Ensitreffit alttarilla

Ensitreffit Alttarilla ohjelman osallistujat ovat tässä

Ajankohtaista MTV

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella tutustutaan kymmeneen loppuelämän rakkautta etsivään henkilöön eli viiteen intensiivisen yhdessäolon aloittavaan pariskuntaan. Pariskunnat asuvat samassa talossa, jokainen pari omissa asunnoissaan, ja tapaavat toisensa säännöllisesti yhteisillallisilla ja asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sarja alkaa MTV Katsomossa maanantaina 28.11. Asiantuntijoiden Essi Vauraksen ja Heikki Harjun valitsemat parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla, josta he pääsevät aloittamaan intensiiviset yhdessäolon kuukaudet. Pariskunnat asuvat samassa talossa omissa asunnoissaan ja tapaavat toisensa säännöllisesti yhteisillallisilla ja asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla. Kiinnostavien ja hyödyllisten asiantuntijakommenttien lisäksi tutustutaan tietenkin myös ohjelman sinkkuihin. 

ensi_treffit_alttarilla_2.0_s1_heikki_harju_essi_vauras_001_vaaka.jpg

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sarjan asiantuntijoina toimivat Heikki Harju ja Essi Vauras.

Osallistujat:

tilda.jpg

Tilda, 24, Helsinki

24-vuotias Tilda asuu ja työskentelee Helsingissä parturi-kampaajana. Vapaa-ajallaan Tilda ei paljoa paikalleen jää, vaan viettää monia viikonloppujaan koiranäyttelyissä koirahandlerin hommissa. Koiranäyttelyt vievät Tildaa ympäri Suomea ja maailmaa ja toisinaan sinne olisi mukavaa saada kumppanikin mukaan.

Ystävät ovat sosiaaliselle naiselle tärkeitä ja heidän kanssaan tuleekin vietettyä paljon aikaa. Rinnalleen Tilda toivoo itsevarmaa, mutta sydämellistä miestä, jolla on parta ja käytöstavat kohdillaan!

emma.jpg

Emma, 25, Helsinki

25-vuotias Emma harrastaa aktiivisesti salilla käyntiä ja jalkapalloa. Ystävät ovat hänelle todella tärkeitä ja iso voimavara elämässä. Emma työskentelee ravintola-alalla, mutta treenaa aktiivisesti toteuttaakseen unelmansa poliisikouluun pääsystä.

Itsekin aktiivinen Emma toivoo huumorintajuista ja menevää kumppania, joka ei jäisi sohvalle makaamaan vaan lähtisi tekemään ja kokemaan yhdessä hänen kanssaan.

tiia.jpg

Tiia, 39, Nummela

39-vuotias Tiia Nummelasta työskentelee omassa nuohousalan yrityksessään. Vapaa-ajallaan hän harrastaa moottoripyöriä ja museoautoja, käy festareilla ja remontoi taloaan.

Unelmakumppania Tiia luonnehtii pitkätukkaiseksi rock-henkiseksi kitaransoittajaksi. Kumppanilla saisi olla huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa. Tiia haluaisi suunnitella kumppaninsa kanssa kaikenlaista, kuten erilaisia reissuja.

vera.jpg

Vera, 29, Raahe

29-vuotias Vera asuu 10-vuotiaan poikansa kanssa Raahessa. Hän työskentelee kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien ohjaajana.

Vera etsii luotettavaa ja avointa kumppania, joka on keskustelutaitoinen. Perhe on Veralle tärkeä arvo elämässä ja hän haaveileekin hankkivansa tulevan puolisonsa kanssa vielä lisää lapsia. Tulevalta kumppaniltaankin Vera toivoisi perhekeskeisyyttä.

Vapaa-aikanaan nainen harrastaa monenlaista ja tykkää kokeilla ystäviensä kanssa paljon kaikkea uutta. Harrastuksekseen hän kuitenkin nimeää lavatanssit, joiden parissa hän onkin viihtynyt jo pidemmän aikaa.

rene.jpg

Rene, 28, Helsinki

28-vuotias helsinkiläinen Rene on ehtinyt elämässään paljon. Rene on tehnyt uraa motocrossin parissa puoliammattilaisena, mutta toimii nykyään yrittäjänä ja tekee keikkaa muusikkona. Hän haaveilee saavansa kaiken tämän rinnalle perheen ja hyvän parisuhteen, josta löytyisi syvempi yhteys.

Unelmakumppaniaan Rene kuvailee meneväksi ja iloiseksi naiseksi, joka on avoin ja toisia kunnioittava. Rene kuvailee itseään rennoksi tyypiksi, joten hän toivoo samaa myös tulevalta puolisoltaan.

petri.jpg

Petri, 42, Turku

42-vuotias Petri asuu Turussa ja työskentelee kiinteistöalalla myyntineuvottelijana. Vapaa-ajallaan Petri käy kuntosalilla ja kävelylenkeillä. Lähellä hänen sydäntään on myös mökkeily, ja sitä hän pyrkiikin tekemään aina kuin mahdollista.

Kumppaniltaan Petri toivoisi huumorintajua, sosiaalisuutta ja avoimuutta. Kumppanissa tärkeää miehelle on myös kyky rakentaa ja suunnitella yhteistä tulevaisuutta. Petrin haaveissa on myös perustaa vielä perhe.

jarkko.jpg

Jarkko, 25, Helsinki

25-vuotias Jarkko toimii yrittäjänä oman vaatebrändinsä parissa ja pyörittää myös verkkokauppaprojektia.

Hän kuvailee itseään pirteäksi ja sosiaaliseksi kaveriksi, joka on aina menossa ja touhuamassa. Rinnalleen hän etsiikin seikkailunhaluista naista, jonka kanssa tutkiskella maailmaa yhdessä. Myös huumorintajua saisi tulevalla kumppanilla olla!

eino.jpg

Eino, 36, Rovaniemi

Rovaniemeläinen Eino, 36, työskentelee ravintolapäällikkönä pienessä viihtyisässä ravintolassa. Hän on harrastanut pitkään myös teatteria, ja toiminut siellä niin tuottajan kuin näyttelijänkin tehtävissä. Vapaa-ajallaan hän tykkääkin käydä teatterissa sekä ravintoloissa.

Eino unelmoi kaikin puolin tasapainoisesta elämästä. Hän etsiikin itselleen tasapainoista, hauskaa ja spontaania kumppania, joka osaa tarpeen tullen antaa hänelle tilaa, mutta päästää myös lähelleen.

matti.jpg

Matti, 25, Turku

Englantia ja psykologiaa Turun yliopistossa opiskeleva Matti, 25, etsii kumppania, joka olisi positiivinen ja innostuva persoona – ja ennen kaikkea rohkeasti oma itsensä. Hyviksi piirteiksi kumppanissa Matti kertoo myös kunnianhimoisuuden ja sen, että tietää mitä haluaa.

Vapaa-ajallaan Matti harrastaa kaikenlaista liikuntaa, kuten salibandya ja lenkkeilyä koiransa kanssa. Hän rakastaa matkustelua ja onkin käynyt yli 30 maassa. Matti haaveilee omakotitalosta sopivan matkan päästä kaupungista sekä arjen tasapainosta työn, vapaa-ajan ja rauhoittumisen välillä.

janne.jpg

Janne, 44, Hyvinkää

44-vuotias hyvinkääläinen Janne toimii kiinteistönvälittäjänä omassa yrityksessään. Töitään Janne kuvailee hiukan elämäntavakseen, mutta rinnalleen hän kaipaa rakastavaa kumppania, jonka kanssa jakaa arkeaan. Hän tykkää viettää aikaa ystäviensä kanssa, laittaa rivitalonsa pihaa ja liikkua luonnossa.

Unelmakumppaniaan Janne kuvailee aikuiseksi ja kypsäksi ihmiseksi, jolla on jo oma elämä hallussa. Sisäinen kauneus on kuitenkin kaikkia mahdollisia kriteerejä tärkeämpää ja merkitsee Jannelle eniten. Hän haaveilee tasapainoisesta ja toista kunnioittavasta suhteesta.

Katso esimakua Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmasta täältä.

Lähde: MTV
Kuvat: MTV


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan ja muuta

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa