”Harmonica” on NENT Groupin seuraava alkuperäissarja

Ajankohtaista

Nordic Entertainment Groupin (NENT Group), Pohjoismaiden johtavan viihdeyhtiön,seuraava alkuperäistuotanto on ruotsalainen romanttinen draama Harmonica. Sarjan on luonut Josephine Bornebusch, jonka edellinen Rakasta Mua -draamakomedia on yksi NENT Groupin menestyksekkäimmistä alkuperäissarjoista. Harmonica tulee yksinoikeudella ensi-iltaan vuonna 2021 NENT Groupin Viaplay-palvelussa kaikkialla Pohjoismaissa. 

Harry (Jonas Karlsson: The Perfect Patient) ja Monica (Josephine Bornebusch: Onnea Onkimassa, Tervetuloa Ruotsiin!) kuuluivat Harmonica-kantribändinsä kanssa 1990-luvulla musiikkipiirien eliittiin. Kultavuosien jälkeen duon suosio on kuitenkin hiipunut. Viimeisenä oljenkortena uransa ja suhteensa pelastamiseksi pariskunta lähtee kiertueelle Saksaan. Kiertue tarjoilee kaksikolle sekä ennenkokemattomia haasteita että mahdollisuuden suhteen harmonian uudelleenlöytymiseen.

Kuusiosaisen sarjan ovat kirjoittaneet ja ohjanneet Josephine Bornebusch ja Jonas Karlsson, ja sen on tuottanut Sofie Palage (Rakasta Mua) Warner Bros. International Television Production Sverigelle. Sarjan kuvaukset aloitetaan huhtikuussa Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa.

Josephine Bornebuschin luoma Rakasta Mua on hallinnut Viaplayn katsotuimpien sisältöjen listoja aina ensi-illastaan lähtien. Hiljattain julkistettiin, että sarjasta tullaan tekemään myös toinen tuotantokausi.

”Josephinella on erityinen kyky muuttaa ihmissuhteissa kokemamme draama ainutlaatuisiksi tarinoiksi, jotka herättävät tunteita ympäri maailmaa. Katsojat ihastuivat Rakasta Mua -sarjaan, ja kaksikko Bornebusch ja Karlsson tulee varmasti vakuuttamaan meidät myös Harmonicassa. Viaplay on koti pohjoismaiden parhaille luoville kyvyille, ja tämä luo meille mahdollisuuden tarjota katsojillemme maailmanluokan viihdettä”, kertoo NENT Groupin Chief Content Officer Filippa Wallestam.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mikä on internetin nopeustesti?

Internetin nopeustesti on välttämätön työkalu verkkosivuston omistajille ja käyttäjille. Se mittaa internet-yhteyden nopeuden, joka vaikuttaa suoraan sivuston latausaikaan. Nopeustesti mittaa internet-yhteytesi lataus- ja lähetysnopeudet. Se antaa selkeän kuvan siitä, kuinka nopeasti sivustosi latautuu eri käyttäjille eri puolilla maailmaa. Nopeampi latausaika parantaa käyttäjäkokemusta ja vaikuttaa myönteisesti hakukoneiden sijoitukseen. Suosittuja sivustoja, jossa nopeutta voi testata on mm speedtest tai DNA nopeustesti.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa