hbo harry potter hbo harry potter

HBO:n Harry Potter -sarja on saanut käsikirjoittajan ja ohjaajan

Ajankohtaista HBO Luettavaa Max Sarjat Suoratoisto

Francesca Gardiner on tulevan HBO-alkuperäissarjan showrunner ja vastaava tuottaja, ja Mark Mylod sarjan vastaava tuottaja. Mylod tulee lisäksi ohjaamaan useita Harry Potter -sarjan jaksoista.

HBO on yhdessä Warner Bros. Televisionin kanssa nimittänyt Francesca Gardinerin odotetun Harry Potter -alkuperäissarjan showrunneriksi ja vastaavaksi tuottajaksi. Gardiner tunnetaan muun muassa menestyssarjoista Succession, His Dark Materials ja Killing Eve. HBO-sarjoista Succession, Game of Thrones ja The Last of Us tuttu Mark Mylod on puolestaan nimitetty sarjan vastaavaksi tuottajaksi, ja hän tulee myös ohjaamaan useita sarjan jaksoista. Parhaillaan kehitteillä oleva uutuussarja tulee olemaan katsottavissa Max-suoratoistopalvelussa ympäri maailman.

Uusi Harry Potter -sarja tulee olemaan uskollinen sovitus J.K. Rowlingin rakastetusta Harry Potter -kirjasarjasta. Sarjaa tulevat tähdittämään uudet näyttelijät, ja se tulee olemaan täynnä mielikuvituksellisia yksityiskohtia ja rakastettuja hahmoja. Kukin kausi tuo Harry Potterin uskomattomat seikkailut uusien yleisöjen ulottuville samalla kun tutut elokuvat säilyvät saatavilla ympäri maailman.

Sarja on Francesca Gardinerin käsikirjoittama, ja Gardiner toimii myös sen vastaavana tuottajana. Mark Mylod toimii vastaavana tuottajana ja ohjaa useita sarjan jaksoista HBO:lle yhdessä Brontë Film and TV:n ja Warner Bros. Televisionin kanssa. Sarjan vastaavina tuottajina toimivat lisäksi J.K. Rowling, Neil Blair, Brontë Film and TV:n Ruth Kenley-Letts sekä Heyday Filmsin David Heyman.

Kaikki Harry Potter -elokuvat ovat katsottavissa Maxilla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa