industry

HBO-draamasarja Industry alkaa 12.8. – katso teaser tästä

Ajankohtaista HBO Max Sarjat Suoratoisto

Rahoitusalan sisäpiiriin sukeltavan Industry-sarjan virallinen teaser on nyt julkaistu. Kriitikoiden kehuman HBO-draamasarjan kolmas tuotantokausi alkaa suoratoistopalvelu Maxilla 12.8. Uudet jaksot julkaistaan viikoittain maanantaisin.

Kahdeksasta jaksosta koostuvassa HBO-draamasarjassa nuoret pankkiirit kamppailevat kansainvälisen Pierpoint & Co -pankin Lontoon toimiston paineiden keskellä seksin ja huumeiden voimin.

Sarjan kolmannella kaudella Pierpoint panostaa eettiseen sijoittamiseen, ja Yasmin (Marisa Abela), Robert (Harry Lawtey) ja Eric (Ken Leung) huomaavat joutuneensa Sir Henry Muckin (Kit Harington) johtaman ympäristöystävällisen energiayrityksen näyttävän listautumisen keskiöön. Lumi-nimisen yrityksen listautuminen herättää kiinnostusta niin rahoitusalan, median kuin hallituksenkin huipulla. Pierpointin taakseen jättänyt Harper (Myha’la) puolestaan kaipaa rahoitusalan jännitystä ja löytää yllättävän liittolaisen FutureDawnin salkunhoitaja Petra Koenigista (Sarah Goldberg).

Industryn kolmannella kaudella rooleihinsa palaavat Myha’la, Marisa Abela, Harry Lawtey, Ken Leung, Conor MacNeill, Sagar Radia, Indy Lewis, Adam Levy, Sarah Parish, Trevor White, Elena Saurel ja Irfan Shamji

Uutta tuotantokautta tähdittävät myös uudet kasvot Kit Harington (Sir Henry Muck), Sarah Goldberg (Petra Koenig), Miriam Petche (Sweetpea Golightly), Andrew Havill (lordi Norton), Roger Barclay (Otto Mostyn), Fady Elsayed (Ali El Mansour) ja Fiona Button (Denise Oldroyd).

Industrya ovat kehuneet muun muassa The Atlantic, GQ, Vanity Fair ja Vogue. The Atlantic kuvaili Industryn toista tuotantokautta television jännittävimmäksi ohjelmaksi ja mestariteokseksi, joka uhkuu elokuvallista itsevarmuutta ja upeaa näyttelijäntyötä. GQ kutsui sarjaa ensimmäiseksi Z-sukupolven työpaikkadraamaksi, ja Vanity Fair luonnehti sitä puuttuvaksi palaseksi Euphorian ja Successionin väliltä. Vogue kehui sarjan näyttelijäsuorituksia jännittävimmiksi, mitä televisiolla on tarjota, ja The AV Club kutsui toista kautta ilmiömäiseksi ja Industrya yhdeksi vuosisadan parhaista työpaikalle sijoittuvista sarjoista.

Industry on Mickey Downin ja Konrad Kayn luoma, käsikirjoittama ja tuottama. Sarjan on HBO:lle ja BBC:lle tuottanut Bad Wolf Production, ja sen vastaavina tuottajina toimivat Bad Wolfin Jane Tranter, Kate Crowther ja Ryan Rasmussen sekä BBC:n Rebecca Ferguson. Ohjaajina toimivat Mickey Down ja Konrad Kay, Isabella Eklöf sekä Zoé Wittock

Industry, 3. kausi (8 x 60 min) saa ensi-iltansa 12.8. Maxilla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa