Jack Ryan – Amazon Primen CIA-agenttisarja

Ajankohtaista AmazonPrime Arvostelu

Jack Ryan on taattua Tom Clancy laatua. Tom Clancy on luonut hahmon omiin kirjoihinsa ja valkokankaalle Jack Ryan tuli aluksi elokuvana. 2014 elokuviin tuli Jack Ryan: Shadow Recruit missä Kenneth Branagh ohjasi Chris Pinen, Kevin Costnerin sekä Kiera Knightleyn seikkailut agenttien maailmassa. Sillä kertaa CIA analystin tehtävänä oli pysäyttää venäläisten juoni USA:n talouden romahduttamiseksi. Mutta jo ennen Chris Pinen roolisuoritusta, oltiin valkokankaalla nähty toinen Jack Ryan kun Harrison Ford nähtiin pääosassa elokuvassa Patriot Games – kirja kirjoitettiin jo 1987, itseasiassa Jack Ryan nähtiin myös jo sitä aiemmin elokuvassa The Hunt of Red October, missä Jackin roolin näytteli Alec Baldwin. Harrison Ford palasi vielä toiseen elokuvaan 1994 Clear nd Present Dangeriin Ryanina ja vuonna 2002 Ben Affleck näytteli Ryania elokuvassa The Sum of All Fears.

https://www.primevideo.com/detail/Tom-Clancy-s-Jack-Ryan/0GDOSMXQWN8COANTIN8SX9I5C2?_encoding=UTF8&language=fi_FI

Tämä arvostelun alainen televisiosarja päätettiin tehdä jo 2016, mutta vasta vuonna 2018 sarja alkoi ja pääosissa nähdään John Krasinski.

Jack Ryan CIA analyytikko kentällä on saanut Amazon Primelle kaksi kautta. Ensimmäisellä kaudella Jack lähtee ensimmäistä kertaa kentälle löydettyään hänelle selviä rahakuvioita, jotka saattaisivat olla uuden terroristihyökkäyksen rahoitusta. Samalla kun Jack etenee CIA kuvioissa aukeaa vähitellen myös hänen oman taustansa, ja miksi asetta niin hyvin käsittelevä ex-sotilas on nykyään talousanalyytikko.

Ensimmäinen kausi etenee hyvin joustavasti eikä romantiikkaa ole unohdettu ja koko kausi pitää hyvin otteessaan ja suosittelemme sitä kaikille amerikkalaisten agenttielokuvien ystäville.

Toisella kaudella Jackin tilanne on muuttunut ja hän vetää CIA:n analytiikkatiimiä, mutta se ei estä häntä lähtemästä taas kentälle. Tällä toisella kaudella nähdään entistä kansainvälisempi näyttelijäkaarti, mutta onko sarja kehittymässä paremmaksi vai junnaamassa paikallaan ja tuleeko sarjalle kolmatta kautta?

Kuten sanottua, ensimmäinen kausi on hyvä, ja toisessa on hyvä ajatus – mutta millainen Jack Ryan on loppujen lopuksi toisella kaudella?

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa