Legendaarinen Huippumalli haussa saapuu MTV:lle! Nyt ravistellaan käsityksiä siitä, kuka voi olla huippumalli vuonna 2022

Ajankohtaista MTV

Vuoden 2022 Huippumalli haussa MTV:llä haluaa olla monimuotoinen, aidosti inklusiivinen ja avoin kaikille, joilla on intohimoa ja potentiaalia työllistyä mallina. Nyt haussa on huippumalli, jolla on edellytykset luoda uraa sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Legendaarinen Huippumalli haussa palaa ja haastaa muotimaailmaa 2020-luvulle! Muotimaailma ja sen ihanteet ovat viime vuosina kokeneet suuren muutoksen moninaisempaan suuntaan, siitä hienoina esimerkkeinä Brittien Vogue, Indya Moore, Ashley Graham, Harry Styles ja Halima Aden. Nyt on meidän aikamme. MTV:n uudella Huippumalli haussa -kaudella etsitään 2020-luvun huippumallia, jolla on edellytykset luoda uraa sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Vuoden 2022 Huippumalli haussa haluaa olla monimuotoinen, aidosti inklusiivinen ja avoin kaikille, joilla on intohimoa ja potentiaalia työllistyä mallina. Kokoon, ikään ja sukupuoleen liittyviä käsityksiä halutaan laajentaa ja niiden sijaan korostaa ihmisten persoonaa, kiinnostavuutta ja muuntautumiskykyä.

“Huippumalli haussa on tehnyt näyttävän paluun useissa eri maissa ja olemmekin erittäin iloisia ja ylpeitä saadessamme tämän kansainvälisen megahitin kanavillemme. Vuoden 2022 Huippumalli haussa -ohjelmassa yhdistyy laadukas visuaalisuus ja muotimaailman glamour koukuttavaa realityviihdettä ja draamaa unohtamatta. Nyt on aika ravistella käsityksiä siitä, kuka voi olla huippumalli vuonna 2022!”, sanoo MTV:n vastaava tuottaja Marjukka Laurila.   

Ohjelman aikana mallit pääsevät näyttämään potentiaalinsa erilaisissa haastetehtävissä, photoshooteissa ja muissa kuvauksissa sekä tietysti catwalkilla. Kaudella mallit saavat mentorointia ammattiin, ja ohjelmassa nähdään laaja kattaus alan huippuammattilaisia valokuvaajina, stylisteinä ja tuomareina.

Kuka onnistuu vakuuttamaan tuomariston ja voittamaan tavoitellun Huippumalli-tittelin? 

Haku ohjelmaan on auki nyt osoitteessa mtv.fi/haemukaan 

Voit myös vinkata potentiaalisesta hakijasta ja tägätä ystäväsi someen aihetunnisteella #huippumalliainesta  

Ohjelman hakuprosessissa ja kuvauksissa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. 

#huippumallihaussa

huippumalli_haussa_2022_rekry_kuva.jpg

Ohjelman esitysajankohta julkistetaan myöhemmin.

Huippumalli haussa -ohjelman MTV:lle tuottaa Rabbit Films.


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan. Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Vastaa