Keitä on maskin takana tällä Masked Singer Suomi -kaudella? Keitä on maskin takana tällä Masked Singer Suomi -kaudella?

Keitä on maskin takana tällä Masked Singer Suomi -kaudella?

Ajankohtaista MTV

Suomen värikkäin ja vauhdikkain musiikkiviihdeohjelma Masked Singer Suomi palaa MTV:n ohjelmistoon lauantaina 3.9. klo 20. 

12 uutta hahmoa on valmiina ottamaan lavan haltuun, kun Masked Singer Suomen neljäs tuotantokausi alkaa lauantaina 3.9. kello 20 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Lauantai-iltojen takuuviihdyttäjä laitetaan käyntiin kahdella erikoispitkällä jaksolla, joiden aikana katsojat saavat ensipuraisut kaikista 12 uudesta hahmosta.

Ohjelman juontajana nähdään Masked Singerin historian aikana jo kaikkea mahdollista Heinäseipäästä Hattaraan nähnyt Ile Uusivuori.

”Uuteen Masked Singer Suomi -kauteen ja sen alkamiseen liittyy aina tietynlainen jännitys ja odotus. Lisäksi siinä on ainakin itsellä henkilökohtaisesti sellainen ajatus, että vieläkö meitä pystytään huijaamaan, minua ja upeita etsiviämme”, juontaja Ile Uusivuori sanoo.

”Voin luvata, että tulevalla kaudella meidät yllätetään ja meitä vedätetään isommin kuin koskaan aiemmin kausilla. On myös kiva, että kun me eletään tätä aikaa, jossa me tiedetään kaikista ihan kaikki, niin yhtäkkiä me ollaan sellaisessa tilanteessa, ettei me tiedetä kenestäkään yhtään mitään”, hän naurahtaa.

Luottavaisina omiin kykyihinsä poimia maskin takaa kuuluvat äänet ja yhdistää ne oikeisiin omistajiinsa lähtevät tälläkin kaudella tuttu etsivänelikko Maria Veitola, Jenni Kokander, Janne Kataja ja Christoffer Strandberg.

Koronarajoitusten höllentämisen jälkeen Masked Singer saatiin keväällä kuvattua suuren studioyleisön edessä. Jenni Kokander kertoo, että aluksi yleisön läsnäolo tuntui jännittävältä.

”Kun ei ole pariin vuoteen tavannut juurikaan ihmisiä, niin ihmismassa tuntui ihan epätodelliselta. Yleisön läsnäolo kuvauksissa merkitsee ihan mielettömästi. Kaikki tunteet tulevat voimakkaampina, kun ne koetaan yhdessä. Mielestäni tästä tuli ihan paras kausi ja se on yleisön ansiota”, Kokander kiittelee.

Masked Singer Suomi, kausi 4, promo; Janne Kataja; Maria Veitola; Christoffer Strandberg , Jenni Kokander

Masked Singer Suomen lavalla on jo nähty melkoinen joukko tuttuja kasvoja, mutta Janne Katajan mukana arvailu ei muutu kausi kaudelta helpommaksi.

”Vuosi vuodelta tulee ehkä hieman paineita itselle, että pitäisi osata nopeammin päätellä, kuka siellä maskin takana on. Toisaalta tämän ohjelman yksi juju ja hauskuus on siinä, että tässä voi tapahtua mitä vain. Ihmisethän saattavat tulla ohjelmaan uudelleen eri lailla, vaikka takapuolen roolissa”, Kataja tuumii.

Monessa ohjelmassa on omat salassa pidettävät seikkansa, mutta Masked Singer on salamyhkäisyydessään aivan omaa luokkaansa tv-viihteen saralla. Maria Veitola on opetellut pitämään salaisuuksia nyt jo neljättä kertaa, ja vaikeaa se on yhä.

”Vaikeaa, vaarallista – ja ihanaa! Masked on niin psykedeelinen ohjelma ja meidän kovalevyt on niin täynnä tietoa ja spekulaatiota eri vaihtoehdoista, että studiosta poistuessa ei itsekään ole ihan varma, mitä äsken tapahtui ja mikä on totta ja mikä tarua”, Veitola kertoo.

Masked Singer Suomea kuvattiin tiiviissä tahdissa ja kuvauspäivät olivat pitkiä. Christoffer Strandbergin mukaan resepti tiukasta työtahdista selviämiseen on niin sanotusti rakkaus lajiin.

”Me aidosti rakastamme tehdä töitä yhdessä näin absurdin ja ihanan ohjelman äärellä. Meistä on muotoutunut pieni perhe kausien aikana. Arvostan tämän porukan ammattitaitoa ja heittäytymiskykyä ohjelman äärellä. He ovat erittäin hienoja ihmisiä, joiden kanssa on ollut suorastaan aivan liian hauskaa”, Strandberg kehuu etsiväkollegoitaan.

Lähde: MTV

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa