Lähdetään liikkeelle kannettavien ulkoilmaprojektorien kanssa!

Ajankohtaista Luettavaa Sekalaista

Kesä lähestyy hitaasti mutta varmasti, ja pian voimme viettää enemmän aikaa ulkona ilman kaikkia näitä vaatekerroksia. Mikset suunnittelisi jotain erilaista tälle kesälle ja hankkisi kannettavaa projektoria, jolla voit luoda unohtumattomia muistoja? Ulkoilmaprojektorit ovat helppokäyttöisiä ja niissä on hintaansa nähden hyvin älykkäitä ominaisuuksia. Parhaan ulkoilmaprojektorin valitseminen on itse asiassa helpompaa kuin luulisi, sillä sinun tarvitsee vain kiinnittää huomiota projektorin tärkeimpiin ominaisuuksiin, kuten kirkkauteen, akkuun, painoon ja kuljetuskokoon. Lähes kaikki projektorit voi yhdistää älypuhelimiin ja muihin laitteisiin MHL-protokollan avulla. Niissä on myös USB-portit, joiden avulla ulkoisten laitteiden liittäminen on helppoa.

Kannettavat projektorit ovat ihanteellinen ratkaisu niille, jotka rakastavat ulkoilua: Voit katsoa suosikkielokuvasi ja nauttia laadukkaasta musiikista erilaisessa ympäristössä. Projektorin pienikokoisen rakenteen ansiosta sen voi kuljettaa mihin tahansa.

Halo+

Mitä itse asiassa ovat ulkoilmaprojektorit?

Ulkoilmaprojektorit ovat kannettavia, laadukkaita, käteviä ja joustavia kokonaisratkaisuja. Parhaimmissa ulkoilmaprojektoreissa on sisäänrakennetut akut, ja ne painavat vain 1-2 kg. Voit ottaa ne helposti mukaasi automatkalle, retkeilyyn tai liiketoiminta- ja harrastetapaamisiin. Joissakin kannettavissa projektoreissa ei välttämättä ole hyviä sisäänrakennettuja kaiuttimia, joten ulkoisia kaiuttimia saatetaan tarvita. XGIMI-ulkoilmaprojektorit on kuitenkin varustettu Harman Kardon -kaiuttimilla, jotka tarjoavat erinomaisen äänenlaadun.

Tuotesuositukset ulkoilmaprojektorin valintaa varten

Ulkoilmaprojektoreita kannattaa harkita, jos sinua kiehtoo mennä esimerkiksi telttailemaan ja katsoa elokuvaa. Ehkä tarvitset projektorin myös kokouksiin, jotta voit näyttää projektisi valkokankaalla, tai haluat katsella elokuvia ja sarjoja kotona.

XGIMI Halo ja XGIMI Halo+

Pihateatterin ja myöhäisillan elokuvien ystäville on tärkeää saada laadukas kuva ja hyvä ääni, jotta lempielokuvien katselusta voi nauttia oikein kunnolla. Ihanteellinen valinta myös automatkoille olisi XGIMI Halo tai XGIMI Halo+ ulkoilmaprojektori, jonka kirkkaus on 800 ANSI-lumenia – ja joka tuottaa varsin kirkkaan kuvan. 4K Ultra HD -projektorissa on HDR-tila, jonka ansiosta kuvassa on maksimaalinen kontrasti ja yksityiskohdat. Halo+ painaa 1,6 kg, joten se on tarpeeksi kevyt ja kompakti mahtuakseen reppuun. Lisäksi sen sisäänrakennetun akun kapasiteetti riittää tarjoamaan sinulle ison ruudun viihdettä missä ja milloin tahansa. Halo+:ssa on myös virransäästötila, joka tummentaa kuvaa mutta pidentää käyttöaikaa, ja toinen merkittävä ominaisuus on automaattitarkennus. Niille, jotka haluavat monipuolisia ominaisuuksia pienemmällä rahalla, XGIMI Halo -malli on erinomainen vaihtoehto. Se tarjoaa immersiivisen katselukokemuksen virallisen Android TV -käyttöjärjestelmän ja sisäänrakennetun Chromecastin avulla. Yksinkertaisilla äänikomennoilla voit helposti lähettää esimerkiksi älypuhelinsovelluksia, pelejä ja musiikkia suoraan Haloon.

Halo+

XGIMI MoGo Pro ja XGIMI MoGo Pro+

Retkeilyn ystäville, jotka arvostavat projektorin kompaktia kokoa, on tarjolla XGIMI MoGo Pro ja XGIMI MoGo Pro+, jotka ovat parhaat edulliset projektorimallit ulkoiluun. Molemmat mallit painavat uskomattomat 0,9 kg, ja niiden koko on 146*105,5*94 mm, joten ne eivät vie paljon tilaa ja mahtuvat helposti laukkuun. XGIMI MoGo Pro+ sopii erinomaisesti matkoille ja vaelluksille kompaktin kokonsa, sisäänrakennetun akun ja keveytensä ansiosta. Siinä on Android TV 10 -järjestelmä, jonka avulla voit käyttää lähes kaikkia mediatiedostoja. Tämän mallin valoteho on 900 ANSI-lumenia, mikä antaa sinulle laadukkaan esityskuvan missä tahansa ympäristössä. XGIMI MoGo Pro sopii erinomaisesti elokuvan katseluun vaikkapa omalla takapihalla.

Lue lisää XGIMI:n projektoreista heidän virallisilta verkkosivuiltaan.


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa