Katso juuri julkaistu NAPAPIIRIN SANKARIT 4 -elokuvan traileri Katso juuri julkaistu NAPAPIIRIN SANKARIT 4 -elokuvan traileri

Katso juuri julkaistu NAPAPIIRIN SANKARIT 4 -elokuvan traileri

Ajankohtaista Elokuvat

Napapiirin sankarit 4 on Juha Wuolijoen ohjaama ja Pekko Pesosen käsikirjoittama. Yellow Film & TV:n tuottaman komedian levittää SF Studios.

Legendaarisen leffasarjan neljäs osa saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kautta maan jouluna, perjantaina 23.12.2022. Yli miljoona elokuvateatterikatsojaa houkutelleen Napis-saagan uudesta jatko-osasta on nyt julkaistu sen päätraileri, jonka voi katsoa jutun lopussa.

Napapiirin sankarit – sekä nykyiset että entiset – saivat uunituoreen trailerin katseltavaksi ja kommentoitavaksi jo ennen sen julkaisua.

Nyt, kun Napis4:n kuvauksista on jo aikaa, odottaa ensimmäistä kertaa Napapiirillä nähtävä pääsankari Heikki Ranta leffan ensi-iltaa innolla. Hänen mukaansa erityisesti Lapin kuvausjakso oli hieno kokemus. Ranta kertoo trailerin katselun nostaneen pintaan taas nuo kaikki ihanat fiilikset kuvauksista.

— Lapin tuntureiden viima ja sen puhaltama melankolinen tragikoomisuus välittyivät trailerista ytimiin asti, kommentoi Ranta Napis4-leffan traileria ja sen nostattamia tunnelmia tuoreeltaan pätkän nähtyään. 

— Roolihahmoni Paavo saa Napis nelosessa tuekseen parhaat kaverit tälle huimalle tofunhakureissulle. Nähtyäni nyt trailerissa näitä sankareita näyttelevien Timo Lavikaisen ja Mikko Töyssyn paljaat hanurit kurkistamassa Hummerin ikkunoista, muistan taas, miten ahtaalta niinkin iso auto voi tuntua.

Timo Lavikainen: ”Napis tuo ihmisille iloa ja naurua!”

Katsottuaan trailerin useampaan kertaan, Napis-sarjan läpi ykkösestä neloseen seikkaillut sankarikonkari Timo Lavikainen heittäytyy nostalgisen syvälliseksi.

— Minun esittämäni Räihänen on neljännen Napiksen tullen menettänyt hyvän ystävänsä jo toistamiseen saagan mittaan. Ensin meni Kapu ja nyt Janne. Niin se Napis on kuin oikea elämä – kaikki rakkaat eivät täällä kulje rinnalla loppuun asti, Lavikainen huokaisee, viitaten leffasarjan edetessä Napapiiriltä autuaammille tuntureille poistuneisiin roolihahmoihin.

— Mutta se on Napiksesta toiseen selvää, että pääroolissa Napapiirillä on aina pari muuttujaa! Tehdään tätä millä kokoonpanolla tahansa, tuo Napis ihmisille iloa ja naurua!

Lavikainen toteaa painokkaasti, että Napis on hänelle kaikista leffatöistään se kaikkein rakkain.

— Olen ylpeä siitä, että jatko-osa jatko-osalta Napis säilyttää laatunsa ja suosionsa, ja että jokainen osa toimii myös itsenäisenä elokuvanaan. Sellainen ei ole mitenkään itsestäänselvää. Älyttömän hienoa olla taas mukana!

Yksi on kuitenkin joukosta poissa, läsnä enää muistovalokuvan muodossa, kuten trailerissa nähdään.

Lavikaisen mainitsemiin muuttujiin on Napiksesta toiseen kuulunut aina myös osittain muuttuva näyttelijäkaarti. Heikki Ranta, Mikko Töyssy ja Timo Lavikainen saavat Napapiirille edelleen seurakseen tuttuja sankareita, kuten Pamela Tolan ja Kari Ketosen, mutta Jussi Vatasen pois jääminen Napapiiriltä on jo ehtinyt ravistella Napis-faneja, joille Vatanen lähettääkin terveisiä.

— Hienoa, että uusi Napapiirin sankarit tulee taas! On ollut ilo palvella Napiksen katsojia kolmen leffan verran. Jannen rooli on sellainen, josta saan vieläkin palautetta aika ajoin. Kiitos siitä, viestittää Vatanen kiitollisena sankareiden ja muuttujien faneille.

— Vaikka näyttääkin vahvasti siltä, että oma Napis-urani lienee nyt ohi, ja hyvä niin, niin on kyllä jännittävää nähdä miten saaga jatkuu. Onnea ja menestystä Napapiirille!

Napis4:ssa vilahtaa myös lukuisia yllättäviäkin nimiä sivurooleissa. Heistä juuri julkaistussa trailerissa nähdään Jussi Lampi ja Heikki Silvennoinen.

Elokuvan roolihahmoista ja näyttelijöistä julkaistaan lisätietoja myöhemmin.

JULKAISUPÄIVÄ:

Elokuvateattereissa jouluna 2022 – ensi-ilta perjantaina 23.12.
Kuvattu Suomen Lapissa syksyllä 2021

Lähde: Yellow Film & TV

KATSO VIRALLINEN TRAILERI ALTA:

https://www.youtube.com/watch?v=WMkewbzWxkI

Muuta luettavaa muualta:

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet uutiseen ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroa.

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.Monen suomalaisen taloudesta tai yrityksen toimistosta löytyy Moccamaster, mutta nykyään löytyy myös kahvikapseleita monesta taloudesta. Kapselikahveja on monta eri makua, joten löydät varmasti mieluisan kahvin itsellesi. Tutustu kapselikahvi valikoimiin kapselikahvit.fi nettisivustolla ja lue pikakahvi juttu.

Kesällä kokemaan Helsingin nähtävyyksiä?

Helsingissä voit kokea paljon kesällä, varsinkin nähtävyyksiä ja muuta ajanvietettä löytyy tarjonnasta paljon. Esimerkiksi Linnanmäki , Korkeasaari , Nuuksio , Kauppatori , Suomenlinna , Tuomiokirkko tai Ateneumin taidemuseo. Tutustu tekemistä helsingissä vinkkeihin ostahelsingista.fi sivustolta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa