Elisa Viihde panostaa kotimaiseen draamaan ja julkistaa kotimaisen saaristojännärin ’Korvessa kulkevi’

Ajankohtaista ElisaViihde

Elisa Viihde panostaa kotimaisten laatudraamojen tuotantoon ja julkistaa uuden alkuperäissarjan. ’Korvessa kulkevi’ on Jussi Hiltusen (mm. ’Ivalo’, ’Sorjonen’) ohjaama, Oulun seudulla kuvattava kuusiosainen jännitysdraama. Whatevergroup Oy:n tuottaman sarjan tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Suomeen, jossa Perämeren saaren pienessä kalastajakylässä murhataan teini-ikäinen poika. Sarja nähdään Elisa Viihde Viaplayssa vuoden 2023 lopulla.

Whatever Group: Korvessa kulkevi -murhamysteeri. Promokuva. Jakob Öhrman / “Reijo Hakala” (roolihahmo). Kuva: Janne-Pekka Manninen Whatever Group: Evilside murder mystery. Jakob Öhrman / “Reijo Hakala” (character). Photo: Janne-Pekka Manninen

’Korvessa kulkevin’ ovat käsikirjoittaneet Aleksi Puranen (’Hevireissu’), Antti Kairakari ja Oona Haapaniemi (’Häräntappoase’), ja sen keskeisissä rooleissa nähdään mm. Olivia Ainali (’Sorjonen’), Saimi Kahri, Amira Khalifa (’Pala sydämestä’), Jacob Öhrman, Dennis Nylund (Putous-voittaja 2021) ja lukuisista näyttelijäsuorituksistaan tuttu Matti Onnismaa. Sarjaa kuvataan joulukuusta 2021 helmikuuhun 2022 Oulun seudulla.

– Sarjan tapahtumat sijoittuvat pieneen yhteisöön Perämeren saaristossa, mutta sen universaalit teemat ulkopuolisuuden kokemuksesta koskettavat kaikkialla. Sarjalla onkin jo myös kansainvälinen levittäjä, kommentoi Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

– Pieni Perämerellä sijaitseva kalastajakylä antaa omaleimaiset puitteet Oulun seudulla kuvattavalle jännitysdraamasarjalle. Sarjan teemat kiusaaminen ja yhteisön sisäiset jännitteet pienessä omalaatuisessa kylässä ovat ajankohtaisia aiheita sekä kotimaisen että ulkomaisen yleisön näkökulmasta, kertoo sarjan tuottaja Antti Kaarlela.

Lyhyt synopsis:

Perämeren saaressa olevassa pienessä kalastajakylässä murhataan teini-ikäinen poika. Todisteiden ja yhteisön yleisen mielipiteen osoittaessa kiusattuun Johannaan, on hänen todistettava syyttömyytensä kaikille – myös murhaa tutkivalle poliisille.

Korvessa kulkevi -sarjan kansainvälisestä jakelusta vastaa hollantilainen Dutch Features ja se on toteutettu yhteistyössä Handmade films in Norwegian woods -tuotantoyhtiön, Business Finlandin,  Business Oulun sekä Suomen elokuvasäätiön kanssa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa