiset ja kansainväliset sarjat saa jatkossa yhdestä palvelusta. On hienoa tuoda ensimmäinen suomalais-tanskalaisena yhteistyönä syntyvä Elisa Viihde alkuperäissarja asiakkaiden katsottavaksi, Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela kertoo. 

Puhuttelevan draamasarjan ohjaa aiemmin mm. Korso-elokuvan ohjannut Akseli Tuomivaara. Käsikirjoitus on syntynyt suomalaisen Minna Panjasen ja tanskalaisen Valeria Richterin yhdistettyä voimansa.

‒ Sarjaa on ollut erityisen mielenkiintoista kirjoittaa, koska se käsittelee evoluution seuraavaa vaihetta, jonka me ihmiset itse olemme saaneet aikaan. Samaan aikaan Jälkeläiset on viihdyttävä perhedraama, jossa hahmot haastavat toisiaan joka käänteessä, kommentoi käsikirjoittaja Minna Panjanen.

Sarjan pääosissa nähdään Nika Savolainen (mm. Nyrkki) ja Elmer Bäck (mm. Jättekiva). Muissa merkittävissä rooleissa nähdään Matleena Kuusniemi (mm. Koukussa) ja Antti Virmavirta (mm. Huone 301) sekä nimekkäät tanskalaisnäyttelijät: Silta-sarjassa näytellyt Sarah Boberg, The Rain ja The Legacy -sarjoista tuttu Sonny Lindberg sekä mm. Warrior Nun -sarjassa näyttelevä ja Victoria’s Secret -mallinakin nähty May Lifschitz.

Sarjan Elisa Viihteelle tuottavat BUFOn Mark Lwoff, Misha Jaari ja Pilvi Kuusrainen. Sarja on tuotettu yhteistyössä A+E Networksin, Business Finlandin ja Suomen elokuvasäätiön kanssa.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 21 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Huone 301, Ivalo ja Kaikki synnit (ks. lisää täältä). Tulevia sarjoja ovat muun muassa Pohjolan laki, Mister8 ja Häräntappoase. Elisa Viihde Aitio ja Viaplay yhdistyvät syksyllä 2020 yhdeksi Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluksi. Asiakkaat saavat jo nyt Aition ja Viaplay Leffat & Sarjat -sisällöt nykyisistä palveluista yhteishinnalla.

Sarjan tiedot: 

Näyttelijät

Nika Savolainen
Elmer Bäck
Matleena Kuusniemi
Antti Virmavirta
Sarah Boberg
Sonny Lindberg
May Lifschitz

Työryhmä

Ohjaaja – Akseli Tuomivaara
Käsikirjoittajat – Valeria Richter & Minna Panjanen
Kuvaaja – Max Smeds
Lavastussuunnittelija – Heather Loeffler
Tuottajat – Mark Lwoff, Misha Jaari, Pilvi Kuusrainen

Pituus
8 jaksoa


Muuta luettava muualta

Esittelyssä: Apple iPhone 11

Apple iPhone 13 Pro. Kaikkien aikojen isoin ammattitason kamerajärjestelmän päivitys. Super Retina XDR ‐näyttö ProMotionilla reagoi nopeammin ja herkemmin. Salamannopea A15 Bionic ‐siru. Supernopea 5G. Kestävä rakenne ja huima parannus akunkestossa. Applen iPhone 13 Pro puhelimessa on Ammattitason kamerajärjestelmässä on uudet 12 MP:n tele‐, laajakulma‐ ja ultralaajakulmakamerat, LiDAR-skanneri, 6x optinen zoomausalue, makrokuvaus, valokuvatyylit, ProRes-video, sekä 4K Dolby Vision HDR ‐kuvaus. Tutustu dna puhelimet aiheeseen, jos löydät itsellesi sopivan puhelimen. Suosittelemme tutustumaan samsung a12 puhelimeen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa