Jannika B. korvaa Krista Siegfridsin sunnuntaina 29.3. MTV3-kanavan Talent Suomen viimeisessä semifinaalissa

Ajankohtaista

Krista Siegfridsin tilalla Talent Suomen viimeisessä suorassa semifinaalissa nähdään laulaja-lauluntekijä Jannika B. Siegfrids palaa Talent-tuomaristoon ohjelman huipentavassa finaalissa sunnuntaina 5.4. 

Talent Suomen viimeinen suora semifinaali nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina 29.3. klo 19.30 alkaen. Kolmannessa semifinaalissa tuomaristoon kuuluvan Krista Siegfridsin tilalla nähdään laulaja-lauluntekijä Jannika B.

”Tuomarina olemisen lisäksi haluan olla kisaajille tsemppari tässä erikoisessa tilanteessa! Kisaajat ovat tehneet kovasti työtä esitysten eteen ja ovat todella jännän äärellä. Suora lähetys on aina kova paikka kokeneemmallekin konkarille, saatikka sitten ensikertalaiselle”, Jannika B. kertoo.

Yleisö äänestää viimeisestä semifinaalista finaaliin kaksi esitystä ja tuomarit yhden. Äänistä kilpailevat Xenia & Afrodisiac, Aino, Aapo Rautio, Pipsa Ilpala, Clarissa Grönstrand, StepUp Juniors ja Pekka Niemi/OneViolin. Jannika B:n kanssa upeita esityksiä ja kykyjä arvioivat ohjelman tuomarit Jorma Uotinen, HP Parviainen ja Ernest Lawson. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi

Krista Siegfrids palaa Talent Suomi -tuomaristoon finaalilähetykseen ulkomailla oleskeluaan seuranneen karanteenin päätyttyä. Sunnuntaina 5.4. Talent Suomen huipentavassa finaalissa kisataan 30 000 euron pääpalkinnosta. 

Äänestysohjeet: https://www.mtv.fi/osallistu#aanesta 

Seuraa Talent Suomea:

#TalentSuomi
Youtube: MTV Talent Suomi
Instagram: @mtvtalentsuomi

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Talent Suomi -ohjelman MTV:lle tuottaa Fremantle Finland.


Muuta luettavaa muualta

Koiran eroahdistus

Koiran omistajalta vaaditaan pitkäjänteisyyttä silloin, kun koira kärsii eroahdistuksesta. Yksin jäätyään koira haukkuu, tuhoaa kodin irtaimistoa, ulvoo tai saattaa tehdä tarpeitaan sisälle silloin kun se on eroahdistunut. Omistaja voi olla koiran haukkumisesta tietämätön, ellei naapuri huomauta siitä. Koiran eroahdistus on harmillista ja sen syynä voi olla myös jokin sairaus, joten ennen hoidon aloittamista on varmistuttava siitä, että koira on terve. 

Kun koira ei syö – mikä voisi olla vikana?

Mikä vikana kun koira ei syö ja mikäli koiran ruokahalu on kadoksissa pitemmän aikaa, on syytä tarkistaa koiran terveydentila. Useat sairaudet, närästys ja erilaiset kiputilat oireilevat usein syömättömyydellä tai heikolla ruokahalulla. Joskus yksittäinen oire voi olla ainoa vihje omistajalle siitä, ettei koiralla ole kaikki hyvin.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa