La Ligan ja Serie A:n mestaruustaistot käyvät kuumina C Moressa – El Clásico sunnuntaina 20.3.

La Ligan ja Serie A:n mestaruustaistot käyvät kuumina C Moressa – El Clásico sunnuntaina 20.3.

Ajankohtaista C More Suoratoisto

La Ligan ja Serie A:n kevät tarjoilee viikoittain isoja otteluita ja kiihkeitä derbyjä, joissa panokset kovenevat joka kierroksella. Myös C More lisää vauhtia kauden tärkeimpien otteluiden alkaessa. Tulevana sunnuntaina espanjalainen jalkapallo tarjoilee parastaan El Clásicossa, jota seurataan C Moressa jalkapallostudion kera. Lisäksi C Moren tehoduo Virkkunen ja Väyrynen hyppää huhtikuusta alkaen kerran viikossa yhdessä selostuskoppiin seuraamaan mestaruustaistojen kehittymistä.

Maailman suurimpiin jalkapallo-otteluihin lukeutuva Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico pelataan jälleen tulevana sunnuntaina 20. maaliskuuta. Kauden toinen La Ligan klassikko-ottelu pelataan Real Madridin kotiareenalla, uusitulla Santiago Bernabéulla. La Ligan johtopaikkaa vahvasti pitävä Real Madrid on vienyt sekä La Liga -kauden aiemman Clásicon että Supercopan välierässä nähdyn ottelun omiin nimiinsä. Barcelonalle voitto Real Madridia vastaan olisi ensimmäinen La Ligassa kahteen vuoteen ja samalla myös viimeinen oljenkorsi nousta mukaan mestaruustaisteluun.

Barcelonan vierailua Madridissa on edeltänyt joukkueen 12 ottelun tappioton putki kansallisessa sarjassa. Marraskuussa seuraan nyt päävalmentajaksi palanneen ikonin Xavin johdolla Barcelona on kirkastanut identiteettiään mutta myös laajemmassa merkityksessä tulevaisuuttaan. Sunnuntain ottelusta tuskin puuttuu tunnetta saati laadukkaan jalkapallon elementtejä.  

C Moren ennakkostudiossa ottelun asetelmia kertaa kello 21.30 alkaen kivenkova kolmikko Peetu PasanenJuho Rantala ja Mika Väyrynen. Ottelun selostuksesta vastaa espanjalaisen jalkapallon mestari Tuomas Virkkunen. Lähetys on katsottavissa C More -suoratoistopalvelusta sekä C More Sport 1 -kanavalta.

Väyrynen keväällä uudessa roolissa kommentaattorina

La Ligan ja Serie A:n kutkuttavia mestaruustaistoja seurataan C Moressa yhä tiiviimmin. Huhtikuusta alkaen intohimoinen ja asiantunteva duo Tuomas Virkkunen ja Mika Väyrynen hyppää ensimmäistä kertaa yhdessä selostuskoppiin viikoittaisessa La Ligan tai Serie A:n ottelussa. Kaksikko pureutuu entistä syvemmälle huippupeleihin ja kuljettaa C Moren katsojia läpi kevään kutkuttavien käänteiden. Ensimmäisenä Virkkunen ja Väyrynen ottavat seurantaan 3.4. pelattavan La Ligan kärkipään ottelun Barcelona-Sevilla.

Väyrynen tähdittää tiiviisti läpi kevään C Moren Mestarien liiga -studioita, mutta ottaa nyt haltuun myös selostuskopin mahdollisuudet suoran ottelulähetyksen aikana.

”Mahtava päästä värittelemään Virkkusen kanssa ensimmäistä kertaa myös selostuskopin puolelle! Barcelona-Sevilla on meille loistava aloitus. Joukkueiden välillä on kiinnostavat jännitteet ja osalla pelaajista on historiaa molemmista perinteikkäistä seuroista. Ottelussa tullaan näkemään paljon laadukasta fudista”, iloitsee Väyrynen.

C More lähettää kaikki La Ligan ja Serie A:n ottelut suorina lähetyksinä, minkä lisäksi jokaisen kierroksen kiinnostavimmat kohtaamiset suomeksi selostettuna. Jalkapallokevään huipentavat Mestarien liigan pudotuspelit, jonka jokaisena otteluiltana C Moren jalkapallostudion valot syttyvät kello 21.00 alkaen.

Lähde: C More

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa