Kuninkuusluokan uusi aikakausi käynnistyy - Formula 1 -lähetykset Elisa Viihde Viaplayssa

Kuninkuusluokan uusi aikakausi käynnistyy – Formula 1 -lähetykset Elisa Viihde Viaplayssa

Ajankohtaista Elisa Viihde Viaplay Suoratoisto
  • Kaikki testit, aika-ajot ja osakilpailut suorina lähetyksinä
  • Valittavissa myös neljä OnBoard-striimiä sekä Pitlane, Track Positioning ja Timing -striimit
  • Kaikki osakilpailut katsottavissa kokonaan sekä 30 minuutin koosteena myös jälkikäteen
  • Ennennäkemättömän monipuolinen asiantuntijatiimi, kattavat studiolähetykset sekä vahva läsnäolo paikan päällä tarjoavat ainutlaatuisen F1-katsojakokemuksen
  • Näe myös kaikki F2 ja F3 aika-ajot ja osakilpailut suorina lähetyksinä

Formula 1 -kausi alkaa tulevana viikonloppuna Bahrainissa. Luvassa on sääntöuudistusten ja uudistettujen autojen värittämä kausi, joka luo hyvät lähtökohdat mielenkiintoiselle ja yllätykselliselle kaudelle. Uuden kauden myötä F1-lähetysoikeudet siirtyivät NENT Groupille, joten talvitestit, aika-ajot ja osakilpailut näkyvät jatkossa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla.

Uutta on myös Viaplayn F1-tiimi, jolta ei asiantuntemusta ja kokemusta puutu. Mukana on peräti kolme entistä F1-kuljettajaa; Mika Häkkinen, Mika Salo ja Heikki Kovalainen sekä W Series -sarjassa kilpaileva Emma Kimiläinen. Asiantuntijoina lähetyksissä tullaan kauden aikana näkemään myös kansainvälisiä lajilegendoja kuten David Coulthardia ja Tom Kristensenia.  Kuljettajan näkemyksen kisoihin tuo myös kaksinkertainen Le Mans 24 h -kisan voittaja ja mm. Ferrarin lähettiläänä toimiva Toni Vilander. Teknisenä asiantuntijana lähetyksissä nähdään ja kuullaan F1 -sarjan insinöörinä toiminutta pitkän linjan asiantuntijaa Ossi Oikarista.

”Kauden avauskilpailussa huomio kiinnittyy totta kai autojen uusittuun aerodynamiikkaan. Jo testeissä on nähty, että vuoden 2022 autoilla pystyy ajamaan todella lähellä edellä menevää autoa, joten taistelun radalla pitäisi olla entistä tiukempaa. Tietenkin voimasuhteet paljastuvat vasta ensimmäisenä kilpailuviikonloppuna, joten siinäkin meillä on paljon mielenkiintoista seurattavaa”, lupaa Viaplayn asiantuntija Ossi Oikarinen.

Luvassa on myös entistä vahvempi läsnäolo paikan päällä jokaisena kisaviikonloppuna. Varikkotoimittajana Viaplayn lähetyksissä tullaan näkemään Mervi Kallio, joka on läsnä kisapaikalla jokaisessa lähetyksessä. Kisaviikonloput selostaa Niki Juusela, joka on samoin paikan päällä useimmissa kisoissa yhdessä vaihtuvan asiantuntijan kanssa.


Valitse ketä kuljettajaa seuraat tai katso mitä varikkosuoralla tapahtuu

Elisa Viihde Viaplayssa on perinteisen Formula 1 -lähetyksen lisäksi tarjolla myös useita rinnakkaislähetyksiä. Onboard-livelähetyksen avulla katsojat pääsevät seuraamaan F1-kisaa suoraan kuljettajan autosta käsin. Mixed-onboard -striimin lisäksi tarjolla on myös kolme valittua onboard-striimiä jokaisesta testistä, aika-ajosta ja osakilpailusta. Katsojat voivat seurata viikonlopun jokaisen ajotapahtuman Valtteri Bottaksen, Max Verstappenin tai kisakohtaisesti vaihtuvan kolmannen kuljettajan ajosta. Avausviikonlopussa Bahrainissa kolmannessa onboard-striimissä seurataan Lewis Hamiltonia. Kuljettajakameran kuvan lisäksi lähetys sisältää autokohtaisen nopeus-, KERS- sekä DRS-seurannan.

Onboard-lähetysten lisäksi tarjolla on myös Pitlane-striimi, jossa seurataan varikkoalueen tapahtumia,  TrackPositioning -stiimi, joka näyttää kuljettajien reaaliaikaisen sijainnin kilparadalla sekä Timing-striimi, jossa seurataan kuljettajien reaaliaikaista sijoitusta sekä kierrosaikoja.

Osa rinnakkaislähetyksistä on katsottavissa myös V sport -kanavilla.

Bahrainin osakilpailuviikonloppua analysoidaan peräti viiden asiantuntijan voimin

Viaplayn Formula 1- tiimi tulee olemaan läsnä kisapaikalla ennennäkemättömän vahvalla kokoonpanolla.  Ensimmäisenä viikonloppuna paikan päältä Bahrainista kisatunnelmia raportoi tuttuun tapaan Mervi Kallio. Asiantuntijoista Bahrainissa mukana on Mika Häkkinen, David Coulthard, Ossi Oikarinen sekä selostaja Niki Juusela. Luvassa on myös kattavat ennakko- ja jälkistudiot analyyseineen sekä lauantaina että sunnuntaina studioisäntä Iiro Harjulan johdolla. Asiantuntijoina studiossa ensimmäisessä viikonlopussa kisoja analysoivat Mika Salo ja Emma Kimiläinen.

”Kauden 2022 alku tulee olemaan poikkeuksellisen mielenkiintoinen. Fanien ja kuljettajien kritiikkiin ohittamisen vaikeudesta on nyt vastattu, mutta samalla uudet säännöt ja muuttuneet autot tuovat omat haasteensa talleille ja kuljettajille. Uskon että avauskisassa on yllätyksiä luvassa. Bahrainin avauskisa sunnuntaina – siellä nähdään!” lupaa Viaplayn F1-asiantuntijana toimiva Mika Häkkinen.

Perjantai 18.3.

klo 13:55 1. vapaat harjoitukset; selostus Niki Juusela ja Ossi Oikarinen (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)
klo 16:55 2. vapaat harjoitukset; selostus Niki Juusela ja Ossi Oikarinen (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

Lauantai 19.3.

klo 13:55 3. vapaat harjoitukset; selostus Niki Juusela ja Ossi Oikarinen (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)
klo 16:00 F1-studio; studiossa Iiro Harjula, Emma Kimiläinen ja Mika Salo (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)
klo 16:55 Aika-ajot; selostus Niki Juusela ja Ossi Oikarinen (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)
klo 23:30 Kooste aika-ajoista (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

Sunnuntai 20.3.

klo 16:00 F1-studio; studiossa Iiro Harjula, Emma Kimiläinen ja Mika Salo (Elisa Viihde Viaplay & V sport 1 Suomi)
klo 16:55 Bahrainin Grand Prix; selostus Niki Juusela ja Ossi Oikarinen (Elisa Viihde Viaplay & V sport 1 Suomi)
klo 23:30 Kooste osakilpailuista (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

*Muutokset mahdollisia

Lähde: ePressi / Nordic Entertainment Group
Kuva: Ville Vappula


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa