Kultainen Venla -gaala palaa MTV:lle ja saa rinnalleen tv- ja media-alan oman SuomiAreena Goes Media -tapahtuman

Ajankohtaista

Kultainen Venla -gaala palkitsee vuosittain parhaat kotimaiset televisio-ohjelmat ja niiden tekijät. Nyt MTV on tehnyt Kultainen Venla -kilpailusta ja -palkintogaalasta vastaavan Televisioakatemian kanssa sopimuksen Kultainen Venla -gaalan esitysoikeuksista vuosille 2022–2024. Samalla MTV tuo palkintogaalan rinnalle uuden tv- ja media-alaa koskettavan SuomiAreena Goes Media -ajankohtaistapahtuman.  

Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö MTV Oy haluaa vahvistaa tv- ja media-alan arvostusta Suomessa ja viedä alaa rohkeasti eteenpäin. Kultainen Venla -kilpailua ja -palkintogaalaa järjestävän Televisioakatemia ry:n tarkoituksena on edistää kotimaisten televisio-ohjelmien arvostusta.

Nyt MTV ja Televisioakatemia ovat yhdistäneet voimansa ja sopineet yhteistyöstä, jonka myötä MTV saa Kultainen Venla -gaalalähetysten esitysoikeudet vuosille 2022, 2023 ja 2024. Yhteistyön myötä MTV ja Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena tuovat Kultainen Venla -gaalalähetyksen rinnalle tv- ja media-alan oman SuomiAreena Goes Media -ajankohtaistapahtuman alkuvuodesta 2022. SuomiAreena Goes Media -tapahtuman musiikkitarjonnasta vastaa SuomiAreenan yhteistyökumppani Pori Jazz. Musiikkitarjonta pajastetaan myöhemmin.

“Olemme odottaneet sopivaa hetkeä tuoda tv- ja media-alalle oma yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, jossa käydä mielenkiintoisia alan tulevaisuutta kehittäviä keskusteluja. Nyt Kultainen Venla -gaalalähetysten palatessa MTV:lle on täydellinen hetki tällaiselle tapahtumalle: ajankohtaisia keskusteluita käydään toimialaa koskettavista polttavista aiheista alan vaikuttajien ja yllättävien puhujavieraiden johdolla ja lisäksi tv-sisältöjen ystäville tarjotaan oivalluttavaa, syventävää ja kiinnostavaa sisältöä. Toimialan keskustelut huipentuvat, kun vuoden onnistumisia juhlistetaan yhdessä katsojien kanssa Kultainen Venla -gaalan merkeissä”, kuvailee MTV sisältöjohtaja Marko Karvo.

“On todella hienoa, että Kultainen Venla -gaala saa rinnalleen tällaisen oman keskustelutapahtuman, jonka myötä voidaan syventyä tv- ja media-alan aiheisiin: puhua kotimaisista sisällöistä ja niiden merkityksestä, sisällönkulutuksen trendeistä ja muutoksista, globaalista toimintaympäristöstä sekä suomalaisten rakastamista ohjelmatähdistä ja tv-alan tekijöistä. SuomiAreena on paras yhteiskunnallinen keskustelualasta tämän tyyppiseen vuoropuheluun, ja odotamme innolla SuomiAreena Goes Media -yhteistyötä“, kiteyttää Televisioakatemian puolesta tunnelmat hallituksen varapuheenjohtaja Teemu Kalliala.

“MTV:n ja Porin kaupungin yhteistyössä järjestämä SuomiAreena-tapahtuma on vuosittain tarpeellinen keskustelunavaus, jonka merkeissä erilaiset yhteiskuntaa koskevat näkökulmat ja mielipiteet saavat turvallisen ja rakentavan ympäristön vuoropuhelulle. Olemme innoissamme, että nyt pääsemme luomaan Kultainen Venla -gaalan rinnalle tv- ja media-alan oman ajankohtaistapahtuman, joka vahvistaa SuomiAreena-keskusteluiden ympärivuotisuutta ja joka aktivoi erityisesti tv- ja media-alan toimijoita keskustelemaan ja toimimaan. Toivomme, että tilaisuus inspiroi myös muita toimialoja SuomiAreena Goes -keskustelutapahtumien järjestämiseen“, kertoo ympärivuotisesta SuomiAreena Goes -toiminnasta vastaava tuottaja Tiina Nummenmaa.

Kultainen Venla -gaala ja SuomiAreena Goes Media luvassa MTV:llä alkuvuodesta 2022. 


Muuta luettavaa muualta

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän pikakahvista?

Pikakahvi oli luultavasti uusittu vuonna 1890 David Strang on Invercargill vuonna Uuden-Seelannin alle patentin numero 3518 . Se myytiin tuotenimellä Strang’s Coffee ja ilmoitti patentin ”kuiva ilma” -prosessille. Muista myös lukea luomukahvi aihe kapselikahvit.fi sivustolta.

Tulevaisuuden internet eli 5G

Nopea 5G on uusi tiedonsiirtojärjestelmä, joka tarjoaa merkittävästi nopeampaa ja tehokkaampaa tiedonsiirtoa verrattuna edellisiin 4G- ja 3G-järjestelmiin. 5G-verkko tarjoaa lupauksen tuoda uusia ja tehokkaampia mobiililaitteiden ja IoT-laitteiden (Internet of Things) käyttökokemuksia.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa