FOX TV–kanavan vuosi 2019 käynnistyy uudella eeppisellä trillerisarjalla

Ajankohtaista

The Passage on henkilövetoinen ja toiminnantäyteinen draamasarja, jonka on käsikirjoittanut Liz Heldens (”Friday Night Lights”). Heldensin ja tuottajaveteraani Ridley Scottin (”Gladiator”, ”The Martian”) ohella nimekkääseen tuottajakaartiin kuuluvat kirjailija-ohjaaja Matt Reeves (”Dawn of the Planet of the Apes”, ”Cloverfield”), David W. Zucker, Adam Kassan sekä Jason Ensler.

The Passage kertoo Noah-projektista – salaisesta lääketieteellisestä tutkimuslaitoksesta, jossa tutkijat tekevät kokeita vaarallisella viruksella, joka voisi parannuskeino kaikkiin uhkaaviin tauteihin. Pahimmassa tapauksessa virus voi kuitenkin tuhota koko ihmiskunnan.

Kun nuori tyttö (Saniyya Sidney, ”Fences”, ”Hidden Figures”) valitaan projektin koehenkilöksi, saa liittovaltion agentti (Mark-Paul Gosselaar, ”Saved By The Bell”, ”Pitch”) tehtäväkseen noutaa hänet. Tilanne kuitenkin muuttuu, kun agentti päättää ottaa itselleen roolin tytön sijaisisänä ja suojelijana, silläkin riskillä, että ilman tyttöä koehenkilönä Noah-projektin vaaralliset kokeet uhkaavat aiheuttaa maailmanlopun.

The Passage –sarjassa on erinomainen tasapaino jännittävää vaaraa ja sydämellistä draamaa, kommentoi FOX–kanavien Pohjoismaiden ohjelmajohtaja Elina Mustelin.

Vaikka tarina kertoo maailmaa uhkaavasta tarttuvasta viruksesta, on sillä myös toinen puoli. Voimakkaat ja viattomat ihmissuhteet ovat The Passagen ytimessä. Sarja tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin, Mustelin jatkaa.

Sarjassa nähdään mukana myös tunnetut näyttelijät Jamie McShane (”Bosch”, ”Bloodline”, ”Sons of Anarchy”), Caroline Chikezie (”The Shannara Chronicles”), Emmanuelle Chriqui (”Entourage”, ”Murder in the First”), Brianne Howey (”The Exorcist”), McKinley Belcher III (”Ozark”, ”Mercy Street”), Henry Ian Cusick (”Lost”) sekä Vincent Piazza (”Boardwalk Empire”, ”Rescue Me”).

FOX ja The Passage sopivat täydellisesti yhteen, joten olemme innoissamme, että saamme olla tämän sarjan kansainvälinen koti. Olemme varmoja, että katsojat koukuttuvat sarjan ainutlaatuiseen yhdistelmään draamaa, uskomattomia näyttelijäsuorituksia ja maailmanlopun jännitystä, kertoo David Smyth Twentieth Century Fox Television Distributionilta.

The Passage saa ensi-iltansa FOX-kanavalla maanantaina 21. tammikuuta klo 21.00.

TV-sarja perustuu menestyskirjatrilogiaan, jonka on Suomessa julkaissut WSOY. Trilogian ensimmäinen kirja ”Ensimmäinen Siirtokunta ” julkaistaan uutena painoksena 9. tammikuuta. pokkarina.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa