Kesän uutuudet suoratoistokanavilla – aikuisten makuun viihdettä kesälomalle

Ajankohtaista Luettavaa Sarjat Sekalaista Viihde

Kesälomakausi on alkanut ja suoratoiston ja muiden digitaalisten alustojen kesäuutuudet ovat alkaneet ilmestyä. Mitä se tarkoittaa aikuisen suomalaisen arjessa? Siinä missä digitalisaation on tuonut viihteen sinne missä olemme ja mahdollisuudet katsoa sekä sarjoja että pelata pelejä ovat ajasta ja paikasta riippumattomia, sarjauutuudet kiinnostavat meitä aina. Se että sarjojen katsomisen ohessa myös rahapelaamien on lisääntynyt aikuisten parissa, on ollut aivan looginen jatkumo digitaalisten palveluiden lisääntyvässä käytössä.

Nettikasinot ovatkin nykyään yksi elokuvien ja TV-sarjojen ohessa eniten aikuisten aikaa vievä viihdeharrastus. Rahapelaamisessa ollaankin jo edetty ns. vastuullisen pelaamisen aikakaudella, missä jokaiselta pelaajalta odotetaan oman pelaamisen tunnistamista, seuraamista sekä oman pelibudjetin hallitsemista – työvälineet ovat tähän kaikkeen saatavilla.

Mutta mitä uusi sarjoja me nostamme tällä kertaa esille…

Sipoon Herttuan kolmas kausi

Sipoon herttua on suosittu suomalainen komediasarja, jossa pääosissa näyttelevät Kari Hietalahti, Pirjo Heikkilä, Riku Nieminen, Pekka Strang ja Mari Perankoski. Sarja seuraa liikemies Pasi Kovalaisen (Kari Hietalahti) kommelluksia ja on kerännyt suuren suosion yleisön keskuudessa. Nyt odotettu uusi kausi Sipoon herttua -sarjasta tulee saataville Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Sipoon herttuan aiemmat kaudet ovat olleet Elisa Viihde Viaplayn katsotuimpia sisältöjä vuosien varrella, mikä osoittaa sarjan suuren suosion ja viihdearvon. Sarja onnistuu yhdistämään hersyvän komedian, omaperäiset hahmot ja kiinnostavan tarinan, mikä tekee siitä koukuttavan ja viihdyttävän katselukokemuksen.

Uuden kauden odotetaan tarjoavan katsojille lisää hulvatonta huumoria, jännittäviä juonenkäänteitä ja uusia kommelluksia, joihin sarja on tullut tunnetuksi. Sipoon herttua on osaltaan vahvistanut suomalaista televisiokomedian asemaa ja osoittanut, että kotimaisella sisällöllä on suuri kysyntä ja fanikunta.

Elisa Viihde Viaplayn tarjoama mahdollisuus nauttia Sipoon herttuan uusimmasta kaudesta on hieno osoitus suoratoistopalvelun laajasta valikoimasta ja kyvystä tarjota katsojille huippuluokan kotimaista viihdettä. Sarjan fanit pääsevät jälleen nauramaan Pasi Kovalaisen seikkailuille ja viihtymään ainutlaatuisessa Sipoon herttua -maailmassa.

Kokonaisuudessaan Sipoon herttuan uusi kausi tuo iloa ja huumoria suomalaisille katsojille. Sarja on vahvistanut asemansa suosittuna komediana, ja sen odotetaan jatkavan viihdyttävää tarinaansa Elisa Viihde Viaplayssa.

Koskinen toinen kausi

Koskinen-rikossarja tarjoaa katsojille jännittävän ja koukuttavan tarinan, jossa seurataan komisario Sakari Koskista (Eero Aho) ja hänen tiimiään Sisä-Suomen poliisin väkivaltaisten rikosten yksikössä. Sarjan toisen kauden alkaessa on kulunut puoli vuotta ensimmäisen kauden tapahtumista, ja katsojat pääsevät jälleen seuraamaan tiimin uusia haasteita.

Kesälomakauden keskellä Tammerkoskesta löydetään hukkuneen miehen ruumis, jonka ranteissa on selviä sitomisjälkiä. Tämä käynnistää Koskisen tiimin uuden tutkinnan, joka johdattaa heidät syvälle rikollisten verkostoihin ja vaarallisiin salaisuuksiin. Tutkinnan edetessä paljastuu yhä enemmän yllättäviä käännekohtia ja vaarallisia juonitteluita, jotka pitävät katsojat jännityksessä sarjan jokaisessa jaksossa.

Lisäjännitystä tutkintaan tuo kyseenalaisen musiikkimanagerin yliajo, joka herättää kysymyksiä siitä, oliko kyseessä tahallinen teko vai onnettomuus. Koskisen tiimi joutuu selvittämään, mitä taustalla tapahtui ja onko tapahtumalla yhteyksiä muihin rikoksiin. Samalla he kohtaavat mysteerisen Carl Friedrichin, jonka rooli tarinassa herättää spekulaatioita ja vie tarinaa uusiin suuntiin.

The Witcher kausi 3

The Witcher, joka on yksi Netflixin suurimmista sarjatapauksista, jatkuu pian odotetuilla kolmannen tuotantokauden jaksoilla. Fanit ovat innoissaan päähahmojen, kuten noituri Geraltin (Henry Cavill), velhotar Yenneferin (Anya Chalotra), prinsessa Cirillan (Freya Allan) ja bardin Jaskierin (Joey Batey) paluusta. Kolmas kausi tulee olemaan Cavillin viimeinen esiintyminen noiturina, ja tulevilla kausilla sarjan pääroolissa nähdään Marvel-tähden Chris Hemsworthin nuorempi veli Liam Hemsworth.

The Witcher on saavuttanut suurta suosiota maagisen maailmansa, moniulotteisten hahmojensa ja vangitsevan juonensa ansiosta. Sarja perustuu Andrzej Sapkowskin samannimiseen fantasiakirjasarjaan, ja se on voittanut fanien sydämet ympäri maailman. Henry Cavillin roolisuoritus noituri Geraltina on ollut erityisen ylistetty, ja hänen poistumisensa sarjasta kolmannen kauden jälkeen jättää fanit haikeiksi.

Elokuussa tulossa myös Ahsoka

Tähtien sota -universumi laajenee jälleen kesän lopulla, kun odotettu Ahsoka-sarja aloittaa ensimmäisen tuotantokautensa. Sarjassa seuraamme Rosario Dawsonin esittämän nimikkohahmon, Ahsokan, matkaa. Ensimmäiset jaksot saapuvat katsottavaksi Disney Plussassa keskiviikosta 23. elokuuta alkaen, ja uusia jaksoja lisätään palveluun viikoittain.

Ahsoka-sarja jatkaa The Clone Wars -elokuvasta ja -animaatiosarjasta tutun hahmon tarinaa. Dawsonin näyttelemä Ahsoka herätti suosikkihahmon eloon ensimmäistä kertaa The Mandalorian -sarjassa, ja sen jälkeen hän on nähty myös The Book of Boba Fett -sarjassa. Ahsoka-sarja vie katsojat syvemmälle hahmon maailmaan ja tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman tämän entisen jedin seikkailuihin.

Disney Plussan viikoittainen julkaisuaikataulu takaa jännitystä ja odotusta, kun fanit saavat nauttia uusista jaksoista ja seurata Ahsokan tarinan etenemistä viikko viikolta. Sarja tarjoaa vangitsevan katselukokemuksen, joka pitää fanit kiinnostuneina ja innostuneina jokaisesta uudesta jaksosta.

Ahsoka-sarjan odotetaan olevan suuri hitti Tähtien sota -fanien keskuudessa, sillä hahmo on jo saavuttanut suuren suosion aikaisemmissa esiintymisissään. Sarja tarjoaa mahdollisuuden syventyä Ahsokan maailmaan ja tutkia hänen rooliaan laajassa Tähtien sota -universumissa. Elokuvien ja aiempien sarjojen faneille tämä on erinomainen tilaisuus saada lisää tietoa ja tarinoita rakastetuista hahmoista.

Näistä ja paljosta muusta voit lukea lisää viikoittain tällä sivustollamme.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa