Kingdom Of The Planet Of The Apes

Heinäkuussa: Kingdom of The Planet of The Apes

Ajankohtaista Elokuvat

Katso ensimmäisten joukossa kotona! 20th Century Studiosin vaikuttava toimintaseikkailu Kingdom of the Planet of the Apes saapuu digitaalisille jälleenmyyjille 9. heinäkuuta.

Maailman kohtalo on vaakalaudalla, kun 20th Century Studiosin Kingdom of the Planet of the Apes tulee saataville kaikilta suurilta digitaalisilta jälleenmyyjiltä Suomessa 9. heinäkuuta alkaen.

Ohjaaja Wes Ballin upeaa uutta osaa ”Apinoiden planeetan” sarjassa on kriitikot ylistäneet ”leukaa loksauttavaksi spektaakkeliksi” (Matt Neglia, Next Big Picture) ja ”visuaaliseksi mestariteokseksi” (Mark Hughes, Forbes). Se on Certified-Fresh Rotten Tomatoes™ja on ihastuttanut yleisöjä ympäri maailmaa, ollen yksi vuoden suurimmista globaaleista lipputulohiteistä ja merkiten uuden aikakauden alkua eeppiselle ”Apinoiden planeetan” franchiseelle.

Juonen tiivistelmä

Sijoittuen sukupolvia Caesarin hallintokauden jälkeen, maailmaan jossa apinat ovat hallitseva laji, ”Kingdom of the Planet of the Apes” seuraa apinaa nimeltä Noa ja ihmistä nimeltä Mae heidän astuessaan esiin määrittämään, kuinka apinat ja ihmiset tulevat rinnakkain elämään.

Elokuvan synopsis

Ohjaaja Wes Ball puhaltaa uutta eloa globaaliin, eeppiseen franchiseen tällä toimintaseikkailuspektaakkelilla 20th Century Studiosilta. Sijoittuen useita sukupolvia tulevaisuuteen Caesarin hallintokauden jälkeen, apinat elävät sopusoinnussa hallitsevana lajina — ja ihmiset ovat kutistuneet varjoihin. Kun uusi tyrannimainen apinajohtaja rakentaa valtakuntaansa, yksi nuori apina ryhtyy vaaralliselle matkalle, joka saa hänet kyseenalaistamaan kaiken mitä hän on menneisyydestä tiennyt ja tekemään valintoja, jotka määrittelevät tulevaisuuden sekä apinoille että ihmisille.

Roolit
Owen Teague
Noa
Freya Allan Nova
Kevin Durand Proximus Caesar
Peter Macon Raka
William H. Macy Trevathan

Tuottajat
Wes Ball
Joe Hartwick, Jr.
Rick Jaffa
Amanda Silver
Jason Reed

Käsikirjoitus
Josh Friedman

Ohjaus
Wes Ball

Kriitikot ympäri maailmaa ovat ylistäneet elokuvaa. Matt Neglia Next Big Picturesta kutsui sitä ”leukaa loksauttavaksi spektaakkeliksi”, kun taas Mark Hughes Forbesista nimesi sen ”visuaaliseksi mestariteokseksi”. Näiden arvostelujen myötä elokuva on saavuttanut arvostetun Certified-Fresh-arvon Rotten Tomatoes™

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa