Jarah Kollei voittoon MTV:n Huippumalli haussa ohjelmassa

Ajankohtaista MTV

MTV:n Huippumalli haussa -ohjelmassa haettiin karismaattista, persoonallista ja muuntautumiskykyistä tulevaisuuden huippumallia. Ohjelman voittajaksi valittiin 25-vuotias Jarrah Kollei, jolle kokemus oli mullistava. ”Uskon, että tämä on alku jollekin merkittävälle, jonka eteen olen valmis tekemään töitä”, hän kertoo. 

finalistit-sirkka-leevi-ja-jarrah.jpg

Huippumalli haussa -ohjelman finaalissa jännitettiin, voittaako Sirkka (vas.), Leevi vai Jarrah. Suomen tämän hetken kuumin suunnittelija Ervin Latimer suunnitteli finalisteille runway-asut. 

MTV:n Huippumalli haussa -ohjelmassa haettiin mallia, jolla on potentiaalia menestyä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Kilpailu oli avoin kaikille hakijoille ja haussa oli karismaattinen, persoonallinen ja muuntautumiskykyinen tulevaisuuden huippumalli.

14 kilpailijan joukosta tänään esitetyn jakson finaalikolmikkoon etenivät Jarrah, Leevi ja Sirkka. Voittajaksi valittiin 25-vuotias espoolainen Jarrah Kollei, joka pääsee tähdittämään Zalandon kampanjaa, joka toteutetaan yhteistyössä Vogue Scandinavian kanssa.

jarrah.jpg

”Voitto merkitsee minulle itseni ja omien epäilyksieni voittamista ja sen näyttämistä, että omien unelmien tavoittelu on aina arvokasta. Toivon, että voin inspiroida kaikkia ihmisiä olemaan pelottomasti omia itsejään, tavoittelemaan unelmiaan ja arvostamaan jokaisen uniikkiutta rikkautena”, Jarrah kertoo.

Jarrahin mielestä Huippumalli Haussa -ohjelma oli kokemuksena ainutlaatuinen, opettavainen ja arvokas.

”Koen, että kehityin rutkasti mallin työssä, tutustuin ja ystävystyin uusien ihanien ihmisten kanssa sekä verkostoiduin alan toimijoiden kanssa. Olen kokemuksesta erittäin kiitollinen ja innoissani siitä, että pääsen aloittamaan urani kunnolla”, hän jatkaa.

Jarrah kertoo innostuneensa mallin työstä jo pienenä katsoessaan Huippumalli Haussa -sarjaa – ja kävelleensä tuolloin varpaillaan edestakaisin kuvitellen olevansa taianomaisen lumoava runway-malli. 16-vuotiaana Jarrah scoutattiin erään mallitoimiston toimesta, mutta hän ei tiennyt voivansa yhdistää sanomansa yhdenvertaisuudesta sekä mallin uran, joten hän päätti keskittyä ensimmäiseen.

”Pari vuotta sitten aloin kokea, että olin aktiivisesti yrittänyt painaa unelmaani piiloon, enkä kokenut, että sain tehdä sitä mihin koen paloa. Aloin tekemään freelance-mallin töitä ja minusta oltiin kiinnostuneita myös ulkomaisissa mallitoimistoissa. Päätin hakea kisaan, jotta kehittyisin mallina, näkisin mihin minusta todella on ja toteuttaisin lapsuuden unelmani ohjelmaan osallistumisesta. Pääsen nyt soveltamaan oppeja, joita kisassa sain sekä kehittymään aivan uudelle tasolle. Uskon, että tämä on alku jollekin merkittävälle, jonka eteen olen valmis tekemään töitä”, Jarrah kertoo.

Veronica Verhon juontaman ohjelman finaalituomaristossa istuivat kilpailijoiden mentorina ja päätuomarina läpi kauden toiminut kansainvälinen huippumalli ja Suomen Huippumalli haussa -ohjelman kolmannella kaudella itse kilpaillut Saara Sihvonen sekä vakituomarit Viivi Huuska ja Juha Mustonen.

Huippumalli haussa -ohjelman MTV:lle tuotti Rabbit Films.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Sortter laina – Nopea ja vaivaton rahoitus

Sortter Laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen onnistuu helposti Sortterin kautta, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainaehdot ovat joustavat ja kilpailukykyiset, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Google Pay – Kätevyyttä arkeen

Google Pay on helppo ja nopea tapa maksaa ostoksia älypuhelimella. Sovellus mahdollistaa myös rahan lähettämisen ja vastaanottamisen sekä laskujen maksamisen. Google Pay on turvallinen ja sen käyttö on yleistynyt monissa kaupoissa ja verkkokaupoissa.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa